10

НОСТРАДАМУС

преди 6 години

Страх ... страх ....

9

Анонимен

преди 6 години

До ДодоАбе това,дето го предлагаш, трябваше да го направи още антируския прецедент - да им тропне не на руснаците, а на европейците- за равен труд- равно заплащане. Ама не би.Той си знаеше Русия и заплахата от нея.

8

Радев, генерал

преди 6 години

Сорка, казвам това, което Деси, Корни и вицката ми кажат!

7

Един от Северозапада

преди 6 години

Тепърва ще гледат и коментират тази снимка много хора, и привършеници и противници на Радев и съпругата му. Ще видят какво ли не, и ще го изтълкуват кой както може, или както са му платили да се изкаже.Без да искам ми се натрапва една разлика с Баце при такива снимки. Баце има поне 2-3 *** Гавази, Бодигарди или както там се наричат, винаги зад гърба, при такива срещи, които се оглеждат нервно наляво надясно, с кабелче към слушалката в ухото им.Брей, много страхлив Баце...

6

Кико

преди 6 години

Черната чума на Исляма заля Европа! Най-"доброто" тепърва предстои! А Радев и себеподобните му нека ни ломотят за 'идеали' през това време! Смешници жалки!

5

Анонимен

преди 6 години

Не знам дали е руски генерал или парле ву франсе,на да си зареже децата за тая "убавица",не му прави чест.

4

Додо

преди 6 години

Този руския генерал май голям чехлю ще се окаже! Все заобикаля, все отдалеко с недомлъвки... абе аланколу, стани и тропни по масата като мъж (и като Фицо и Орбан) и им кажи "Ислямското нашествие под прикритието на бежанска криза е смъртоносно за нашия народ и култура и ние запечатваме границите си и депортираме цялата инфилтрирала се до момента рязана и3мет! Съветваме цяла Западна Европа да направи същото!" А той седнал за "идеализъм" да говори!

3

Пак празни приказки

преди 6 години

Радев, айде кажи как ЕС може да вдигне Жизнения Стандарт на тези скакалци? Защото те от това бягат, искат кеш, ама за без работа. То ако беше до работа - щяха да минат нелегално в САЩ през Мексико и тн. варианти бол. Видяха глупостта на Бабет и решиха да дойдат на социал.

2

Реалист

преди 6 години

Европейците са реалисти и за това не искат България и Румъния в Шенген.

1

Анонимен

преди 6 години

Евро-шефове,Вместо да изселвате тази смърт от Европа, вие я разселвате!!!Майка на 3 деца