112

Анонимен

преди 6 години

Да точно така, не смята и затова постепенно се освобождава от доларовите си резерви. Голям анализатор, подПлатен явно. Освободят ли се Русия и Китай (най-вече, русанците почти го направиха) от доларовите си резерви и започнат ли да търгуват все повече без долар, което вече правят, това е краят на световния ред на САЩ. Това що не го е написал в статията си тоя ***. Скоро платежоспособния вътрешен пазар на Китай ще е по-голям от този на САЩ. Китай не искат зависимост от САЩ.

111

Striker

преди 6 години

Добър и точен анализ. Малко уточнение - Америка сега е много по-силна, отколкото при Обама. За авторитета е прав, трябва да се изгради наново.

110

Кукловодът

преди 6 години

По-повърхностен анализ скоро не бях чел . Почти нищо общо с действителноста .САЩ продължават да трупат дефицит и са близо до собственият си банкрут . Няма реални пари от реални постъпления , за разлика от Китай . В момента в който Русия и Китай направят банката на БРИКС - щатие са вън от играта и ще рухнат . Единствено ги спасява голяма война , но да не е на територията на САЩ . А дали някой ще ги остави да го направят ? Едва ли .

109

Анонимен

преди 6 години

Китай ще изнася комунизъм и стоки,Америка демокрация и превратисе някак ще си разделят света

108

Емил

преди 6 години

До Анонимен 85Много анонимни бе-та до 85-едно е да искаш,друго е да можеш,трето е да го направиш!

107

Емил

преди 6 години

До Анонимен 165 Китай не може да спечели война дори с Япония-камо ли със САЩ.

106

емил

преди 6 години

До Анонимен 170От 170 коментара твоят е най точния.Но много хора не им отърва да живеят в реалния свят,затова получаваш минуси.

105

Емил

преди 6 години

До Анонимен 171Точно така тавариш-напред с големите букви за по-убедително.

104

E

преди 6 години

До АнонименПо-правилно е да кажеш-ще се опита,но едва ли ще успее.

103

Анонимен

преди 6 години

Американси световен ред с лидер - Китай!

102

Анонимен

преди 6 години

Много ми хареса този български глагол ТАРГЕТИРА

101

Анонимен

преди 6 години

АЕ КИТАЙСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО КОГА ГО УПЪЛНОМОЩИ ТОЗИ БИВШ ПОЛИТИК ДА ГОВОРИ ОТ НЕГОВО ИМЕ?ВСЕ ЕДНО БОКО ДА НИ ОБЯСНИ КАКВО МИСЛИ ДА ПРАВИ ТЕРЕЗА МЕЙ.

100

Анонимен

преди 6 години

СЛЕД КАТО САЩ НАЛОЖИХА НОВИ САНКЦИИ НА ВЕНЕЦУЕЛА,ВЛАСТИТЕ В КАРАКАС В ОТГОВОР НА АМЕРИКАНСКИТЕ САНКЦИИ РЕШИХА ОТ 1 ОКТОМВРИ ТАЗИ ГОДИНА КОТИРОВКИТЕ И ПРОДАЖБАТА НА ВЕНЕЦУЕЛСКИ НЕФТ ДА СЕ ИЗВЪРШВА В КИТАЙСКИ ЙОАНИ,А НЕ КАКТО ДОСЕГА В ЩАТСКИ ДОЛАРИ .ТАКА ВЕНЕЦУЕЛА ПЪРВА ОТ НЕФТЕНИТЕ ДЪРЖАВИ ОТХВЪРЛИ АМЕРИКАНСКАТА ВАЛУТА.

99

Анонимен

преди 6 години

Китай, русия и Индия имат още много да се учат от Сингапур как се прави пазарна икономика. 100 години няма да им стигнат на Китай и Индия, а за сибирските аборигени никагда не палучается.

98

Анонимен

преди 6 години

Руски смешни филки, прочетете малко за Сингапур и стандарта му на живот и тогава се изказвайте от село. Сингапур слага в малкия си джоб държави като Китай и русия по брутен вътрешен продукт на човек.

97

Анонимен

преди 6 години

ТАЗИ СТАТИЯ НЕ Е НИЩО ДРУГО,ОСВЕН ПОРЕДНИЯ ЕЕВРЕО-АТЛАНТИЧЕСКИ СЛОВЕСЕН БУЛАМАЧ.С ТАЗИ СЛОВЕСНА ЕКВИЛИБРИСТИКА АВТОРА СЕ ОПИТВА ДА НИ УБЕДИ,ЧЕ ЦИОНИСТКИЯ СВЕТОВЕН (РЕД) ДОМИНИРАН ОТ САЩ (НЯМАЛ) АЛТЕРНАТИВА,НО СЪЩИЯ АВТОР УМИШЛЕНО ПРОПУСКА,ЧЕ САЩ ВЕЧЕ СА ЕДНА ДЪРЖАВА В ПРАКТИЧЕСКИ ФАЛИТ С НЕПОСИЛЕН ДЪЛГ.ТАКА ,ЧЕ ТАЗИ СТАТИЯ Е ПОРЕДЕН ЖАЛЪК ОПИТ ДА НИ УБЕДИ ,ЧЕ ЩАТИТЕ (НЕ) СА ЕДНА УМИРАЩА И ЗАГНИВАЩА ИМПЕРИЯ С КОЯТО ВЕЧЕ ВСЕКИ КАТО СЕВЕРНОКОРЕЕЦА КИМ МОЖЕ ДА СИ ПРАВИ ГАРГАРА.

96

mda

преди 6 години

Kakvo znaqt kitaicite, pitaite nashte komuneta deto cql jivot nesa ilizali ot selata im , te znaqt vsi4ko.

95

Анонимен

преди 6 години

Игричката ще загрубее когато Китай почне да купува нефт за юани, вижте Венецуела :-). И от горе на това конвертируем в злато. Китай е номер 1 производител на злато от години :-).Така, че шоуто започва и за доста хора то ще е меко казано "бъмпи" !https://globalresearch.ca/gold-oil-and-de-dollarization-russia-and-chinas-extensive-gold-reserves-china-yuan-oil-market/5608942Но вие се забавлявайте с бивши ... :-).

94

Анонимен

преди 6 години

Сингапур е 4.5 милиона. Едва ли има някакво значение за Китай и за Азия изобщо. Китай ще спечели война със САЩ близо до границите си и това е 100% сигурно. Няма да е за първи път. Дори за втори няма да е. САЩ няма да използват ядрен удар от страх, че ще им отвърнат. А те ще им отвърнат. А конвенционална война не могат дори и да помислят да започват. Нямат толкова пари за да се бият с половин Азия и 1 седмица. А немогат да обявят пълноценна търговска война на Китай, защото ще фалират много...

93

до 168

преди 6 години

Какво нежно разсъждение ! Написано от женствена ръчица в издържан евроатлантически стил и спонсорирано от " Америка за бг".