209

Отговор

преди 6 години

До СатаНАТО 207 Ние че ще ги бием , ще ги бием , ама дека ще копаме зелените човечета.Много *** са , ей!

208

Казано от Радев:

преди 6 години

Пакетът на F-16 МЛУ освен девет самолета с напълно отремонтирани двигатели съдържа и всичко необходимо за използване на машините: последно поколение въоръжение въздух-въздух и въздух-повърхност, контейнери и нашлемни системи за обмен на видеоинформация в реално време, тренажори за летците и инженерите, системи за планиране и разбор на полетите, модерно оборудване за обслужване и ремонт, резервни двигатели и обучение. Цената на този пакет е чувствително по-ниска от другите предложения.Видно от казаното тогава, Румен Радев посочва множество от положителните страни на F-16, като критикува

207

Пенсионер

преди 6 години

До АСЕН 230 Прав си Асене.Срещу руската армада ни трябват не 2-3 замолетчета , а голяма количества ракети земя- въздух. Не знам какво точно ни кроят руснаците , но от историята разбираме, че не е за добро.

206

Гербаджия

преди 6 години

Премиер или бивш сикаджия, който не разъждава като управляващ МС, а като силовак И същевременно слуга пред посолството на Козяк 16. Сега с Цецо от с.Шума ще потрошат сума ти пари за едни трошки, оставени да гният в пустиня.

205

АСЕН

преди 6 години

"Русия в състава на изтребителната авиация има 953 машини (282 МиГ-29, 252 МиГ-31, 400 Су-27, 9 Су-30 и 10 Су-35С)."Русия ни била заплаха......Извинете, за какво са ни изтребители ?По добре, бели знамена ......Ако се стигне до конфликт, ако имаме късмет, да се предадем навреме, ще останат някои градове в България.Не ни трябват изтребители, по-добре раздайте парите на полицаи, пожарникари, доктори, пенсионери. Да запомнят с нещо добро ГЕРБ.

204

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

*** на КГБ... - още от първия си ден плаче за санкциите...

203

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 225 Значи ще има изненадани.

202

Анонимен

преди 6 години

АХ, АКО БОКО СИ ОТИДЕ, ЩЕ ПЛАЧЕМ, ЩЕ ПЛАЧЕМ...ОТ РАДОСТ, ВИЕ К`ВИ СИ ПОМИСЛИХТЕ.

201

Анонимен

преди 6 години

Няма ***,ррунгелче, всичките европитеци сте третополови, не ставате

200

Анонимен

преди 6 години

Ало, ЦИВИЛНИЯТ! Борисов от кои пари ще плаща - от милиардите, к8оито открадна или от нашите данъци.Аман от суджуци.

199

СатаНАТО™

преди 6 години

Има ли българи, които искат да трепят учтиви зелени човечета?

198

Ъ

преди 6 години

Има ли ***,които ще се бият на източния фронт зо СИК?

197

Цивилен

преди 6 години

До АнонименГ-н овенен, не давай акъл на този ,който управлява държавата! Българският президент носи отговорност само за тоалетната си хартия,а Борисов носи отговорност за цялата държава!!! И ,ако не дай Боже ,стане война,не Президентът ще плаща въоръжението,а пак Борисов! Има един върховен принцип : "Който плаща пиенето,той поръчва музиката". Президентът е само едно *** в България.

196

Анонимен

преди 6 години

Ало, Борисов! Радев е шеф и на ВВС, защото е върховен главнокомандващ!!!

195

Анонимен

преди 6 години

ДУРО ОТ ДУРАК ЛИ ПРОИЗЛИЗА?

194

СатаНАТО™

преди 6 години

Прав е Бойко.Руснаците няма да дойдат с авиация, ще дойдат със зелени човечета и диверсанти.Трябват БТР-и, снайпери, MRAP, гранатомети, прибори за нощно виждане. И лопати.За да можем да закопаваме агресорите.

193

Анонимен

преди 6 години

Президентът проваля корлупц;ионната сделка, затова господинът е намзръщен.

192

Тъп, та тъп

преди 6 години

Този на снимката, защо винаги е намръщен, все едно някой му е изял десерта? Изглежда е от типа хора, сутрин мрази себе си, а следобед - всички останали... Вечно се кара, гледа на кръв, ами като му е толкова криво, да отиде вдън горите Тилилейски, и хич да не се връща.

191

Аз по-тъпо нещо...

преди 6 години

не съм чел. А на бас...

190

"Аз съм прост&q

преди 6 години

Не си ***! Бойко ти си просто ***!