98

Анонимен

преди 6 години

Не признаваме ислямисткияЕвропейски съюз. Искамеоставките на еврокомисиятаи др. шефове.

97

Защо няма санкции ?

преди 6 години

Защо ЕС не наложат санкции против Турция? Заради турската окупация на Северен Кипър през 1974 година? Или руския Крим е по-ценен за Европа от гръцкия Северен Кипър?

96

Анонимен

преди 6 години

До ПЕНКОИронията ти с лЮПС не оправдава следващата грешка ;)Пожелавам ти щастие.А на въпросите ти обобщено ще отговоря така, правилата се определят от международните банкери от векове. Не казвам международните евреи, защото схващането, че заговорът е само техен е дълбоко погрешен. ЛюксеМбург е една от централите им. Достатъчно ли е?

95

ПЕНКО

преди 6 години

Ало ,замисли се защо е написано ЛЮПС ..! А по .надолу умнико умен !

94

Не!

преди 6 години

До пенкоПише се ЛюксеМбург! ;)

93

пенко

преди 6 години

КАКВО КАЗВА БРЮКСЕЛ ЗА ОПИТА ЗА "АНЕКСИРАНЕ " НА КАТАЛУНЯ ??? ЗАЩО СЕ СЛУЧВА БРЕКЗИТ ? ЗАЩО АНГЛИЧАНИТЕ НЕ ИСКАТ ФРАНКИ И ШВАБИ ДА ГИ КОМАНДВАТ ??? ЗАЩО ЛЮПКСЕНБУРГ ДА КОМАНДВА ??? ЗАЩО СЪД СЕ НАМИРА ТОЧНО В ЛЮКСЕНБУРГ??? ЗАЩО ЕВРОПЕЙСКИТЕ НАРОДИ ТРЯБВА ДА "РОБУВАТ "НА БУРГЕРИТЕ??? КАТО СА РАЗВИТИ ИКОНОМИКИ ,КАКВО ТОЧНО ПРОИЗВЕЖДА ЛЮКСЕНБУРГ ??? АЙ -СИКТ.. ВРАТОВРЪЗКАРИ ЕКСПЛОАТА.... !!!

92

Не!

преди 6 години

До тролчето дето не спря да ***, на тебе ще ти разцъфне нещо като ти спрат купейките!

91

Боби

преди 6 години

До Анонимен 113Ано Умни сякаш САЩ не само че седят зад а направо в скута на други мюсюлмани. Саудитска Арабия, Катар, Кувейт, ОАЕ и прочиеОсвен това в САЩ също така има много сериозно Мюсюлманско население поне 17 милиона за 2015 година мисля четох статистика. Практически САЩ защитава основните Мюсюлмански правителства поддържащи Споразумението за ПЕТРОДОЛЪРА а те са и в основата на ОПЕК

90

Анонимен

преди 6 години

И Косово си беше сръбска територия, ама за там проблеми нямаше :)?

89

Не!

преди 6 години

Русия е ориенталска тоалетна, на която китайците ще сложат край, а ако паралелно с това рухне и федералният резерв на САЩ, Европа ще разцъфне.

88

Не!

преди 6 години

Докато руснаците се пънат за Крим, Китай ги превзема леко и тактично откъм Сибир.

87

Анонимен

преди 6 години

Русия е равна на Нигерия.Немогат да се мерят със сили като САЩ и Китай.

86

Анонимен

преди 6 години

Русия е една държава което е икономическо джудже ,без никакво влияние извън границите си и също така е една от държавите с най-нарастващото мюсюлманско население.Около 20% са мюсюлмани което е около 30млн души ! Това икономическо джудже е подложено на санкции от белия свят и от всички развити страни, също така руските пияници са отритнати от всякъде.Докато целия свят и всички развити страни седят зад САЩ ,зад руските джуджета седят само мюсюлманските Сирия и Иран !

85

Не!

преди 6 години

Цензурираха ме, да се чете - Ако има истинска справедливост на света, Путин, Сорос и Тръмпчо ще лежат в една килия! Няма добри империи, те задушават Европа. Само си представете как щяхме да живееме без тях ;)

84

Не!

преди 6 години

Ако има истинска справедливост на света, ***, Сорос и Тръмпчо ще лежат в една килия! Няма добри империи, те задушават Европа. Само си представете как щяхме да живееме без тях ;)

83

Анонимен

преди 6 години

Първо трябва да не признае анексирането на Крим от Украйна през 50-те години в СССР. Кога е признало това анексиране? Никога! ЕС не е признало присъединяването на автономен Крим към Украйна, следователно Крим е бил и си остава руски винаги.

82

Крали Марко

преди 6 години

СЛАВА НА ВЕЛИКА БРАТСКА РУСИЯ !!! ЕДИНСТВЕНАТА СУПЕР СИЛА НА ЗЕМЯТА !!! НАШИ БРАТЯ ПО КРЪВ И РЕЛИГИЯ !!! СЛАВА НА НАЙ ВЕЛИКАТА АРМИЯ - РУСКАТА !!! РУСИЯ ФОРЕВЪР !!!

81

Не!

преди 6 години

Две държави съсипват човечеството, Русия и САЩ! Едните с интернационалните банкери от федералния резерв /най-големият криминален синдикат в света/, другите които са се разпростряли на 12 часови пояса и превръщад в ад живота на съседите си, последните придобиха мега урудлив вид след като един немски еврейн ги превърна от крепостни селяни в комунисти... Да не сте в ръчичките нито на едните, нито на другите...

80

Анонимен

преди 6 години

Какво правиш тук бе нещастен руски *** ? Русия ще бъде изолирана от света и дори в момента е подложена на санкции от всички влиятелни държави по света.Европейския съюз ви е най-малкия проблем на русофилчетата.

79

Анонимен

преди 6 години

Дрогаре краваре, стига цапахте кацата.