39

Шльоко

преди 6 години

Започнал е да се усеща авера,хванал се е на работа да изкара някой лев.Защото на вънка го чака глад.Кинтите отдавна са прибрани от подходящите хора.Щом има присъда издадена,значи говорим за разрешен случай.За да бъде намалена една присъда,тя първо трябва да бъде издадена от прокурор.По това че още не е пуснат,се познава че е предал парите до стотинка,ама не на държавата.И понеже е издал всичко,сега ще лежи цялата присъда.И като я излежи ....????????? Тогава..... не знам ,защото може да проговори

38

ШибиРиби

преди 6 години

Докът дойде време джорето да излезе с мильон и половина ще може да си купи само двустайна панелка в Тракия . Язък му за пропиляната младост. Пандизчиите с бой не могат му ги вземат обаче тримонките с два триМинета ще му отворят сърцето и празната кратуна

37

Анонимен

преди 6 години

Това не е Жоро Милионера, а Жоро Г.л.у.п.а.к.а.!Ще лежи още в затвора, а в момента, в който излезе, ще бъде респектиран от подходящите хора, които ще му вземат парите...Така освен, че ще е пропилял най-хубавите си години в затвора, ще бъде по-беден дори от преди!

36

Анонимен

преди 6 години

Само прочетете статията!И ми отговорете в ,каква страна живеем?!В европейска държава или в страна от Четвъртият свят...Всеки сам да си прецени...

35

Анонимен

преди 6 години

Евала, Братче. Друсай си безплатно. После ще си харчиш парите със здраве.

34

dan

преди 6 години

Дори да се измъкне от затвора невредим, животът му след това ще бъде ад. И от престъпния контингент, и официалните власт имащи ще ги нарочат да плаща.

33

Анонимен

преди 6 години

Тоя да не е в Гунтанаюо, че такива свежи стаии излизат?

32

А добре

преди 6 години

мани ти милионите, мани ти че за 5 години някой най-вероятно ги е намерил, ама какъв е тоя евроге*йски затвор в който дори се пише по медиите че човека е тормозен, бит, измъчван и тн?!?! Няма ли пазачи, отговрници, стражари, редови, това затвор ли е, лудница ли е, пещера от каменната ера ли какво ли? Ония търсели ЛСД и серуми на истината, предполагам от затворската аптека или дрогерия искат да си ги купят ли кво ли? Пуснали са обява в ОЛХ и сега чакат доставката ли, заедно с 2-3 гранатомета???

31

Mr.STARBUCKS

преди 6 години

До ФармацевтИ ти ли си от лакомите задни*и,дето искат да знаят ,къде са парите ?Та и акъл даваш.Гнусен си, честно !

30

Анонимен

преди 6 години

съдията пита обвиняемия - Кажи къде скри парите и ще ти намалим присъдата наполовина. -Ама това си е чисто изнудване господин съдия

29

Неа

преди 6 години

Той па ще седи в България

28

Сандо

преди 6 години

Корав ще излезе тоя

27

Фармацевт

преди 6 години

400 мг венозно Натриев Тиопентал (цена 240лв) и ще си каже и майчиното мляко!А при 800 мг няма и да помни какво е говорил.

26

Анонимен

преди 6 години

Ти да видиш с какво разполагат пандизчиите в Пловдивския затвор! Хашиш ЛСД серум на истината

25

Гошу

преди 6 години

Ха-ха-ха, абе хора, чета ви коментарите и направо не мога да повярвам, че си мислите, че милион и половин милиона лева са пари са хора, занимаващи се с престъпления? Пари са за дребните бандити. Този докато излезе вече ще има дронове колкото мухи и ще го скъсат от следене :)))

24

...................

преди 6 години

Не ви ли е ясно, че след затвора живота на тоя човек ще е пълен ад. Ще се крие, ще бяга , няма да може да спи нормално, ще го следят не само ченгетата, но и мафията. Един телевизор да си купи , ще трябва да доказва от къде са парите. Ще избяга в чужбина и ще трябва да се довери на някой "приятел" да му донесе парите.Не го пожелавам това на никого, ама човек каквото си посее, това ще жъне.

23

hach

преди 6 години

skoro 6te minem na evro i krai s parite.

22

2 изработени дни

преди 6 години

2 изработени дни и ти намалят ,присъдата с 3 ,много умно да живеят законите в България.

21

Неа

преди 6 години

Човека,се е уредил . Няма да го мисля. Дано да доживее с радост да,си похарчи парите

20

Неа

преди 6 години

И аз си правя извод че желаещите да са милионери могат,да полежат 5 години по,гръб за да ги изкарат . Направо си е далавера!