31

---

преди 6 години

До Анонимен "И що да му увеличават заплатата на тъпия ***?За това, че по цял ден незаконно слухтори във Фейсбук, Месинджър и Вайбър ли?Грухти, пърди и чака 20 заплати накуп...Ай чиба.." - всичко е напълно вярно, с изключение на това, че полицая "незаконно слухтори". Той може да грухти, пърди, протестира и чака 20 заплати без да прави нищо друго.

30

българин

преди 6 години

В светлината на последните отвличания тази *** от ушеви наглеци трябва да бъде разформирована закрита и разтурена. НЕ заплати, а намаляване броя на нищоправещи.Заплати три до пет пъти по големи от медицински персонал и хора работещи с деца.30 брутни заплати накуп при напускане с първа категория труд пенсии 4 пъти над тези на обикновения отруден човек.Какво иска тази плява с рекетьори.Тези смотани калинки са некадърни и неспособни на всякакъв труд извън системата на ушевите.Няма да видите от м

29

ПЕТРОВ

преди 6 години

ДА СЕ ВЪЗСТАНОВИ ПОЛОЖЕНИЕТО ,КАКВОТО БЕШЕ ПРИ ЕМЕЛ ЕТЕМ ,ВСЕКИ ДА СИ ОТИДЕ В СЪОТВЕТНОТО МИНИСТЕРСТВО И ТАКА ЩЕ ИМА И ЗА ПОЖАРНИКАРИ И ЗА ПОЛИЦАИ И ЗА БОРБА С БЕДСТВИЯТА.ДА СЕ ПРОСЛЕДИ КЪДЕ ОТИДОХА ПАРИТЕ ОТ ВЕДОМСТВОТО ЗА БОРБА С БЕДСТВИЯ И АВАРИИ ,КОГАТО БОРИСОВ ЩЕШЕ ДА СЪДИ ЕМЕЛ ЕТЕМ И ЗАКРИ МИНИСТЕРСТВОТО.ДНЕШНИТЕ ДАЛАВЕРАДЖИИ НЕ ЩАТ ДА НАПРАВЯТ КРАЧКА НАЗАД /КАКТО И В СТОТИЦИ ДРУГИ СФЕРИ / , НО ТОВА ЩЕ ИМ КОСТВА МНОГО. БОРИСОВ ДА НЕ СЛУША ТОЛКОВА ЦВЕТАНОВ.

28

Анонимен

преди 6 години

Всички 10000 да бъдат уволнени и нека си намерят по добра работа. Бюджета ще спести стотици милини от тези мързеливци.

27

Анонимен

преди 6 години

А кой охранява полицейските протести? Май никой. Защото никой не им обръща внимание.

26

ined

преди 6 години

Основната дейност на МВРто е да организира протести, скоро ще почнат да протестират за допълнително заплащане за времето докато са на протеста

25

Хайде моля Ви,

преди 6 години

не намесвайте частните охранители в протестите на милиционерите!Те да си търсят подкрепата на обществеността,че като чета коментарите по-долу и гледам "всенародната любов" към тях,си казвам:"Всеки да си сърба попарата,която си е надробил"!Аз съм охранител,и както на мене,така и на колегите,и през ум не ни минава да протестираме?!Каквото и колкото толкова,като не ни харесва фирмата,има още близо 3000 охрнителни фирми,така,че всеки отговаря сам за себе си!!!

24

Анонимен

преди 6 години

И що да му увеличават заплатата на тъпия ***?За това, че по цял ден незаконно слухтори във Фейсбук, Месинджър и Вайбър ли?Грухти, пърди и чака 20 заплати накуп...Ай чиба....

23

Анонимен

преди 6 години

Ненаяли сте се и полицейщина, доведе "ХАНКО БРАТ" И ДЕСЕТКИ ОБЯВИ ЗА ПОЛИЦАИ И ПОЖАРНИКАРИ- А СЕГА ДЕ ВИДИМ ЩО ЩЕ НЕДОВОЛСТВАТЕ- ЗАПЛАТИ МАЛКО НАД МИНИМАЛНАТА, КУПУВАШ САМ ВСИЧКО НЕОБХОДИМО, 5 В СВЕТА ПО РИСК ПРОФЕСИЯ, МДАА, А ВИЕ ЩЕ ПОСЪВЕТВАТЕ ЛИ СВОИТЕ БЛИЗКИ ДА РАБОТЯТ В ПОЛИЦИЯТА, МИТОВЕ СА ВСИЧКИ ОБЩЕСТВЕНИ ДРЪНКАНИЦИ И ВЛИЗАШ В УТАЙКАТА НА ОБЩЕСТВОТО И В ОГЪНЯ- И ДВЕТЕ СА ИЗПЕПЕЛЯВАЩИ.

22

Късмет

преди 6 години

"Подкрепям" МВР, даже да видят колко съм добър предлагам,ако намерят Голфчето което ми гепиха преди 1 година, да го даря на МВР безвъзмездно....

21

Анонимен

преди 6 години

Ненаяли се

20

pipo

преди 6 години

Мисля, че и тези заплати са ви много за работата която вършите! Направо да закрият МВР защото яде най-големият бюджет в държавата, пък и липсата му едва ли ще се усети от някой. Господа полицаи, не ви ли е срам да искате пари за работа която не вършите и 90% от хората в тази държава не ви харесват точно заради това!

19

Анонимен

преди 6 години

Насила никой не ви е вързал за да протестирате. След като не сте доволни от заплащането и привилегиите които имате-20 заплати при пенсиониране, безплатен транспорт и др. напуснете. Аз специално не вярвам в полицията и не съм съгласен да ми увеличат данъците за да увеличат заплатите на тези лентови. С какво са допринесли да искат увеличение, престъпността се шири навсякъде.

18

Анонимен

преди 6 години

Aм моряците, те нещат ли да протестират за два три кинта повечко?

17

Анонимен

преди 6 години

Нека реват корумпетата, седемдесет хиляди са. ***, шуробадженакорушветчийска, неграмотна и нагла.

16

Щирлиц

преди 6 години

А борба с айдуците няма ли да симулират поне,ей така за цвят?

15

факт

преди 6 години

17,Прав си но за полицейска реформа като в Грузия трябва политическа воля и яки т,опки.

14

ужас

преди 6 години

Страни неща стават,доверието в полицията е на най ниски нива,хората ясно казват че полицията не работи и не са доволни,а те като коне с капаци не искат промени и реформи а пак пари,пари,и за какво?

13

Анонимен

преди 6 години

Търси в Гугъл: Полицейска реформа в Грузия.

12

не не

преди 6 години

Докато няма реформи и не заработи полицията както трябва няма пари....