24

ТОШО

преди 6 години

До Анонимен: ТЕБЕ ,НЕ ТЕ ИНТЕРЕСУВА ,НО ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ГЕРБ-СДС ГО ИНТЕРЕСУВА ,ЗАЩОТО ЩЕ ИЗКЕРАТИ ОЩЕ ЕДНА ГОДИНА УПРАВЛЕНИЕ ,ДОКАТО СЕ СРИНЕ ОКОНЧАТЕЛНО. ТО СИ Е НАПРАВО ПЪТНИК ,НО ВСИЧКИ *** В ПАРЛАМЕНТА ,ВЗЕХА РЕШЕНИЕ ДА НЕ ГО ПИПАТ В ПОСОЧЕНИЯ СРОК. ТАКА И ТЕ ЩЕ СИ ВЪРТЯТ ДАЛАВЕРИТЕ И ЩЕ СИ ЖИВУРКАТ,ВЪПРЕКИ ЧЕ НАВСЯКЪДЕ ВРИ И КИПИ. НЯМАМ ПРЕДВИД САМО МВР И ПОЖАРНА.

23

Огнянов

преди 6 години

Соломон Паси е евреин и работи срещу България, в ущърб на България. Присъединяването към НАТО и ЕС ни докара само проблеми, а управляващите получават пари, които са лично за тях.

22

Аса

преди 6 години

Някой си неграмотен се изказва като много умен и бърка шенген с еврозоната. Нямам думи.....

21

до 20

преди 6 години

И мен не ме интересува и не ми трябва шенген но като гледам някой завистници са ви маркирали минуси , сто процента са от наркозависимите сороски писачи в софия

20

Анонимен

преди 6 години

Изобщо не ме интересува шенген и не ме грее . Аз съ в немско

19

Прибери си версиите

преди 6 години

Вий луди ли сте бре?Какъв шанген, какви 5 лева/пардон, тогава НЯМА да има ЛЕВ, евра ще да са/.Не научихте ли урока си когато ни натресоха в ЕврОРГейския Съюз. Преди това, онова изчадие сатанинско, Соломончо Паси ни заформи в НАТО. Не, не и НЕ.Ще загубим и последния бастион на българщината Националната си валута. Някой да е прокопсал след това? Не, благодаря!

18

Анонимен

преди 6 години

България не я искат в ченген, щото прекалено много хора имаме с "двойно" гражданство. Визирам тия от Мала Азия.

17

Уууу,

преди 6 години

Стига с тоя Шенген,бе? С кръпките на гащите и с празните джобове ли искате да влезете? Е,тогава ще останете и без тях.....Може пък да сте богати и изказванията,че България е най- бедната в ЕС да се окаже лъжа? Щом си живеете спокойно и ревете само из форумите,значи не сте за съжсление. Приемате всичко покорно и с наведени глави. .. Е,тогава,прав ви път към обезглавяването.

16

Божурова

преди 6 години

Никак не харесвам гербери... :-)

15

Анонимен

преди 6 години

Ще ни пуснат през крив макарон. Половината ни гранична полиция е замесена с нелегални мигранти.

14

шенгенец

преди 6 години

До 13Ами почваме веднага да произвеждаме токова, дори и повече - ама след като ни осигурите техника и условия, като на шенгенците. А кога точно ще ни ги осигурите? Или не ви "инвестира"? Да даваш не е като да папкаш - нали?

13

до 12

преди 6 години

Кажете кога ше имаме "шенгенски доходи", че вече и етиопците и севернокореиците ни се присмиват.-Ще имате шенгенски доходи, когато започнете да произвеждате колкото шенгенци, а не колкото етиопците и севернокорейците.

12

шенгенец

преди 6 години

Абе оставете го намира това "влизане в Шенген". Кажете кога ше имаме "шенгенски доходи", че вече и етиопците и севернокореиците ни се присмиват.

11

Милиционеров

преди 6 години

Ама Грозданова,твоят ГЕРБ и по точно Султана-Слънце/твоят партиен Бос/ от 1о години говори за Шенген,но не прави нищо!!!Защото иска завардени граници? За да има пълен контрол над движението на хората и да ....рекетират по митниците! Милиционерщината е в кръвта на Гербаджийската върхушка!

10

Наблюдател

преди 6 години

А, какво стана с парите за НДК? Правителството замълча.... Естествено, че ние им трябваме на западняците, но като най - външна граница... Естествено, че тук ни използват и то за какво ли не... А правителството ни се кланя на западните господари, защото лично се облагодетелства за всяко национално предателство. Народът страда, но никой от властимащите не иска да чува...

9

Анонимен

преди 6 години

А заглавието би трябвало да бъде:Влизането в Шенген, преди или след разпадането на ЕС.

8

Анонимен

преди 6 години

Все някъде влизаме/ ни вкарват / и все по бедни ставаме.

7

Анонимен

преди 6 години

ТОВА НЕ ЗАВИСИ ОТ ЮНКЕР.

6

Анонимен

преди 6 години

За какво точни ни е Шенген? Някой дали ще може да даде смислен отговор или само се реве Шенген, та Шенген.... Пълна дивотия, хич не ни трябва Шенген!!!!

5

Херцог Трън

преди 6 години

Ей сега вече е възможно 2-3 милиона българи да излязат по улиците. Влезем ли в шенген заплатите ще станат 300-400 евро, а цените ще скочат ужасно...