21

Анонимен

преди 6 години

Точно пък кръглия суджук от Банкя ще помогне на полицаите, да ама не

20

Анонимен

преди 6 години

Господа до кога ще бъдете дискриминатори .Кво лошо видяхте в една истина която посочихта ме прекъснахте знайте че на друго място и във ФБ ще я поместя .

19

гражданин

преди 6 години

До кога в напълно дезорганизираното МВР ЩЕ БИТУВАТ МЛАДИТЕ ПЕНСИОНЕРИ И ХИБРИДНИТЕ ПОЛИЦАИ КОИТО ВЗИМАТ И пенсия и заплата и в също време подстрекават младите да протестират .

18

Анонимен

преди 6 години

ВсЯка втора жена , казва че е страх да ходи по тъмно сама ? Всеки гражданин го е страх да остави колата си в тъмна улица ? Всеки го е страх да дома му ? По пътищата виждаме всеки ден безредие ...На какво основание искате увеличение ? Напускайте ! То с вас и без вас ...явно е същото. Ще вземат млади момчета и ще ги възпитат да служат с чест .

17

Без коментар!

преди 6 години

"Банда вилнее в Студентски,преби глухоням студент,старец......" Заглавие от настоящия сайт,от преди 30 минути!

16

Анонимен

преди 6 години

Не искатейте пари от ББ, А от НАС гражданите ! Ние ви даваме парите ? Почнете да бачкате , както трябва тогава може да искате. В момента , не бачкате добре. Да атакувате ББ си е чиста политика.

15

Бахур

преди 6 години

Ако куките бутнат тиквата ще си залича няколко татуса...

14

"-"

преди 6 години

Мечтата на всеки "кренвирш" е един ден да стане "Суджук"!!!!!!!Щом като бивш пожарникар може да стане министър-председател на Бг....

13

Анонимен

преди 6 години

До я па теаЯ па тоя -за твое сведение всички имат право на синдикати !!!!! Ако не ти харесва -оплачи се на арменския поп!!!

12

Анонимен

преди 6 години

Министърът ви го е казал почти в прав текст,ама понеже някои схващат трудно,да ви обясня: КОЙТО НЕ РАБОТИ,НЕ ТРЯБВА ДА ЯДЕ!

11

Анонимен

преди 6 години

До luckymanКолега,дефинитивно полицаите не са в организираната престъпност!Друг е въпросът,че има такива които се заиграват недефинитивно,но това е преодолимо,ако се набие по един як шут в задниците на онези 50-60% откровени некъдърници,които ако излязат на улицата ще умрат от глад!

10

мен

преди 6 години

Не виждам смисъл да се вдигат всички заплати. Само на тези, които са показали измерими резултати. Трябва различните видове регистрации да се извадят от МВР и да се дадат на частни фирми, бюджетите да се пренасочат към сигурност. Цялата бюрокрация вън. Всички, които не покриват физическия тест вън. Повече пари за реална и измерима сигурност.

9

Анонимен

преди 6 години

Бе много плашлив народ бре!

8

Свободен гражданин

преди 6 години

До АнонименАми като не им оттърва защо не си пускат рапорта за напускане и да отиват в частните фирми да работят!!! - да не би да са намалили престъпността та да искат по-високи заплати.

7

Men

преди 6 години

И ние искаме 15% намаляване на престъпността със задна дата и ще протестираме. Искаме и 15% намаляване на хаоса по пътищата пак със задна дата.

6

...

преди 6 години

Най-корумпираните се обадиха :Д

5

Анонимен

преди 6 години

ХАХ , ми като не ви харесва как се държи с вас това правителство , не го пазете ,ами го свалете и ние ще ви подкрепим.

4

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Е, как ?!Баце сега ще защити полицаите от лошия им министър и отново ще бъде герой.Баси театъра !

3

я па теа

преди 6 години

Държавни служители нямат право на синдикати!За неразбориите си има Административен съд!Синдикати само при частниците!

2

Анонимен

преди 6 години

Като не могат друго, освен лъжи и кражби, плашат. За друго са неспособни, особено този бивш военен чичо, който освен да си кОпа зелето за друго не става.