38

Анонимен

преди 6 години

Ю.Корея има ракети тяхно производство. С.Корейските са по-мощни, но това не е принципно при една война м/у двете Кореи. Дали ще има такава, като корейците искат обединение! Обединение не искат САЩ, Япония и Ким.Затова се дразнят взаимно и това е опасно. За незнаещите -КНДР получи ракетни двигатели от Украйна и дръпна бързо. Русия даде техническа помощ на Ю.Корея и двигатели за тежката ракета "Наро".При изстрелванията й руските двигатели се държаха перфектно, а корейските на II ст. се изложиха

37

гост

преди 6 години

Тези ще избият рибите,ами защо в морето,давай по Пхенян.

36

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Само дето южната ракета е прелетяла само 250 км., а северната е отишла чак на 3 700 км.Не дразнете Прасчо !

35

Анонимен

преди 6 години

Само да не улучат без да искат пентагона..... 35

34

Анонимен

преди 6 години

Съветът за сигурност трябва да наложи санкции и на Южна Корея. Правилата важат за всички иначе имаме двойни стандарти.Макар че ракетките на южняците са доста импотентни, явно американците са им ги дали само като бутафория за сплашване.

33

Анонимен

преди 6 години

КОЛКО ПОДИГРАВКА ИМА В УСМИВКАТА НА КИМ НА СНИМКАТА.

32

Анонимен

преди 6 години

В САЩ ЖИВЕЯТ БЛИЗО 30 МИЛИОНА КИТАЙЦИ, КОИТО СЕ ТАМ ПОСТОЯННО И СЕ ВГРАЖДАТ В АМЕРИКАНСКОТО ОБЩЕСТВО. ПРИ ТОВА СЕ РАЗМНОЖАВАТ АКТИВНО.ТОВА Е ДЪРЖАВНА ПОЛИТИКА НА КИТАЙ, ЗАТОВА САЩ МНОГО ВНИМАВАТ ДА НЕ НАСТЪПЯТ ЗМИЯТА ПО ОПАШКАТА, ЗАЩОТО ТЕЗИ КИТАЙЦИ ВЕДНАГА МОГАТ ДА ЗАПОЧНАТ ДА ВЪРТЯТ БУРГИЙТЕ В САМАТА АМЕРИКА.

31

Анонимен

преди 6 години

"Така е при комунизма: глад и мизерия. Нищо ново, нищо различно !"И като е така при комунизма, дайте да ги избомбим. Ако питаш краваристанците, и с ядрено оръжие, щото ей тъй на.Желязна логика.Загрейте най накрая, че комунизма и потенциалната война със С.Корея са две съвършено различни неща.

30

Анонимен

преди 6 години

Тези жълти маймунеци ще направят някоя беля. Дано да се размине.

29

Ти си обикновен

преди 6 години

До Иванов-едиотакой нормален иска диалог със съседа си, докато междувременно го обстрелва? Освен това можеш ли да четеш другарю пенс? Защото СК си казва защо ги изтрелва, да унищожат ЯП. САЩ, Земята и тн. до пълна победа на комунизма и идиотията Чучхе. Ами като си им фен, какво чакаш? Отивай при Грух, пък все ще ти намери място в урановите мини и трева ще те научи да пасеш и др. работи също.

28

1

преди 6 години

Нормално е Южна Корея да се готви за всичко при такава провокация.Сега ще затегнат военните, ще увеличат бюджета и т.н. Иначе живота си продължава нормално там. Хората имат работа, навсякъде по улижите нощем свети Пълно е с туристи и т.н. А в северната им съседка произвеждат предимно бомби. През нощта е тъмно като в пещера. Хората гладуват и мизеруват. Така е при комунизма: глад и мизерия. Нищо ново, нищо различно !

27

x

преди 6 години

Браво 3, аз съм на същото мнение.Разни типове като оня с идиотската преческа от Северна Корея не трябва да имат такова оръжие-постоянните членове на СС при ООН знаят за какво става дума и би трябвало да са единни в неразпространението.Русия и Китай трябва да са категорични и единни с останалите-Франция,Великобритания и САЩ.Просто са длъжни и всякакво въртене на задните части по този въпрос е опасно!

26

Анонимен

преди 6 години

Двете Кореи искат обединение. Щатите не дават. Вероятно и Китай не дава. Представете си държава с южнокорейска икономика и севернокорейска армия. Анализаторите отдавна го разясниха това.

25

Анонимен

преди 6 години

ее няма как този свят , а БГ реже ракети и унищожава армията си !!!

24

Анонимен

преди 6 години

Само за самсунг ще е жалко. Японците ще се възродят и ще вдигнат пак цените.

23

Анонимен

преди 6 години

Бързи, смели, сръчни. Отбор "Ракетка Хюмню" и отбор "Водородка".

22

Анонимен

преди 6 години

На тези националният им спорт е СтарКрафт, така че Ким да внимава.

21

Анонимен

преди 6 години

Предложение: корейците да преместят заводите на Самсунг във видинско и да се самоликвидират.

20

Иванов

преди 6 години

Ще има ли санкции и са марионетката на запада? Севернокорейците искат просто да има диалог, без ултиматуми.Да ги увжават.Да спрат да ги заплашват със учения с американците, в които участват по 300 000 военни до границата им.Това е заплаха и то много сериозна, естествено, че ще искат да си подсигурят защита.

19

до 21

преди 6 години

Искаш да кажеш , в София ? Съгласен.