31

Анонимен

преди 6 години

НЕ БХК А РХК !

30

Adolf Eichmann

преди 6 години

37. Предполагам, че Фердинант ги е виждал първо като Български граждани и като евреи на второ място - съгласен съм, но нито той, нито никой друг (освен Фюрера) не е знаел каква змия спасява. След 9ти всички тези зионисти напуснаха България в посока Израел вместо да останат от благодарност и да помогнат, но това нямаше как да стане - Комунистите щяха да им вземат париците хехе. Построиха паметник в Израел като благодарност към България и после го махнаха защото не сме спасили юдеите и в Сърбия...

29

Анонимен

преди 6 години

Роми и малки ромчета съдят България в Страсбург!Малък ром - 50млГолям ром - 100млДвоен ром - 200млБутилка ром - 700млТова за неразбралите.

28

Adolf Eichmann

преди 6 години

Зионистите измислиха холокоста за да имат причини да създадат отрочето си Израел и да правят каквото си искат - както и да смучат пари от Германия все още като плащания заради убитите през този "холокост". Драги ми Зионисти, следващия път наистина ще има холокост - в Новия Завет на Библията се пише за това както и това че когато се случи Исус ще се върне за да ви спаси ако преклоните глава и го приемете. Тогава ще го приемете ли? Просто кажете "не" и туй то :)

27

АНТИ

преди 6 години

До Adolf EichmannЕвреина, дори приел друга вяра си остава евреин.Защо ги спасихме преди 9-ти септември ?!Сега ни го връщат тъпкано...

26

Trolland Dump

преди 6 години

"...няма да рушат къщите на шестимата жалбоподатели докато "не им бъде предоставено адекватно алтернативно настаняване..."Да им опънат по една палатка и толкова. За повече - БХК да ги спонсорира.

25

Анонимен

преди 6 години

Аз като българин защо ли не мога да ви осъдя в Стасбург за дискриминация, бе кухи политци?

24

Анонимен

преди 6 години

Kolko balgari sa bes domove s deza bebeta dolemi deza bravo na zuganite 4e sa saveli delo a balgarite glasuvat sa gerb pisle psuvat tapi balgari slaba bg

23

Adolf Eichmann

преди 6 години

29. Това е напълно възможно и няма да се очудя ако е истина. Това което зионистите обаче не знаят е, че точна сметка никога не можеш да си направиш не и на 100% - винаги някъде ще сбъркаш и е време техните мискалкулации с нашия живот да ударят през зъбите. Истината е, че в момента национализма е силен се жив в ЕС - повече от всякога следц ВСВ и това е точно заради *** като маннгалите, техните събратя от Азия и техните зионистки покровители. *** ще изгорят бързо при следващия конфлик

22

Българин

преди 6 години

Не е ясно как циг.нче на 1 г. е завело дело в Страбург. ***.те на 50 г. не могат да говорят български език,но виждаш ли,***.е на 1 г. вече може да заведе дело в Страсбург!!! Кога ще направите резервати за тази ***??? Ког а ще освободите българите от тази "язва" ? Кога ?

21

АНТИ

преди 6 години

До Adolf EichmannИдват паричките от евреите богати, дето добре са си направили сметката.Пък нали са братовчеди с миингишите !

20

Античалгар

преди 6 години

Да си хващат пътя за Индия и то с 200 км/ч. Къде са им нотариалните актове за собственост, къде са им трудовите договори, къде са им платените данъци и сметки като ползват блага??? Какви права търсят като не спазват нито един закон, нито едно задължение??? Защо ние българите сме принудени да търпим тази *** и да им плащаме всичко, докато те паразитират на наш гръб???

19

Пламен

преди 6 години

Сега и къщи ще им построим. Отиде програмата за саниране :)

18

Анонимен

преди 6 години

Обичат си белгийците ромите и това си е.

17

сминдух енд чесън

преди 6 години

Къщите им са нечовешки и това достатъчно основание да бъдат съборени

16

Циганин

преди 6 години

Интересно ,а кои им преставляват интересите в Страсбург-роми ли -едва ли ! ?

15

Adolf Eichmann

преди 6 години

Да водиш дела в Страсбург не е никак евтино, от къде точно идват парите на маннгалите и каква изгода има този който ги плаща? Отговора на този въпрос също така ще отговори защо се допуска тези циггански *** да правят каквото си искат!

14

Анонимен

преди 6 години

Е имах си аз евро бок лука от Страсбург да не отсъди в полза на натрапниците.

13

Исти

преди 6 години

Почнете да съдите ромите за това че са родили по 5 и по 7 деца,без да са имали пари да отгледат дори едно! Докато не почнете да го правите,така ще бъде и все по-зле ще става!

12

АНТИ

преди 6 години

Нали скачахте за СВОБОДА ?!Кой не скача е .....Хак ви е !На гръб ще ги носите индианнците !