16

Доволен Толераст

преди 6 години

Браво на Мей! Точно така! Тръмп е виновен за тероризма, с неговите непрекъснати обиди над мирните мюсюлмани!

15

Анонимен

преди 6 години

Това е много лошо ,което се случи в Лондон!Пази Боже, да не сполети нашия болен народ участта на всички тези мъки като масови убийства по метра ,спирки ,гари .

14

Анонимен

преди 6 години

Тръмп пак както винаги назовава нещата с инстинските им имена. Това че разни полово-объркани изчадийца не им отърва...да се спасяват. Тея уродливи 3тополови безгръбначни ще има още много да ***. Свиквате ли педepyнгели, травестити, знайни и незнайни ЛГБТ ***?

13

Анонимен

преди 6 години

29 човека госпожо достатъчно " значителни щети" ли са? Боже свещена ***..ота...Тръмп им е най-големия проблем!!! Ами малко се вслушайте в думите му бе заблудени овце!!! На първо време прочете Под игото", може и Записки по българските въстсния". После да се гледа "Козият рог", Време разделно" задължително! Накрая преговор"Кой въоръжаваше османската армия?" и "Кой е потдържал и съдействал на Одмамдката империя?". Така сега ще знаете какво ви чака! Не искам да съм на ваше място-предатели!

12

Анонимен

преди 6 години

В световната история няма случай, в койти САЩ да са помогнали някому.Ако искаш да бъдеш измамен - обърни се за помощ от САЩ.

11

Анонимен

преди 6 години

НАасТЪПВАТ ТЕЖКИ ВРЕМЕНА ЗА САЩ. От всички страни подигравки: Турция купува руски ракети, Ким пет пари не дава за тръмпела, Тереза Мей се зъби, Иран е сериозна заплаха (вече изстрелва спътници), дори Мадуро показва среден пръст.

10

Анонимен

преди 6 години

БРИТАНСКИТЕ РАКЕТИ ИМАТ ПО-ГОЛЯМ ОБХВАТ ОТ СЕВ-КОРИЙСКИТЕ.

9

От лондон

преди 6 години

ПАзете лидерите от излишни изказвания и конфронтации..НЯМА ТЕР АКТ засега има обемно обсебване с цел МЕДИНА ПРОПАГАНДА СРЕЩУ АРАБИТЕ>

8

Анонимен

преди 6 години

Много е жалка тая.Вместо да признае тоталната си слабост и страхливост както и неможенето си да се справи със ситуацията тя напада единственият си съюзник.Кой ще и помогне?Гей-дружината от ЕС ?Вова? Севернокорейското фюрерче?Вождът на юдейте?Толко са задръстени тия англичанки че така ще си умрат в чакане на някоя еязана карабина от Африка да им оправи животът.

7

Димитър Борисов

преди 6 години

Тръмп може да се превърне в най не уважаваният американски президент сред сънародниците си, както и сред съюзниците си.

6

до 6 истинската

преди 6 години

Да не си се дрогирал с двойна вечерна доза ?

5

истинската

преди 6 години

заплаха са Путин и Северна Корея. Бееееее.

4

dmx

преди 6 години

Нещо не ми се струва, че Тръмп е "попречил на разследването". Отговорността, също така, за атентатите във Великобритания ми изглежда по-скоро на Мей, а не на Тръмп. Тук имаме второ лелче, след Хилъри, което търси причините за провалите си във всичко друго освен в себе си. Скоро ще имаме и трето - Меркел. Изобщо лельосването на политиката май не работи добре, засега.

3

Ааааааа!

преди 6 години

Та нали АНГЛИЙСКОТТО ПРАВИТЕЛСТВО Е НАСТАНИЛО семейството на ДЖОН ДЖИХАДИСТА КОЙТО РЕЖЕ ГЛАВИ НАЖИВО НА ХРИСТИЯНИ НА КЛИПОВЕТЕ НА ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА В ЖИЛИЩЕ ЗА 1.4 МИЛИОНА ПАУНДА. КАКВО УВАЖАНИЕ КУМ РАДИКАЛНИЯ ИСЛЯМ В АНГЛИЙСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО! !!!!!!

2

Ели

преди 6 години

Тръмп в случая е най-адекватен!

1

Анонимен

преди 6 години

Ейййй, това грозилище да не е приело исляма, че така се зъби на Бай Дончо. Съкратила 20 000 полуцаи за икономии, винаги след събитията, загиват и хората, нищо да са изтрие от Европа тази гнусна религия исляма! Като я търпят, да си ги тепат периодично, какво можем да направим.