305

WIKI

преди 6 години

До Чебурака Руско "влияние&"Банката е създадена от Българска Външнотърговска Банка (БВТБ) като Булгарсовинвест и през 1994 г. е преобразувана в Корпоративна търговска банка (КТБ)". Имаш ли интернет другарю? Или прасето ким чен ун ти е казало, че това са западни лъжи? Е за разлика от червенушките като теб, ние българите знаем какво значи една фирма започваща с "***" в името - взе рушки изедници и мекерета и най - вече Национални Предатели като теб!

304

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 366На бас, че не можеш да посочиш веднага и ЕДНО име на убит български "интелигент" след 09.09.44 г.? За разлика от убитите преди това Стамболийски, Вапцаров, Г. Милев, ген. Заимов, журналисти и политици!

303

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 364Не е било "законно" избрано и не са избити повече от 2000 осъдени! Във всички държави след войната съюзниците на Хитлер са били преследвани, съдени, а някои на смърт, независимо дали са били депутати, министри, лекари, учени или обикновени криминални типове... Чети повече и не пиши глупости!

302

Анонимен

преди 6 години

до 358: Знам само, че когато Русия ни "освободила" на 9 септември е избита основната част от българската интелигенция.

301

Epik

преди 6 години

В първите две световни войни сме заемали грешната страна - това е ясно. В очакване на третата не желая да сме срещу Русия и Китай.

300

Анонимен

преди 6 години

до 358: Знам само, че когато Русия ни "освободила" на 9 септември е избито цялото,законно избрано правителство на България.

299

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 361Кои "българи" са избити бе... Такива, като министър-председателя, финансовия и други министри, които са присъединили страната към хитлеристката коалици ли? Знаеш ли, че същия този фин. министър отпуска безлихвен заем на нацистите под формата на селскостопанска и др. продукция за над 75 млрд. тогавашни лева, които са опростени на Германия, съгласно парижките договорености? Или жалиш за убийците на ястребинчетата... Образовай се малко преди да ръсиш глупости!

298

Анти

преди 6 години

ГЕРБ са послушковци. Продават националния интерес на чужди интереси. Обявиха Русия за враг??? А искат по-евтино гориво, много туристи, хъбове... Заради глупавата им политика имаме скъпо гориво, по.малко туристи, никакви хъбове...

297

Анонимен

преди 6 години

до 358: Знам само, че когато Русия ни "освободила" на 9 септември са избити над 35 000 българи.

296

Това е

преди 6 години

В България влияние имат САЩ - с военните си бази, ТЕЦовете, посолството... Европа - с банките, фирмите и веригите си. ГЕРБ обаче пише, че Русия имала влияние. Да се смееш ли да плачеш ли.

295

Месопроизводител

преди 6 години

Тези, които са написали доклада са изяли големи количества суджук

294

Анонимен

преди 6 години

Знам само, че последно сме бомбардирани от САЩ и Великобритания /ВСВ/, а съвсем скоро НАТО бомбардира братята ни от Сърбия и доста бомби паднаха и при нас. Така че, не знам кой е заплахата...

293

BILL

преди 6 години

До ЛЕНИН СТАЛИН ДМИТРОВЗощо?

292

Американец

преди 6 години

ГЕРБ трябва да бъде наритан. Прекалено много калинки имат и пишат все по-глупави доклади.

291

до 350

преди 6 години

Напълно си прав. Шорошката пропаганда срещу Русия е безочлива, разчита на незнаещи хора, които да я възприемат.

290

Анонимен

преди 6 години

До сега имаше тъпотии но тази е черешката на тортата. Даже коментарите не си струват, защото няма смисъл да се коментира нещо хем глупаво, хем несъстоятелно. Проста не е за вярване че някой колкото и болен мозък да е ще измисли подобно нещо. А това са правителство, депутати които имат претенции. Това наистина е жалко и Народното събрание час по скоро да си подаде оставка в купом.

289

Руско "влияние&

преди 6 години

Я да анализираме - банките все "руски" и следователно руснаците са "виновни" за високите лихви, които спъват бизнеса! Хипермаркетите отново "руски" и те са причина за храната 2-ро качество и ГМО-то! Всички коли ента употреба се внасят от Русия и отново те "виновни" за мръсния въздух! За скъпия ток отново "виновни" руските електроцентрали и ЕРП-та! Същото и за цените на водата! Друго руско "влияние" да изброявам ли?

288

Анонимен

преди 6 години

"Русофилите" са в шок - тяхната путинова Русия сравнена с криминален престъпник !!!

287

Виждащ

преди 6 години

Единствената надежда за България е да следва интересите си и на запад и на изток. Сега гледаме само на запад и обявяваме Русия за враг. Това е герберска простотия, която вреди на България.

286

Анонимен

преди 6 години

Някой не са добре не само с главата си но и със самите себе си !