14

България умира

преди 6 години

Няма страшно,обществото си мълчи като прогониха лекарите и сестрите заради мизерни заплати и мизерна кат.труд,мълчи когато съда глобява индивиди посегнали на спешен екип,сега ще мълчи като назначат роми ПАРАмедици -този народ това заслужава.В Амстердам един шофьор на линейка и медиц.помощник както е тук взима 2000 евра а доктор в линейка над 4000 евра!!!

13

Анонимен

преди 6 години

Е, защо са изтрили първия коментар, в който беше направено уместно предположение? Линейките закъсняват за тежки случаи, защото ги притискат да се отзоват светкавично на повиквания, дошли от точно определени махали, където екипът бива пердашен, дори да е пристигнал за няколко минути. И обикновено се оказва, че побойниците са викали Спешна помощ за нещо съвсем незначително!

12

доктор от " бър

преди 6 години

до анонимен 7 Дай Боже да Ви потрябват тези дето ще ги биете ...

11

Тъпак

преди 6 години

Може и диспечерите да не са много качествени. Да си там не значи само да знаеш 2-3 езика, трябва да знаеш куп други неща За бедствия, пожари, медицински случаи, престъпления, психология. Повечето мислят, че са там да си стържат ноктите и да цапат сенките

10

чарли

преди 6 години

А фалшивите *** обаждания ?

9

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 7---------------------------А теб те оправя само да се гърчиш като червей поради липса на лекари!

8

Абе,

преди 6 години

Един телефон,който да обслужва всички проблеми ,си е направо глупост.Пази Боже човекда закъса. Някога имаше 3-4 спешни телефони,които работеха безотказно и всеки българин ги знаеше. Сега цялата държава е какафония . Звъниш на един,той- на друг,на трети.......Управляващите не могат да се справят дори с единствения спешен телефон в България,какво остава с всичко останало .

7

Анонимен

преди 6 години

Проблема се крие в самия текст - "Сега звъните на 112 и се свързвате с един от шестте такива Кол центъра в България и оттам ви се обажда не медицинско лице, а оператор без такова образование."Трябва директна връзка а не през телефонен център. Образованието на диспечера няма смисъл да се коментира!Геноцид!

6

Анонимен

преди 6 години

Закривай...!!!! Тази държава само Ким Чен Ур я оправя, с една от неговите ракети! А лекарите от бърза ги оправят ***...с много бой!

5

Ами,

преди 6 години

Какво е състоянието ли? - Отчайво.Тежко на нуждаещите се от спешна помощ. И не само....Важнито е да се хвалим..

4

Д-р

преди 6 години

112 имат ли и наймалка представа какво е перфорирана язва? Какви спешни мерки трябва да се вземат?

3

До 34698

преди 6 години

Абсолютно съгласен с теб, трябваше да адаптират неработещия 112 по принципа на работа на 150, а не да съсипват работещи и проверени системи. така всъщност е в цялата ни мила татковина-всичко дето вършеше някаква работа е съсипано и унищожено-така се създава зависиво безработно племе, което е много по-лесно манипулируемо.

2

Анонимен

преди 6 години

Е да, проблемът не е идеята за тел. 112 като цяло, а реализацията му от нашите "специалисти".

1

34698

преди 6 години

Каквото и да си говорим телефон 150 не трябваше да го махат