25

Анонимен

преди 6 години

Kупувача , клиента трябва да решава не НС.Когато наще производители предложат нещо хубаво тогава и 100% ще е българско.

24

Анонимен

преди 6 години

А ще излезе ли някой от тези 90 да посочи реални и адекватни причини за въздържането им?

23

ognyanz

преди 6 години

Интересно как ще обяснят пишман-патриотите това, че не подкрепиха законопроекта, особено тези от Атака. Сидеров не веднъж е говорил за това, че западните вериги не купуват наши селскостопански стоки и от това губят нашите производители. А когато дойде ред да гласуват закон, който да ги задължи да го правят - ето те гласуват "въздържал се". За да угодят на кого?

22

до 19

преди 6 години

Ало, умнико, ти сякаш не си ял от "това което искат българите" както твърдиш тук, доставено от големите вериги.Там ще намериш толкова много ***, отрови, ГМО, палмово масло, а също плодове и зеленчуци с химически вкус, че свят ще ти се завиеПравил съм си експеримент да чета подробно висчки етикети, от стоки в някои от тези вериги. При това знам 4 езика и чета в оригинал. Мног опъти на етикета на Български са "спестени" нежелани неща и той е залепен върху чуждите текстове, за да не четеш там

21

Анонимен

преди 6 години

Какво друго можеше да се очаква от партия ГРОБ?Нали са се посветили да прислужват на задграничните си ментори и каквото им кажат, това правят?Нима някой е забравил, как се опитаха да пробутат ГМО в България. После пак го направиха, но по-финно - не можели да забранят да се внасят храни с ГМО за да ги ядем в България, въпреки, че официално е забранен вноса на ГМО.Същото правят и сега тези демагози.Пречат на вички опити да се защитим от монополите, особено хишническото им третиане на българите

20

Нинова

преди 6 години

Защо няма българска верига от магазини който да предлагат само български храни?

19

Анонимен

преди 6 години

25 кила ябълки от Гърция, 1кг от България, брой артикули 50/50 :)Да не се получи БГ производителя като види че със сигурност трябва да му купят нещо да дава *** си, защото големите са задължени да вземат нещо?п.п: зимата без плодове в България? Или на стелажа ще пише "очакваме зареждане" и така до лятото?

18

Анонимен

преди 6 години

До 17: ходи и живей в гърция, за да пътуваш до Санданск да си купиш кашкавал....

17

Сега е 2017та

преди 6 години

Е гати и пазарната икономика и всичко. Малко прилича на мерките от 80те за БГ музиката по радиото->4песни Роси Кирилова/една Си Си Кеч и, а народа пак намираше начин да слуша каквото иска! То лобисти има навсякъде, ама чак и за какво да харчим!!! Те утре ще искат колко да се къпем, колко ток да хабим, какви коли да караме....аааа не става тъй!

16

Анонимен

преди 6 години

разбира се къде тогава ще се продават втори и третокачествените *** и то на цена като за нормална храна

15

Подкрепям вноса

преди 6 години

Давам ви пример. Онзи ден си купих 10 кг БГ консервен домат. Еми той миришеше на лекарства и половината беше с гъсеници вътре. Вчера отидох специално до борсата в Дружба за да взема вносна консерва и всех гръцка. Значи уникално качество, вкус и ароматен домат си взех. Даже беше на по евтина цена отколкото БГ *** от женския пазар... Та вносният домат беше с по хубаво качество!!! Ето защо предпочитам вноса, защото има контрол и гръцката стока я по обичам от БГ, защото е по хубава...

14

куку

преди 6 години

Правото е на купувача. Защо някой трябва да ми казва какво да купувам с моите пари.Типичен пример за празнодумство. Така може да стегнем Сомалия. Пречи Ви най-големия пазар в света ЕС чужди ***.

13

Анонимен

преди 6 години

В парламента няма противници на българското има лакеи на чуждото производство т.е има български предатели

12

ив

преди 6 години

Ами как ще са доволни от предложението производителите на салами,след като основните им съставки са внесени третокачествени отпадъци,които ги смилат и тровят невинни?! Нямало достатъчно месо!! Ще има достатъчно българско месо и всичко останало,когато не се убиват законово и беззаконово българските производители. Вече стана вечна песен да се оправдават с "европейски правила без граници"! В Португалия видях,че почти всички търговски вериги са местни ,пълни с местни стоки. И те са в ЕС!

11

бай Петко

преди 6 години

Нека да се направят магазини САМО за български хранителни стоки, а другите за любителите на европейските ***, нека да си стоят, да видим къде ще е по-големият оборот. Ама на тиквениците не им отърва, щото дядо Юнкер не разрешава. Той ли ще ни каже кога да си сайд.исваме жените !

10

Анонимен

преди 6 години

Всичко, което не е измъдрено от ГЕРБ не минава, без значение колко добро е! И после обвиняват другите, че се конфронтирали.

9

брЕх

преди 6 години

До анонимен 8.Или като "качествените колбаси "пълни с всичко друго само не и с месо,дето ни предлагат родните производители.

8

Дедо Юнкер от ЕС

преди 6 години

Както любовникът на Суджука нареди.

7

Така е

преди 6 години

Пълна глупост. Животновъдството и зеленчукопроизводството у нас не може да осигури и една десета от потребтостите на пазара. Явно комунистите искат да ни върнат в соца.Молоумие.Алооо БСП , кога ще предложите нещо смислено?

6

Анонимен

преди 6 години

Аз търся качествени плодове,зеленчуци и месо независимо къде са произведени.Естествено ще ям полски,албански домати ако са по-хубави от българските и са ми по джоба.От Съюз "Произведено в България"трябва да им е пределно ясно, че само качествените продикти с постоянно подържано качество и нормални цени ще накарат българина да избере българското а никакви законопроекти няма да им помогнат за това.