25

Анонимен

преди 6 години

19556 нови а старите колко 3 милиона и половина над 10 години не виждам ръст

24

Анонимен

преди 6 години

Най-много висят по сервизите тези, дето си взимат коли за по 50-60 хил.Тези не могат и да спят от мисли за лъскавата лизингова каруца, паркирана пред блока.Постоянно нещо им потропва, постоянно имат проблеми със софтуера, нещо не е как си требе, постоянно са с рекламации във фирмения сервиз. А недай си Боже да удари една градушка, и цялата кола става непродаваема.

23

Анонимен

преди 6 години

Така е. На хората им писна да карат втора ръка *** от сервиз на сервиз и си взимат нови. В нашата фирма от 40 души 38 карат нови коли с лизингова вбоска между 300 и 600лв на месец.---------- И ззщо да давам по 300-400 лв на месец, като мога да давам по 0 лв на месец и да карам колата, която ми харесва, вместо дървото, което уж никога нямало да влезне в сервиз? В момента карам 18 г. 6-местна, автоматик, на кято не се занимавам да плащам 2000 лв каско на година.

22

от 17 до до17

преди 6 години

Уважаеми от северозапада,съжалявам за положението в което си изпаднал, но аз съм се местил 4(четири) пъти от град в град. Родителите ми бяха смели и зарязаха ВСИЧКО(къща, гараж,двор и една гарсониера) и се преместиха на по 60-65год. Сега имат и работа и внуци около тях. Заплата ти е горе долу = на к.л.о.ш.а.р.с.к.а надница.Ние харчим толкова за цигари и вино.Измисляй нещо и се спасявай САМ. Този "работодател" те ползва като роб!

21

Анонимен

преди 6 години

дано сте се наяли радославе с местата на теория

20

Анонимен

преди 6 години

До до 17Да приемем, че заплатата ти е толкова! Следователно или те мързи, или си необразован или не искаш да си потърсиш другаде работа! Тази заплата е унизително ниска, но кой те спира да потърсеш другаде? Свят широк! Никой не е закрепостен на едно място и това е най-голямата болка на комунистите!

19

Анонимен

преди 6 години

До до 17Ще се храниш веднъж седмично!

18

до 17

преди 6 години

Как да изплащам вноска от 200 лева месечно със заплата от 480 лева чисто във Северозапада на България?!

17

Не сме бедни

преди 6 години

Уважаеми мърморещи съграждани,българите не са бедни, а са НЕинициативни и страхливи! Всички в "белите" държави, теглят кредити или купуват на лизинг. Ако някой мърморан иска да види беден и гладен, да отиде в Зап.Африка. Както са писали долу, има коли за 200лв/мес-без първоначална вноска. При някаква сума за начало, може да падне и още. Т.к БГ има 4-5 активни икономически зони-там няма мрънкащи. Другите явно искат да живеят както беше в НРБ-СССР и затова само плюят

16

Смешник

преди 6 години

Хахха нови коли кой са новите фирмените коли или патрулките. Или на физически лица .

15

Men

преди 6 години

Така е. На хората им писна да карат втора ръка *** от сервиз на сервиз и си взимат нови. В нашата фирма от 40 души 38 карат нови коли с лизингова вбоска между 300 и 600лв на месец.

14

Анонимен

преди 6 години

Не разбирам кое е странното на статията. В нашето семейство караме 2 лизингови (нормален лизинг за физически лица) нови автомобила- Мазда. През 4 години ги сменяме с нови- както в цяла Европа и САЩ. Не ни тежи кой знае колко на месечния бюджет. Има и коли за по 200лв. (силно казано коли, но стават) месечно. Около мен почти всички карат нови лизингови автомобили- кой Шкода, кой- Тойота. Тук-таме има и някой с премиум марка. Някои, докато градят кариера, други плюят и така. Пазарна икономика.

13

7

преди 6 години

"Крачат напред" единствено Калинките на ГЕРБ, които дойдоха в София от краварниците в Прованса. За Калинките си е ОК. Вчера селяни, днес на топло местенце в държавната администрация с "комисионни", суджуци и заплати по 3000 лева + бонуси за "добре свършената работа".

12

Да, така е....

преди 6 години

Купуват големите фирми на лизинг и то евтини ***. Народът масово кара таралясници на 10+ години на газ. Който не ми вярва, да излезе на улицата и да се огледа. Стъкмистиката е ясна - България е във възход и става все по-богата. ГЕРБ са най-успешните, честни и добри политици. Тиквун е направо Бог. Истината - анархия, корупция, суджуци, мизерия и 70% от малките и средни фирми са на ръба на фалита.

11

Анонимен

преди 6 години

Щом се купуват толкова нови коли значи изобщо не сме толкова бедни, стига сте ревали!В градовете няма място за паркиране, всяко семейство има по 2 или повече коли - значи не сме бедни.Защо само се оплаквате?Отивайте в Русия щом не ви харесва тук.

10

Анонимен

преди 6 години

И колко от тях са купени от държавата за различните ведомства!

9

Анонимен

преди 6 години

Капка в океана са тези нови автомобили като имате предвид че 95 % от автомобилите са ви 2-ра и 3-та употреба и са около 15 - 20 годишни! Това ли ви е хвалбата? Хвалба щеше да е ако тези 95 % можеха да си позволят да захвърлят 20 годишните кошници и да си купят от магазина автомобил кеш а не на изплащане с оскъпяване. Както си купуват кеш тук в Германия белите хорица!

8

Анонимен

преди 6 години

Изкарайте данни колко от тях фирми колко физически лица

7

Анонимен

преди 6 години

Някой *** няма ли да обясни, как България вървяла назад :)) Вечв и децата , не ви се хващат на платените коментари. Реалноста се вижда . България крачи напред след 90 години робство.

6

Аци

преди 6 години

Много ясно, сума фирми зимат коли, само моя работодател взе на оперативен лизинг над 120 коли, тва рено,дачия,опел,тойота..