111

Анонимен

преди 6 години

За сведение: Съда в Страсбург стана почти като този в България- за нас българите. Много жалби не стигат до съд, казва се " допустимост" като има измислени техни правила. Когато ти отказват поради недопустимост в повечето случай не разбираш защо.

110

Анонимен

преди 6 години

Да вървят при краварите. Там всякакви ***, извратеняци и всякаква друга *** от света е на почит

109

До Бг (№115)

преди 6 години

Пропускаш нещо.Тези отнемат нечий парцел, като си строят на него къща без да питат.От къде накъде?Преди време издебнаха момента, в който току що бяха си излезли наемателите на семейство пенсионери, които живеят в апартамент, а една малка къща даваха под наем.Искаха да правят ремонт след наемателите, но докато се организират, се установи, че в къщата се е нанесла ромка с 4-5 деца и полицията не може да я накара да напусне.С други думи, тя им взе хляба от устата - тези хора са с малки пенсии!

108

Българина

преди 6 години

Аз ще съдя страсбург в страсбург че осъжда държава да осигури някой с къща защото той поискал, в такъв случай страсбург да плати за къщата както инна още 1 млн други желаещо по силата на същото. Скоро страсбург никой няма да ги пита за нищо

107

Анонимен

преди 6 години

ся да им да осъдят България за преживения стрес и да им дадат 40-50К еурота морално обезщетение .

106

asd

преди 6 години

аз нямам нито една къща и никой не се е закахърил да ми осигури дом

105

Анонимен

преди 6 години

Кви къщи кви пет лева са тези незаконни мангалярски коптори - бъхливи и заразни

104

Циник до 120

преди 6 години

Ти си от "последните мохикани", които вярват , че дядо Коледа слиза през комина....Грижа е едно - а отявлена злоупотреба със социал...самоволното нарушаване на куп закони е друго!Лично аз съм си харесал едно "петно" в централен градски парк Пловдив....дали да не си вдигна 1 скромна 2етажна къщичка там? Тухли и бетон - ще си платя сам...ще се "вържа за някоя от лампите в парка...а за вода ..към чешмичките...или направо за Пеещите фонтани...и ако държавата ме бутне...ще я съдя, че не ми е осигур

103

Анонимен

преди 6 години

Само не разбрах, какво лошо има в това държавата да осигурява или да се грижи за някого. Това, че ни измамиха и ни отмъкнаха под носа всички услуги и грижи, които ни се полагат за достойно съществуване и ни пуснаха "всеки да се оправя както може", (и породи агресия срещу тези, които имат нужда от някаква подкрепа) - сами сме си виновни, не ***На практика, не ромите устройват тази държава - ние си я правим и от нас зависи в какво общество ще живеем.

102

тъпчо

преди 6 години

Ромчетата да докажат, че къщите били техни. За целта да предоставят документи за собственост на земята + 101 разрешителни за строеж на къщата и въвеждане в експлоатация с Н на брой актове.След това могат да съдят.

101

Анонимен

преди 6 години

Дечето и Рада - двете мангалярки и те бутнаха блока и изкъртиха арматурата за желязо, пък Туца разкости съветски таратайки за желязо

100

Анонимен

преди 6 години

*** Делка и тя си бутна колибата с вехториите и количката за ***

99

Анонимен

преди 6 години

Статията е пълна глупост. Като знам че съдът в Страсбург се занимава само с точките от хартата е лъжа че има забрана. Защо не прочетете хартата пък тогава да пишете статии или няма с какво да запълните страницата.

98

Бг

преди 6 години

Това да отнемеш дома на един човек е едно от най-тъжните неща в живота...

97

Анонимен

преди 6 години

От тук нататък ще все така! Няма начин да бъдат озаптени! Преди можеше , но вече няма как. Ще си ги носим на гърба завинаги!

96

Анонимен

преди 6 години

Да им разрушат тиквите, не копторите...Вреден дивеч...

95

Циник

преди 6 години

Колко пъти трябва да ви повтори човек - за да разберете? Вашите граждански права ся заключават в плащането на данъци за роми..ромчета...афганистанци...и пакистанци! В търпението ви докато ТЕ пребиват децата ви...и вас...изнасилват и крадат. Бране...на ток...джилязо....и всичко друго е тяхно рожденно право! А и къщите им - развъдници на жълтеница, и ***....те си избират ОБЩИНСКИ земи - разбирай общи! Какво толкова трудно за разбиране има? Брюксел е зад тях! Зад вас .. и Доган!

94

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 117Дали в "края на крайщата всички сме равни пред закона" , хайде пробвайте да си построите къща в общински парцел, без да имате съответните документи и разрешителни , да видим какво ще Ви се случи . После помислете пак колко сме равни пред закона !

93

Огнянов

преди 6 години

Те са удобният електорат и затова властите не ги пипат и не им търсят сметка за престъпните им безчинства. Даже нареждат на полицията да ги пази, което е недопустимо. А българите пред кой съд да търсят правата си и защита от ежедневните набези и престъпления на ромите??? Защо никой не защитава правата на българите в собствената им държава???

92

Бонго

преди 6 години

Мдааа, редно би било наистина , преди да им съборят къщите, да им осигурят прилично жилище някъде в Германия, или Швеция!