27

Анонимен

преди 6 години

до 24! От де това честно правителство ще дойде направо си е вьпрос с повишена трудност! Само волен сидеров говорише истината, ама и той се продаде накрая за няколко сребьрника на местан! А сега мьлчи и чака плячка да му се метне и веднага я складира за старина.

26

Циганин

преди 6 години

Всичко се продава и всичко се купува у нас ,а след това ромите са били виновни за всички беди в нашата държава .Тъй е изгодно на много по върховете за да се прехвърля вината на ромския етнос и да не се вижда и говори за истинските причини за АНАРХИЯТА у нас .

25

Анонимен

преди 6 години

До Василев 36Приемайте редовно лекарствата си.

24

Анонимен

преди 6 години

До ВасилевПийте хапчетата колеги !

23

Анонимен

преди 6 години

И двамата са оправдани - ето, това изчерпва цялата тема!Нека сега другарят Бойко Борисов да ни обясни как това е "така по цял свят", както той обича да казва? Как ще ни убеди, че подобни тартори на банди в САЩ например съдени за отвличания, убийства, опити за убийства, могат да бъдат оправдани в съда???Много рядко може да се случи, не че е невъзможно. Обикновено ги осъждат и търкат наровете във федералните затвори много дълго време. Тук не е така, другари!!!

22

Downtown area

преди 6 години

Много издиша тази история.На мен лично ми изглежда скалъпена.

21

Анонимен

преди 6 години

Пак ще ни кажат, че едва ли не някакви си квартални автоджамбази са планирали цялата операция.

20

Анонимен

преди 6 години

Когато пенсионерите ги бият и изнасилват по селата за 2 лева що не го тиражирате толкова?

19

Анонимен

преди 6 години

Какво ни занимавате с тоя толкова ли е важен? Вече си е патил и е на свобода, а и най-вероятно парите им не са придобити по много честен начин. Що не ги разследват за това?

18

Пич

преди 6 години

"Призна, че синът му е отслабнал поне с 5 кг за 11-те дни плен."Е, това си е бонус. Като го гледам това разглезено кюфте, бащата трябва да черпи, че му го връщат в по-добра форма.

17

Анонимен

преди 6 години

AMI SAGLASEN SAM S N-24,NO SAMO SAGLASIE NE TRYABVA,A TRYABVA I DEISTVIA.

16

Анонимен

преди 6 години

Цветан Цветанов и Бойко Борисов ПО НАГЛИ ОТ ВАС ИМАЛИ БЕ? ТО ВИЕ СТЕ НАЙ, А ОСТАНАЛИТЕ СА ПОД ВАС БЪЛГАРИЯ БЕЗ БОЙКО БОРИСОВ, ЦАЦАРОВ И ПЕЕВСКИ БЪЛГАРИЯ БЕЗ ГЕРБ И БСП БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦИГ_АНИ БОЙКО БОРИСОВ И ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ В ЗАТВОРА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД МУ ТРЯБВА ЧЕСТНО И СПРАВЕДЛИВО ПРАВИТЕЛСТВО КРАЙНО ВРЕМЕ Е ВЕЧЕ

15

Лично мнение

преди 6 години

" МВР запазва пълно мълчание по случая с отвличането на Адриан " ............П.П.Мълчат я!Смеят ли ............?П.П.П.П.Български народе, нали си избра мутра да те командва? Е?

14

Василев

преди 6 години

Ceляни ***,според вас аз шизофреник или *** съм?Агент Гей Лорд! ЦРУ!!!

13

До Василев

преди 6 години

Василев ти си Психично болен при това доста тежко! Стоенето пред компютъра влошава състоянието ти.По добре се разкарвай сред природата.Само внимавай да не се загубиш!

12

Рачо

преди 6 години

Мислех ги разпитващите полицаи за по-сериозни, и че не изтича толкова лесно информация по разследването. Ама така май е само по филмите. Или на запад...

11

до василев

преди 6 години

*** *** ,искаш ли пак на сина ти от rъ3ъ в твоите устенца

10

Запознат

преди 6 години

Писах преди няколко дена ,непосредствено след като освободиха Адриан ,че половината от групата са установени и са на свобода само защото се изчаква да се установи и другата половина ,вие ме обляхте с минуси .Е сега ви заявявам че цялата група е установена ,включително и Тартора и до 72 часа ще стане за всички медийно известно!

9

Анонимен

преди 6 години

Щом е отслабнал пет килограма за 11 дни,означава че такъв начин на живот му се отразява добре. Като го гледам какъв лоест *** е, ще му трябват поне шестстотин дни.

8

NO COMMENT

преди 6 години

Цитат: "На 30 август близо до дома си в с. Герман 25-годишният мъж е бил принуден да спре колата си със затъмнени стъкла и полицейски буркан."Само не казвайте,че сам се е отвлякъл.И вземете назначете Главен Редактор. -Скъпо е да му се плаща заплата, но ви е крайно необходим