92

от скачени съдове

преди 6 години

закривай първо районно мвр. Всички са от бистрица, железница горубляне , роднини

91

Анонимен

преди 6 години

Абе вие луди ли сте, какво пране на пари!Дане би да представи пред НАП касов бон от похитителите!

90

Силно се съмнявам!

преди 6 години

Май Татенцето изпра малко парички покрай тая аферичка!Сега ше има оправдание за да не плаща данъци.

89

Робин Ху..

преди 6 години

Ама нямям нищо напротив честните бандити да вземат от богатите,ама нищо напротив. Даже напротив да почнат и политиците,голям кеф ще е :D

88

До бай Тошо с банани

преди 6 години

Като не обичам ***, не значи, че вехна от любов по Герб, или пък, че много харесвам сегашния начин на живот.

87

До бай Тошо с банани

преди 6 години

От тоя дълг хората лепнаха сума болести, гадове червени !!!! Сега минаха няколко десетки години, ококори се ново поколение, което не е живяло по тяхно време, та решиха да го манипулират. Запомнете млади хора......на времето по-хубави бяха само качеството на хранителните продукти, чистотата на природата, улиците, душите на хората и българската естрадна музика. Не им вярвайте на тия червени манипулатори. Ииииии, България не е 6, а 7 милиона..........И е 7 милиона, защото границите вече са отпушени, а не са затапени, като преди.......затова сме 7 милиона. И не ме наричайте мръсен Гербаджия.....

86

До бай Тошо с банани

преди 6 години

Защо не споменете чакането 17 години за кола, че и за онази БЕЗЛИХВЕНА, 17 годишна вноска от 1500 лв., която ПАРТИЯТА държеше и ползваше, докато ти чакаш заветната Жигула. Защо не споменат, как си траеха за Чернобил, докато децата играеха в пясъка. Защо не споменат безплатните бригади от непълнолетни, които в провинцията често имаха непосилни норми, и в късна, студена есен бяха настанявани в палатки. Защо не споменете за извращенията по казармите и за 2 годишния безплатен труд на трудоваците.........то не беше дълг към родината, не беше чудо.

85

До бай Тошо с банани

преди 6 години

Сравнявате май, каквото, и както ви отърва. Защо не споменете за тогавашната средна заплата от 170 лв, и не я сравните с цената на една кола, която беше средно 6500 лв, или пък на един цветен телевизор, който струваше 1150 лв. Защо не споменете, че повечето продукти и стоки ги виждахме само на сън, че и по телевизията не ни ги показваха, да не се дразним от запада. Защо не споменете за режима на тока или пък за многобройните купонни системи. Защо не споменете за затворените от *** граници и невъзможността да се посети западна държава. Защо не споменете чакането 17 години за кола, че и з

84

Анонимен

преди 6 години

Тони Златков...изпра 1 мил.лева.

83

Анонимен

преди 6 години

А даването на откуп не е ли незаконно?

82

Анонимен

преди 6 години

от роднини и приятели

81

varg

преди 6 години

Откъде тоя има 1 милион лева ?

80

Роско Плевела

преди 6 години

Некой може ли да каже, каква присъда дават в САЩ, ако се представиш за полицай и се облечеш като такъв? Питам без да пробавям и отвличането.

79

Баце

преди 6 години

Нека Боко *** излезе и даде логично обяснение защо не наложат като закон доживотен затвор за отвличане. Тогава доста биха се замислили похититлите, ама те са от чергата на герп и бсп ми се чини.

78

Анонимен

преди 6 години

Имам един - два въпроса ...Менте полицаите от инсценираната полицейска проверка с маски ли са били?Или те са си били истински полицаи?A тези мизерници, от телекомите, могат ли да идентифицират от кой клетки са пратени СМС-ите? Или те са само царе да прибират парите на децата от предплатените карти, да дават номерата на пенсионерите на измамниците, но не и да свършат нещо полезно.

77

Анонимен

преди 6 години

Няма начинс да не са замесени руските тайни служби. Това е суха тренировка за отвличането на Георги Харизанов.От там ше паднат повече милиони и то в долари, така руските агенти в България ще се самофинансират.

76

Анонимен

преди 6 години

Не го познавам, но като гледам снимката е типичен смъркач на бело.

75

Анонимен

преди 6 години

Ееех, ние и за отвличане не ставаме! От къде такива милиони?

74

Бойкич

преди 6 години

Синчето се е самоотвлякло и сега ще си лапка 1 милионче. Гледайте филма Шефове гадняри 2

73

сминдух енд чесън

преди 6 години

Драги терористи и похитители ,заповядяйте у нас,плащаме добре за вашите услуги.