114

ххх

преди 6 години

Интересно ще е Америка да изстреля ракета около някой руски или китайски анклав.Дали тогава Китай и Раша ще мълчат пак така.

113

до 115

преди 6 години

Всеки който посегне на люлката на цивилизациятаха , ха , не ме разсмивай , цивилизация с 300 годишна история няма как да е люлката на цивилизацията , даже България има много по , по голяма история

112

Анонимен

преди 6 години

Краино време е да го посъветват макар че Путин го толерира ,няма какво още да го чакат.

111

Анонимен

преди 6 години

За отбелязване е, че източните народи много обичат фойерверките.Те са ги и измислили май.. Тези са от по-големите де..

110

ссдд

преди 6 години

До 114 : Не пиши глупости ,че се излагаш,***.Северна Корея ,не са дори и малка заплаха за САЩ.Американците могат да заличат Ким и компания за по-малко от час ,както и да им свалят всички ракети.Причината поради която това още не е станало е ,последиците които ще последват за региона ,а именно ще бъдат засегнати Китай,Русия и най-вече Южна Корея и Япония.Това е причината Северна Корея да я има още на картата.Така че ,преди да пишете глупости ,първо разберете за какво става въпрос.

109

Анонимен

преди 6 години

Ким е терорист като ИД. Само вярата му е различна.

108

Анонимен

преди 6 години

Този дебелия откачалник трябва да го ликвидират. Той е опасен за света.

107

Анонимен

преди 6 години

Помните ли как филипинският президент напсува Обама с най-вулгарни думи, оня чак побеля от гняв, ама му бяха къси ръчичките да направи нещоТака сега и Ким се подиграва на тръмпела и оня е бесен, ама тези пусти къси ръчички...

106

СТАРА ИСТИНА

преди 6 години

ЕМИЛЕ, ВНИМАВАЙ КАКВО ПОЖЕЛАВАШ НА ДРУГИТЕ, ЗАЩОТО КАТО БУМЕРАНГ СЕ ВРЪЩА ВЪРХУ ТЕБ В ТРОЕН РАЗМЕР.

105

Анонимен

преди 6 години

Гаргарата с жълт чай и евавките със $ажд продължават с пълна сила. Скоро на пациента ще бъдат назначени допълнителни процедури - масаж от мечка на голо и ексфолиращ пилинг до кокал от китайски мравки.

104

Пенсионер

преди 6 години

До Вземете мерки... Кви ковчези , масови гробове и това е. То САЩ че ще ги отрепе ,няма съмнение.Ама южнокорейците питат дека че ги копаме?

103

Вземете мерки...

преди 6 години

Пратете им по-скоро 100 влака с кофчези, че ще им трябват.

102

Анонимен

преди 6 години

Комунизма е нелечимо психическо заболяване, което засяга предимно елементарните, ретроградните и изостанали в първобитния строй същества.

101

Отвратен

преди 6 години

Всеки който посегне на люлката на цивилизацията и на световния прогрес САЩ , трябва да бъде унищожен Без САЩ сего още щяхме са се движим с каруци и да си викаме през болконите.Не разчитайте на Русия и Китай , те не могат да приемат щафетата. За това прасето трябва да бъде заклано и обединена демократична Корея. Трябва да се сложи край на мъките на този народ.

100

анонимен

преди 6 години

НАМЕРИ СЕ ЕДИН ДА СЕ ОПЪЛЧИ НА САЩ. И КАТО СА СВЕТОВНИ ЖАНДАРМИ И УНИЩОЖИХА МНОГО ДЪРЖАВИ ЗАЩО НЕ МУ СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯТ НА КИМ???? И ЗАЩО РУСИЯ И КИТАЙ ДА СЕ СПРАВЯТС НЕГО. ТЕ НЯМАТ РАЗМИНАВАНЕ В ОТНОШЕНИЯТА СИ. МИРОЛЮБВИ СА ЗА РАЗЛИКА ОТ САЩ КОИТО ИСКАТ И ТУК ДА СЕ НАМЕСЯТ И ДА МАЧКАТ ПАК КАКТО ДО СЕГА. КИМ ЗА СЕГА СЕ СПРАВЯ МНОГО ДОБРЕ. ТОЙ ЗНАЕ, ЧЕ ТЕ НЯМА ДА ПРЕДПРИЕМАТ ФАТАЛНОТО ЗАЩОТО ПЛАНЕТАТА НИ ЩЕ ПЛАМНЕ. И ВСИЧКИ ЗАЕДНО СЪС САЩ КРАЙ ДО ТУК БЯХМЕ.

99

Така е

преди 6 години

Трябва да се дава път на младежта (Кимчо) и като мине покрай теб, бий му един шут отзад (той знае защо).

98

до 109

преди 6 години

а където са стъпили калните руски ботуши как са нещата ? народен съд , национализации , концлагери , изтребване на хора , затворени граници ..как е ?

97

morelini

преди 6 години

Пенявещисе комунистчета наясно сте че СК е като прохождащо дете в ядрената надпревара.Наясно сте че и ако ги нямаше тези тесни връзки на СК с Русия и Китай,досега да беше здраво ошамарена от САЩ.Щом на последното гласуване В ООН...и Китай и Русия гласуваха ЗА санкциите...вие какво се Напъвате.....

96

Анонимен

преди 6 години

Ти пък откъде я измисли тази половин България. 1 милион , от които 300000 са купени ромейски гласове.

95

Анонимен

преди 6 години

КЪДЕТО И СТЪПИЛ АМЕРИКАНСКИ КРАК - МАСОВИ УБИЙСТВА И РАЗРУШЕНИЯ.САЩ СЪСИПАХА ЖИВОТА НА МИЛИОНИ ХОРА В ЛИБИЯ, АФГАНИСТАН, ИРАК И НА МНОГО ДРУГИ МЕСТА.НАВРЕМЕТО ВИЕТНАМЦИТЕ ИМ ПРОДУХАХА ЯКО АУСПУХА, СЕГА Е РЕД НА СЕВЕРНА КОРЕЯ.