10

Анонимен

преди 6 години

Айде, новата българска "булка" в Белгийски затвор!

9

боксерки

преди 6 години

Не разбрах, кой е бил с ***?!

8

Анонимен

преди 6 години

Може и да не е виновен, *** режат и влизат в ремаркето без да ги видиш.

7

Анонимен

преди 6 години

Дали каналджият не е пак от т.н. патриоти?...Мнения, от НФСБ е. От Национален фронт за спасение на бежанците.А координатора в съпровождащият автомобил арестуван ли е?

6

реалист

преди 6 години

Дали каналджият не е пак от т.н. патриоти?

5

Анонимен

преди 6 години

Никой с акъла си не би товарил умишлено мигранти -повярвайте ...Че кой твърди, че въпросният българин е с акъла си? Пък и като му покажат пачката с еврата и малкото дето го е имал се е изпарил.

4

Далавери Каналджиев

преди 6 години

Координатор ли е?

3

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 2Напълно възможно е, но ако той преди тръгване от последния паркинг не си е погледнал пломбите, гюрука и вратите - може да се сърди само и единствено на себе си и навиците си. Вероятността да разбият и да се натоварят хора в движение е по-скоро сюжет от филмите.А ако се е по-лакомил, аз поне се сещам за един друг хладилен камион в Австрия преди 2 години, да си се оправя.

2

Анонимен

преди 6 години

Преди да обвинявате шофьора първо се информирайте дали тези мигранти не са разбили вратите на ремаркето и влезли сами . Точно така е станало и става всеки ден по паркингите . Белгийците се правят на слепи за да се отърват и да отидат мигрантите в Англия . Изобщо е грехота да обвинявате шофьора . Никой с акъла си не би товарил умишлено мигранти -повярвайте . И вместо като българи да съчувствате на човека за изживения шок вие сънородници го обвинявате .

1

Fisty

преди 6 години

Така, така! Браво Елкe!!!!!