3

Анонимен

преди 6 години

През 60-те години като ученик съм се возил в този зеленият трамвай само че тогава бяха боядисани в червено. Отвътре всичко е дърво. Спомням си на подуене където му беше последната спирка на тамвай 3 когато вземаше завоя колелата му пищяха заглушително. А пищяха защото завоят беше много остър а талигите нямаха въртяща се основа. След време излезнаха чайниците така им викахме на по новите трамвай и те вече на завой не цвилеха а плавно се движеха по оста на завоя. Та това е ретро трамвай от 60-те

2

ГД

преди 6 години

Докато в Транспортната комисия на СО е Екатерина Йорданова и други около нея - абсолютно некомпетентни, които само се чудят как да се веят на командировки по Европа на чужди разноски няма да има оправия.

1

ГД

преди 6 години

ЦГМ и СО са пълни смешковци по отношение на транспорта - абсолютно никакъв приоритет на градски транспорт в София, пълно преимущество на автомобилите за сметка на градски и велосипеден транспорт, пешохдците са неглижирани и всичко се прави за да се замазват очи и да се усвояват едни $$$.Пример от днес - дерайлиралият трамвай на Скобелев.А иначе закрити няколко трамвайни трасета, нередовен транспорт през 10-15-20 минутивъжвежданата от десетилетие "нова" система за тарифиране, цена 1,60 лв.