22

Деянов

преди 6 години

Стана другарятмалка червена звезда!

21

Цар Соломон

преди 6 години

Как се е накичил с тия ордени като коледна елха. Сега с тях да си плати на оня свят за всичко, което е натворил на този. "Суета на суетите и всичко е суета" е казал един цар, дето имал приказно богатство, златни мини и огромен харем.

20

донко

преди 6 години

Какъвто и да е бил до преди 5 - 6 месеца се грижеше за имотите на църквата в цялата видинска епархия горе долу всичко се поддържаше е елате сега да видите на какво прилича Добридолският манастир пълна разруха обрасъл с треви и храсти мърсотия в самия двор разбити чешми а пътя до там е почти Кербала от тук нататък и тази българщина ще си отиде за това народа като нация изчезва - мир на праха му

19

Анонимен

преди 6 години

Bog da gi orosti mn inteligentan snaesche pove4e ot tri 4ujdi esizi ne kato zvetanov i borisov

18

Гюнтер до Страхил

преди 6 години

Питай майка си,тя знае и ще ти каже.

17

Анонимен

преди 6 години

Da zapazi mqsto i za agent Buda, Gospod e nashiqt spasitel i otmastitel

16

АГЕНТ ДОБРЕВ

преди 6 години

Бил е доносник, следователно е грешник. На земята не е получил справедливо наказание. Не се и покая, но сега вече няма измъкване-ще възкръсне за осъждане.

15

Агент 006

преди 6 години

Понеже някои от пишещите явно не знаят за кого точно пишат- Дометиан- това е този, който е донасял за собствения си брат, който постригваше за монаси всякакви гусита, агент Добрев, работил за първо, трето и шесто управление на ДС, който, подобаващо за един монах, се занимаваше с всякакви фль.рци и дори май не се и криеше.

14

Анонимен

преди 6 години

Дано Бог прости тежкия му грях, че е бил доносник на атеистичните комунистически сатрапи!

13

Линкълн

преди 6 години

(но не Абрахам)Да, бил е доносник, но надали това е най-голямото му прегрешение. Както пишат и някои по-долу той и други като него са и блудници, и лицемери, и сребролюбци и пр. Какво ти монашеско смирение, какво ти отказване от светското. И най-вече принадлежността им към икуменизма, което е ерес, обединяваща всички съществуващи до момента ереси и секти по света. Такива недостойни владици, дето развращават хората и ги изкушават с дейността и постъпките си са много опасни за самата Църква.

12

Анонимен

преди 6 години

До Анонименможе да е така. може да е честен и боголюбив човек. но на хората им е втръснало да слушат проповеди "Не мислете за богатството . мислете за душата си..." а сам метрополит Кирил .например. се вози с яхтите и мерцедеси в РУСИЯ... БЯХМЕ ШОКИРАНИ...

11

Блажно

преди 6 години

Харесван или не, добре си беше дядо Доме. Поживя си дълго и безметежно, като по-млад въртеше мадамите, най-често рускини, имотите ги стопанисваше що-годе, учил и на Запад и на Изток, почести и по едното и по другото време.... Какво повече да иска от живота човек, който няма право да се жени и да създава семейство?

10

Анонимен

преди 6 години

До тези, които плюят по владиката, нима мислите, че някой ще го пусне да се образова на Запад, без да е в контакт със службите на които трябва да се отчита с кой се срещал и какво са говорили. А Вие как бихте постъпили?

9

Анонимен

преди 6 години

Изключителен интелект, ерудирана личност, добър човек, може да бъде пример за днешните млади духовници, които незнаино защо, много бързо се изкачват в църковната йерархия. Бог да го прости.

8

Е, бре, дедо!

преди 6 години

За една година трима доносници в черни рокли, се гътнаха- първо старозагорският повлече крак, после врачанският, сега и този. Не знам останаха ли още от старата школа или вече ще се започне на чисто, без ченгеджииски истории.

7

Гюнтер

преди 6 години

Обаче,една от най големите загадки за мен ще си остане желанието на булгаропитека да се кланя и величае отявлени извратеняци,доносници и мръъсници!И какво си миалите,някакъв билет за рая ли си разписвате..глупции.

6

Гюнтер

преди 6 години

Има,много доносници и гейове които чакат реда си!!..

5

x

преди 6 години

НИЩО ЛОШО,НО Е АГЕНТ"ДОБРЕВ" ОТ ДС-РЕШЕНИЕ 298/17.01.2012 Г. НА КОМДОС.СЕГА ЩЕ ТРЯБВА ДА ДАВА ОТЧЕТ ПРЕД ГОСПОДА И БОЖИЯ СЪД,КОИТО ЩЕ РЕШАТ ГОРЕ ЛИ ЩЕ ОСТАНЕ ИЛИ ДОЛУ...

4

Шестаци на рояци

преди 6 години

Сега в кой рай ще замине с билет "1-ва класа" агент "Добрев", сътрудничил на най-малко три управления?

3

Анонимен

преди 6 години

Бог да го прости!