7

Анонимен

преди 6 години

Ще имали Истингястис?

6

Анонимен

преди 6 години

Обожавам коментарите в Днес, точно описват образователното ниво на българите.Един щам се наблюдава от появата си, през разпространението от локално на по-глобално ниво. Благодарение на др. Джон Сноу (не този от троновете), човечеството има методика за чертаене на пътя на заразите, и предварителната подготовка.

5

Суека

преди 6 години

Вече са толкова НАГЛИ тия от САЩ ,че даже и съобщават предварително какъв вирус ще пращат на ЕНИ*ЧАРИТЕ от БГ МАФИЯТА (партиите/правителството) с което да ни пръскат и избиват лека полека !!! Да си знаем поне истината ! Лабораториите уж бяха създавани едно време да се борят с болести и зарази и да помогнат планетата да е едно по-добро място а то какво стана точно там разработват новите болести и оръжия с които да ни намаляват по "ЕСТЕСТВЕН НАЧИН" !!!

4

Божидар

преди 6 години

Значи вече са решили от кой вирус ще боледуваме , честито

3

Анонимен

преди 6 години

До xЗащото вече има епидемии, ***.

2

Сократис

преди 6 години

Остава да се предупредят непросветените, че предстои зима, ще има отрицателни температури, много вероятни са валежи от дъжд а в по-късния период от сняг, възможни са навявания и образуване на преспи поради което трябва да се извадят от нафталина зимните топли дрехи.През зимата ще липсват пресни зеленчуци, поради което си направете по някой буркан чушки, домати, зелен фасул или си ги замразете пресни във фризера. Не забравяйте високите обувки защото от краката най-лесно се изстива!

1

x

преди 6 години

за пореден път се знае вируса предварително, защо ли?