25

1

преди 6 години

До отвратително,сега при тиквата,не е ли същото.

24

отвратително

преди 6 години

Генерал Гномов ли се намери да коментира престъпния свят?! По негово време се стреляха и взривяваха под път и над път почти всеки ден! А силовите групировки им финансираха кампаниите... Едната злоба е само голяма у това същество, дребно на ръст и на морал!

23

Анонимен

преди 6 години

той си пирува подземния свят, даже е започнал да става наземен

22

Анонимен

преди 6 години

АТАНЕАСОВ ЗАЩО ГОВОРИ ПРОТИВ ВЛАСТТА. В МОМЕНТА, ВЪПРЕКИ, ЧЕ НАРОДЪТ ИЗХВЪРЛИ ДСБ ОТ ВЛАСТТ, ТЕ СЕ НАМЪРДАХА В ПРАВИТЕЛСТВОТО. МИНИСТЪРЪТ НА ОКОЛНАТА СРЕДА И ВОДИТЕ НЕНО ДИМОВ БЕШЕ ДЕПУТАТ ОТ ДСБ И ДЯСНА РЪКА НА РАДАН КЪНЕВ. ЗА ТРИ МЕСЕЦА Е НАЗНАЧИЛ 36 "ЕКСПЕРТИ" ОТ ДСБ В МИНИСТЕРСТВОТО, ЗА ДА СЕ ИЗХРАНВАТ

21

Анонимен

преди 6 години

Тук има една голяма грешка! Не може да се каже, че властта е слаба, защото то въобще няма власт.

20

Анонимен

преди 6 години

Това "генералче" е един много достоен и отговорен човек, за раслика от теб

19

Анонимен

преди 6 години

ТОВА ГЕНЕРАЛЧЕ НЕ БЕШЕ ЛИ НА ДЕЙСТВИТЕЛНА СЛУЖБА В ГОДИНИТЕ НА МУТРИТЕ И ЕДНИ ФИНАНСОВИ ГРУПИРОВКИ КОИТО НАЛЯХА СИЛИ И СЕ ПРЕГРУПИРАХА В СТИЛ КУЧЕ ВЛАЧИ ДИРЯ НЯМА.

18

Бать Весо

преди 6 години

МВР пази тези,които са на власт.Толкова е просто - при всяка смяна на властта се сменя ръководството нс МВР от горе,че дори и до началници на РПУ-та.Дори висшите партийни структури срещу заплащане назначават диретори на Областни дирекции.

17

Анонимен

преди 6 години

Когато няма държава няма закони които да се прилагат мутрите си развяват коня. Трябват ми само 3 седмици не повече и държавата ще се прочисти от всички елементи. Но явно някои не искат да се променят нещата щото ще им свършат милионите. В тези далавери играят индивиди от най високите етажи на власта. Ще смея ли аз да отвлека някой и да искам откуп като знам че нямам гръб който да ме подпира? Много ясно че няма да посмея щото мутрите ще ме очистя щото съм навлязъл в тяхната територия.

16

Анонимен

преди 6 години

МВР е огранизацията, която пази бившите комунисти, превъплатили се като бизнесмени и демократи ...

15

Ицака

преди 6 години

Лидерите на подземния свят са в правителството. Мафията управлява държавата.

14

bluesky1

преди 6 години

Атанасов е по принцип е прав. Лошото е, че и те от ДСБ/СДС са същите продажни брокери и некадърници, като тези, които ни управляват сега!

13

шашко

преди 6 години

Абсолютно покритие между факт и заглавие.

12

Анонимен

преди 6 години

Когато КТБ съществуваше тогава обраха завряния зет и само една телевизия го отрази пряко в деня на размисъл. Какво си се запритеснявал, като вкарат завряния в Централния тогава се притеснявай. Просто съдът не върши никаква работа. В нормалните държави за по-тежки пристъпление първо те вкарват и после те съдят, а тук обвиняемият се разболява дни преди делото, а иначе здрав(напр. прокурорът от Плевен).

11

До 4

преди 6 години

"От 1945 досега ни управляват едни и същи хора. Защо прави тези циркове?"Не си прав.Хората са същите още от преди 1945г. Доста са се завътяли като фурнаджийски лопати и са се наместили през соца. През 1989г. следва пак завъртане и стават демократи и хоп пак са си добре.Погледни хората в демократичните партии след 1989г. и ще видиш какви са били родителите им пред 1945г. !

10

Анонимен

преди 6 години

Подземния свят пирува вече 30 години, не се ли напируваха.

9

Анонимен

преди 6 години

Кой управлява 15 години у нас? Един сикаджия с приятели сикаджии вече милионери. Как иската да се развиваме чрез наука, технологии и икономика? Учили са ги как да изнудва, бие и пребива и да взима готови бизнеси и пари. Да се учи, нв с интелект и желание. Поне език да беше научил за да не гледа умно като студент на изпит, аха да проговори. Помните ли колко пари са събрали бандюгите за да стане гл.с-р? Един милион лева и той стана. Всичко поквари, медии, полиция, съд и прокуратура.

8

Некой

преди 6 години

А когато властта и "подземният свят" са едно и също?

7

пенсионер

преди 6 години

Разни синдикални организации чрез измислените си ЛИДЕРИ изправиха на нокти изпълнителната власт респективно МВР Радев който обира негативите на предшественика си които чрез мътения с година и накрая излюпиха едно недоносче ЗМВР .Преди това чрез шумна кампания създадоха хаус и дестабилизация по отношения на 20-те заплати и накрая останаха но някой от колебаещите се си ги взеха като се пенсионираха Други те гизадържаха като им разрешиха да взимат заплата и пенсия и са някоко десетки хиляди .

6

Ха!

преди 6 години

Има една приказка от социалистическата ни действителност:"Куче влачи - диря няма".Щом не могат да ги хванат, следва че бандата е от полицията.Позитановската престъпна организация има здраво загнездени кадри в родната полиция.