153

смехурко:))))))

преди 6 години

Наглост Наглост все голяма .Лъжат и крадат Йотова и стани шев се изказаха пак неподготвени. 21век сме има филм за Путин документален Погледай те ги избива т хора и как олигарсите им забогатели как На Елцин обещал да не вземат никакви мерки и преследване и отнемане на ограбеното.Що за наглост на българските крадливи социалисти

152

КРАЛИ МАРКО

преди 6 години

СЛАВА НА ВЕЛИКА РУСИЯ !!! НАШИ БРАТЯ !!! НАША ПЪТЕВОДНА ЗВЕЗДА !!! НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА НИ РАЗДЕЛИ !!! БЪЛГАРИЯ Е РУСИЯ И РУСИЯ Е БЪЛГАРИЯ !!! ПОКЛОН ПРЕД НАЙ ВЕЛИКИТЕ НАРОДИ НА ЗЕМЯТА !!!

151

Анонимен

преди 6 години

До 163 Браво, позна, близо си,но ти трябваше малко време...В едно нещо си прав,Европа е люлка на световната цивилизазия.Европейски народи са описали човешките достижения и са ги развили,а по-сетне,християнството е положило основите на цивилизазията, в която живеем-Рим, Византия и всички европейски народи, допринесли за това развитие.Културата е нещо, което е общо достижение на човечеството.Статиите пред Ермитажа обаче са в бароков стил, който никак не прилича на руската, традиция в изкуството.

150

Анонимен

преди 6 години

Комунизма е нелечимо психическо заболяване, което засяга предимно елементарните, ретроградните и изостанали в първобитния строй същества.

149

Анонимен

преди 6 години

Страна в която ако удариш жена си те пращаха директно в Сибир по бързата процедура не мисли лошо просто всеки си гони интересите онея бледоликите какво са. Историята е пълна с примери кой ни спря след Одрин с заплахи та да не гътнем Истанбул .

148

СС

преди 6 години

Илиянче - чемодан, вокзал и в Сибир! Ти не си българка определено!

147

ognyanz

преди 6 години

До 153: Аз все пак не разбрах от това, което си написал, от кого са копирали Толстой и Пушкин. Има ли руска култура, изкуство и наука или според теб всичко е копирано?Като използват твоите аргументи нашите братя от Македония например много лесно могат да докажат, че няма българска средновековна култура и че всичко сме копирали от Византия.Както вече писах, знанието е ограничено, а невежеството (в т.ч. на троловете) е безгранично. Така че п'люйте по Русия (щом се плаща за това) халал да би е.

146

Учуден

преди 6 години

Странна работа тая със Сатанишевич?! Роден и пораснал в Украйна и Лондон,ама през цялото време човекът се чувствал българин и голяма мераклийска любов към братята освободители!?Направо история от мусински свидетел/КГБ агент/ в долнопробен районен съд!На съдът всичко е ясно,да влезе убитият!!

145

Анонимен

преди 6 години

Браво на Путин!

144

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 157Не си спомням в България, да е имало избори за идеологически предпочитания последните години, а изборите , показаха едно единствено нещо , че хората са стигнали дъното, и са готови да продадат гласа си, за няколко килограма стиропор , които се плащат с техните пари в крайна сметка .

143

Анонимен

преди 6 години

Русия е дива,азиатска страна,създадена през 13 век.Дори и в древността,ремската империя не е достигала до нейните земи,древните...Няма нищо общо с Рим,освен мокрите сънища на Путин и грандоманията на руснаците.

142

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен137 Как точно ги изчисли не знам,но изборите най-добре показват,че болшинството българи са за евроатлантизма,а не за агресивна Русия.Истинският предател на българското революционно движение е сърбинът Димитър ОБщи,който проваля всичко,до което се добира.А Сърбия е руска *** била винаги и двете са срещу България.

141

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен138 Как точно ги изчисли не знам,но изборите най-добре показват,че болшинството българи са за евроатлантизма,а не за агресивна Русия.Истинският предател на българското революционно движение е сърбинът Димитър ОБщи,който проваля всичко,до което се добира.А Сърбия е руска *** била винаги и двете са срещу България.

140

Анонимен

преди 6 години

До погр ебален агент143 И добре ще направят,за да спасят народите от нея.

139

Анонимен

преди 6 години

Ха,ха,ха!Скулптурата изобразява римски патриций,който няма нищо общо с руските царе,нито с руския мужик.Русия е държава от 13 век.

138

Анонимен

преди 6 години

До ognyanz142 Кой построи Москва,Санкт Петербург,не са ли италианските,финландски,френски майстори?Кой изгради руската флота,не са ли финландците?Цялата царска,руска аристокрация се е образовала във Франция,дори в руския двор,се е говорило само на френски език.Екатерина Велика е германка и е устроила дворците в Русия,по подобие на тези в Западна Европа,както и порядките,културата,традициите.Пушкин иТолстой са личност именно от тази културна атмосфера,която ,ако не бе такава,тях нямаше да ги има

137

Анонимен

преди 6 години

До каквото и да говорим 145 Османското робство е също толкова страшно за България,колкото съветската окупация.Каквото и да говорим,Русия е агресор и се стреми към световно господство.Тя е човеконенавистна,незачита нито собствените си граждани,чиито мозъци ,ненормалниците от Кремъл промиват близо 100 години.Русия омаловажава българската история,съветите бяха забранили тя да се покаже пред света 50 години.Днес джужето Путин каза,че"славянската азбука била дошла по руските земи от Македония"?!

136

Ф.М. Достоевски

преди 6 години

До ognyanzКои са тия разумни хора?Имена?

135

ognyanz

преди 6 години

До "ФАКТИТЕ": Пълни г'лупости. Разумните хора в Европа вече виждат, че новата Студена война е само в интерес на САЩ. Да не говорим за Русия, а да говорим с Русия - и това вече започнаха да казват. Но американците ще продължат да плащат за русофобство.

134

ФАКТИТЕ

преди 6 години

РУСИЯ МРАЗИ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИЯ - РУСИЯ - НА ПОСЛЕДНИТЕ ИЗБОРИ ИМАМЕ ЗАТИХВАЩА ТЕНДЕНЦИЯ ОТ ГОДИНИ НА НАМАЛЯВАНЕ ГЛАСУВАЩИТЕ ЗА РУСКИТЕ ПАРТИИ В БГ - АТАКА ВЗЕ ПОД 1%, А БСП - 7% ОТ ГЛАСОВЕТЕ! ТОВА Е! ДРУГОТО СА МАНИПУЛАЦИИ НА ТРОЛОВЕТЕ!