38

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 38*** = "чyчeлo" Може и бостанско.

37

Анонимен

преди 6 години

До Мара далавератаМалограмотна хитра шушумига.тя не знае откъде се пуска компютърът, ще ми ръководи дигитализацияата в Европа. *** с магнетофон.

36

Анонимен

преди 6 години

До ти да видишНе-е, ти във всички случаи ще имаш по-голяма тежест. Но госпожа филоложката с шестмесечна магистратура по международно пълзене във Франция (кой знае в какво колежче ) тежи повече от теб с дисциплината "пълзене и роднинство в ЕС" . Тъй, нищо случайно няма. Кой как я наеди.

35

Анонимен

преди 6 години

До ГошоГошо, не "Америка", а САЩ. Както си учил Америка е континент, а САЩ е държавата, за която говориш. Но тя е свикнала да узурпира и анексира, си присвоява и името на континента. Нейсе.Сега за събирането от САЩ на умове и богаташи от света. Както събираше богати евреи преди и през ВСВ и умове, така събира и неграмотници и престъпници. А когато събира умни и богати престъпници, това силно подпомага просперитета и. Пример - избягалите хитлеристи след ВСВ...разбира се с награбеното..

34

Анонимен

преди 6 години

А КАК ТАЗИ ГАВРИЛОВА ЩЕ ГАРАНТИРА НЕДОПУСКАНЕТО НА ИЗМАМИ ОТ СТРАНА НА ТЕЛЕКОМУНИКАЦИОННИТЕ ОПЕРАТОРИ, КОИТО С НАЙ-РАЗЛИЧНИ ПРЕСТЪПНИ - ИЗМАМАТА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ - ХВАТКИ ОЩЕТЯВАТ КЛИЕНТИТЕ НАЙ-РЕДОВНО, ЕЖЕМЕСЕЧНО С ПО 10-30-50 ЛВ. ОРИЕНТИРАТ СЕ ПРЕДИМНО КЪМ ВЪЗРАСТНИ ПОТРЕБИТЕЛИ, НЕЩО КАТО ТЕЛЕФОННИТЕ ИЗМАМНИЦИ, НАДПИСВАТ ИМ СУМИ, ВКЛЮЧВАТ НЕИСКАНИ УСЛУГИ, ЕСТЕСТВЕНО - ПЛАТЕНИ, ПРИ ПОДНОВЯВАНЕ НА ДОГОВОР БЕЗ ДА УВЕДОМЯТ, МАХАТ БЕЗПЛАТНА УСЛУГА И СЛАГАТ ТАКАВА НА ОГРОМНА ЦЕНА. ВИД БАНДИТИЗЪМ!

33

Гошо

преди 6 години

Тази няма как да стане. В Азия са мощните държави Китай, Русия, Индия, Япония. В Америка господства САЩ, събрала умовете на Европа, Азия и вече на Африка. А в ЕС да си видят еврокомисарите -70-80% от тях са нещастници и невежи, не на мястото си хора. Включително г-жа Габриел и Ж.К.Юнкер.

32

Анонимен

преди 6 години

Бившите СССР държиви се целят в зимнината и консервите. Така са свикнали . Простете им,че не Ви разбират.

31

ти да видиш

преди 6 години

Това хубаво аз имам няколко въпроса:1.В какво точно ще се изразява технологичното лидерство?2.В кои сфери на технологиите ще гони да е лидер европа и защо?3.Накакъв план за изпълението да видим да прочетем?4.Какви ще са предизвикателствата които ще срещне европа по пътя към тази цел?Иначе и аз мога да ви го кажа същото и ще има абсолютно същата тежест като на госпожата комисар, тоест никаква.

30

Анонимен

преди 6 години

Ей толкова големи "очи" иска. Всички бихме искали да я видим така

29

ГАДОРЯН

преди 6 години

Ако статуквото се задържи, то бъдещето на Европа е федеративен халифат. Денят си личи от сутринта. Бъдещето е на Китай, Япония, Корея. И Кравария не я чака нищо добро

28

Ужас!!!

преди 6 години

Няма такава демагогия! Те (Меркел, Юнкер и Сие), със сатанинската си имиграционна политика, разрушиха Европа и погребаха европейската цивилизация до точка, от която вече връщане назад няма, а в същото време словоблудстват и сквернословят за това, как видите ли, Европа била цъфнала, та и вързала, че и Световен Технологичен Лидер била станала..или щяла била да стане!!! Няма такава демагогия, нямаше я даже по времето на комунизма! СССР и Информ Бюро пасти да ядат!

27

Анонимен

преди 6 години

Женицата е със сериозни психични проблеми. Много хора, които са работили с нея и я познават, говорят за неадкватно и поведение и за буйни изблици на неосноватен гняв и ярост

26

Анонимен

преди 6 години

Като я назначи Боко за еврокомисарка си рекох "разгеле, поне от една калинка ще се отървем". Но..не би Продължава да ни докажда с глупавите си речи, със заучени фрази и клишета...

25

Додо

преди 6 години

"Европа се прицели в ново предизвикателство да се оформи като световен технологичен лидер."Хахахах, незнам къде се е била "прицелила" Европа, но това което уцели не е съвсем оформяне като световен технологичен лидер, а по-скоро превръщането и в световно Ислямско гето! Когато отвориш границите си и поканиш най-долната *** на световния цивилизационен отпaдък свободно да се нанесе в държавата ти, не можеш да очакваш резултата да е технологичен бум. Освен, ако не си с психични отклонения де!

24

Гуна

преди 6 години

Попитали наша Марийка-Как стигна до този висок пост? Тя отговорила:Със шепа вълна!

23

Анонимен

преди 6 години

след като каза 'УИФИ' и скорост на интернет '30 MB' - разбрах колко разбира от технологии.

22

Киро

преди 6 години

"Европа се прицели в ново предизвикателство да се оформи като световен технологичен лидер."=======================Ама как не бре! С Новите Европейци от Африка, Близкия Изток и Магреба, болшинството от които са високообразовани киберинженери, програмисти и тесни компютърни специалисти, мястото на Европа като световен тек лидер е неоспоримо и самоподразбиращо се! Удриии! Докарвсйте по още 2 милиона програмисти на година от Кения, Мароко, Сирия и Сомалия и Европа ще започне да свети от Хай Тек

21

Мара далаверата

преди 6 години

Способна е да краде и да злоупотребява с власт, че и брат си намесила в далаверите си

20

Мнение

преди 6 години

Истината е, че всеки път когато се изказва, чувам един куп думи в словосъчетания, които не въплъщат нищо в себе си освен способността да се борави с един куп думи, за да кажеш нещо, и то накрая да е НИЩО. Не знам дали е способна в работата, която върши или не, но това е впечтлението, което оставя, г-жа Празни Приказки.

19

ким сун

преди 6 години

Европа е цивилизация,всичко друго е провинция.Така е било и така ще бъде.ЕС става все по мощен.Не спира да се разширява,но с анексиране на територии,а с предлгане на един по добър живот.Дано и Путин се осъзнае и да спре да слючва съюзи с разни ислямски държави и се присъедини към християнска Европа.