34

Farstvo

преди 6 години

Edin majoritaren bg referendum i tesi mafiotski partizani deputati ste sa samo losh spomen ot ubiistven koshmar...

33

ДА ЖИВЕЕ ЧАЛГАТА

преди 6 години

НЕ НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ Е ОТХВЪРЛИЛО ВЕТОТО НА ПРЕЗИДЕНТА, А ГЕРБАВИТЕ ПРОДАЖНИЦИ И ГЪРЧАВИТЕ ПАТРИОТАРИ, Т.Е. ПОРЕДНОТО ЖАЛКО ПРОДАЖНО "МНОЗИНСТВО".ИЗОБЩО ПРОДАЖНИЦИ СРЕД ГЕРБАВИТЕ И ПАТРИОТАРИТЕ- С ЛОПАТА ДА ГИ РИНЕШ. ДНЕС ЕЛИТА НА БЪЛГАРЯ СА МУТРИТЕ И ***. А ОТ НАРОДНОТО ИМ СЪБРАНИЕ КАКВО ДА СЕ ОЧАКВА, ОСВЕН ПОРЕДНО УЖАСНО ПРОПАДАНЕ НА ДЪРЖАВАТА

32

Анонимен

преди 6 години

СОБСТВЕНИКЪТ НА ГЕРБ върна комунизма в ЖАЛКА МАЙКА БЪЛГАРИЯ ! Няма съд , парламент .......има само ТИКВА !

31

Жалко…

преди 6 години

Пак не случихме с президент. Боко пак опитоми поредния президент. Жалко...

30

Анонимен

преди 6 години

Тройната коалицияГЕРБ + ДПС + "Патриоти"

29

Eihsi

преди 6 години

Tam vse izbegali patienti ot razni bolnici li kovat bulzakonite?

28

Анонимен

преди 6 години

Сега тоя Андрей Ковачев дето бая се е ошкембил от "мъка"по отбрана на птичките и мравките да не земе да заслабне нещо и оня с вид на клошар Тома Белев и други знайни и незнайни екоталибани да не земе да им стане нещо,много се притеснявам.Крайно време е да се направи нещо против зелените мафиоти,тия буквално ако могат ще ни спрат развитието в името на стоножката!

27

Анонимен

преди 6 години

Г-н.Плевнелиев форевър.Му-ха ха

26

Анонимен

преди 6 години

*** форевър!

25

Анонимен

преди 6 години

*** да бе верно ! зелените що не си облекат народните носии и да протестират пред парламента ! ?

24

Анонимен

преди 6 години

Тая да си сложи колана и цип на устата,иначе лошо!

23

Анонимен

преди 6 години

Корнелия Нинова заплаши, че ако отново се приеме закона, от левицата ще го внесат в Конституционния съд.на тая кифла кой и обръща внимание?

22

Ddd

преди 6 години

Е на НПОтата ще им секнат малко паричките няма начин, затова реват.

21

пенко

преди 6 години

Явно втората инстанция е най-удобна за купуване на.../гадост/ ! Паричките на швейцарите и БЕСЕПАРИТЕ /ДС/- са за "пречуквация" на чии интереси ...народните!/Буржоазната Социалистическа Пу..а не е народна/!?Президентът е самовлюбено парвеню / самолетоносец/ ! Лесно му беше срещу номенклатурен бабишкер-сега министър за "гъзолизеца храбър"! Само се информирайте за колко екологични зони биха могли да се борят Еко Лизо Лозите ...НО ТАМ НЯМА ПАРИЦИ ,А САМО БИТКА!!! Няма ги в отровените селища !

20

Червен бандит

преди 6 години

Факт е, че обжалват фирми фантоми регистрирани с цел БСП да бави развитието на България и да загиват колкото се може повече млади хора в катастрофи, които и без това не гласуват за БСП.

19

Анонимен

преди 6 години

Щом да те оставят на работа в управяваните от ГЕРБ общини е нужно да имаш парийна книжка, нещо тотално е сбъркано :) Партийната книжка на ГЕРБ върши чудеса и урежда разни хора-нищоправци с високи платени постове

18

Анонимен

преди 6 години

Жалкият *** шапкар Радев в затвора!

17

Анонимен

преди 6 години

Как се ликвидира корупция в БГ вариант - премахва се съдът, за да не пречиБългария - държава с мутренско управление ББ+Шиши, дружба навеки

16

антикомунист

преди 6 години

Когато т.нар. народни избраници, решават не по волята на това да сехаресат на шефа , а по съвест-ако я имат- едва тогава можем да тръгнем напред. В конкретния случай-лишаването от право на обжалваен с мотив по-бързо производство означава, да лишиш хората от право на обжалване и да допуснеш да защитиш администрацията за зле свърщшена работа. С други думи - затова, че има катастрофи по пътищата и някой кара пил алкохол - да лишиш хората от леки коли и от право да карат.

15

Eridox

преди 6 години

Ns bere dusha mai.