4

Анонимен

преди 6 години

С музика се почива и отмаря музиката е предназначена само за купон дълго време се занимавах с това всичко зависи от самия човек а не от музиката чуи едно хубаво парче усмихни се и проблема не съществува ако смятаме че музиката е проблем то самия човек които прави това сега пускам си едно парче достатъчно нерви петък следобед и пожелавам на всички които не ме обичат да направят точно това приятен ден dj dance party

3

SOS

преди 6 години

Музиката се ражда от проблеми, както всяко творчество,впрочем.Томас Ман: Здравите и красивите не се интересуват от изкуство.

2

hmn

преди 6 години

понеже не прочетох статията, някой ще ми отговори ли? Музиката решава ли ни проблемите? Специално тези на оскотелите читатели на продупчения сайт?

1

Анонимен

преди 6 години

Класическата музика е ОТКЪСНАТА от традицията. Тя е създадена за подчертано красива и свежа обстановка, а сега се изпълнява в черно и без сценография. Черното е израз на отказ от личностното. Суетата, съчетана с липса на въображение, го налага за "изискано и интелигентско". Няма делова сфера, където се носи черно.Ако класическите музиканти искат да ги възприемат като личности, да бъдат така просветени, да не подават фалшиви сигнали.