8

Анонимен

преди 6 години

Дочке, на запад си има указания и въобще не питат чел ли си ги или не. Пишат ти актът и това е! Японецът, ако са го метнали, че това е еднодневна карта е отделен въпрос. Но защо трябва ние да показваме гостоприемство, а ако отидеш в Япония и не се таксуваш ще те глобят и изхърлят. Сега ще ние толерираме галите, обърни се към партиите!

7

OMG_Lucker

преди 6 години

Дочке бейби, знаеш ли какво щеше да се случи, ако не си маркираш/продупчиш билетченцету в западна Европа (за Япония не знам, не съм бил)? Няма просто да те свалят от трамвая, а ще те глобят мила! И въобще няма да те питат от България ли си, от къде си. И глобата ще е солена.Разбирам, че нямаш какво да споделяш във Фб и затова си "бясна" и търсиш твоите 5 минутки слава. Получи си ги.Колкото до "ромите"- там положението е ясно, така е, но това не значи, че в случая контрольора си е бил прав.

6

Анонимен

преди 6 години

Абе кой ви е учил да пишете заглавия...

5

анонимен

преди 6 години

контролата да доиде в авт 111 люлин младост и да сваля японцинещастници селски

4

българин в чужбина

преди 6 години

1.Имаме чужденец, който не си е продупчил билета. - Аз в чужбина, винаги си подупчвам билета. Дори и да не зная езика. Защо за японеца може и да не дупчи билет?2. Аргументите, че ако бил циганором- контрольора щял да го пропусне---не са проблем на контрольора , а на МВР че не си върши работата.3. Правилното поведение би било просто да глоби японеца.

3

Стефанов

преди 6 години

Много добра статия за проблемите ни. Всеки ден пътувам с шведи, които не дупчат билети. Когато се прибирам от работа, същите шведи са бодри, весели и шумни, все едно не са работили цял ден. И пак гратис. Контрольорите ги подминават. Предполагам разбирате защо се чувствам фрустиран и обиден.

2

До Иван

преди 6 години

А защо влизаш да ги четеш?Само лаене. Сам търсиш сензацийка в живота си и като не я намериш ревеш

1

Иван

преди 6 години

Наистина ли смятате че идиотските изреждания правят заглавията ви атрактивни.Жалка история.