6

До номер !

преди 6 години

Накрая идвам АЗ,и омитам остатъците...ГОСПОД

5

аз

преди 6 години

Много шум за нищо

4

До 5

преди 6 години

*** си и *** ще си умреш... И дано тебе те застигне някоя буря като тази...

3

Анонимен

преди 6 години

Жал ми е за кубинците и мексиканците.За американците - ИЗОБЩО.Грам съжаение не изпитвам към държава, която живее за сметка на цял свят. Искам ураган след ураган да ги сполети.На така да ги тресне,че да го отнесе и вътрешността на Америка.Ако това се случи в България господарите от САЩ няма да изкажат ни съболезнование, нито пък знаят къде се намираме. Така че Ирме, Хосе,Катя и каквто дошло добре е дошло, само да не засяга другите държави - само САЩ и то да е качествено

2

Една добра идея

преди 6 години

Алоу,Днес,стига с тия урагани!Пуснете най-после една статия поне за Сирия!Там стават грандиозни неща,а вие мълчите като риби!Деир ез Зор е напълно разблокиран,летището също,както и пътя Палмира-Деир ез Зор! Сирийската армия подвозва лодки и понтони за форсиране на Ефрат!Дните на ИД са преброени,а Вие мълчите,защо????А,освен това американците са изтеглили хората си от ИД в района!

1

А бе

преди 6 години

Туй американците големи ревльовци са станали!Че и на нас непрекъснато досаждат!В Карибския регион ураганите са обичайно явление и открай време ги е имало,ама сега се сетиха,че били много страшни.Ами нека тогава си строят по-масивни къщи,а не дървени бараки за сериозни суми!На снимките не видях сериозно пострадала масивна къща!Пари поне имат в изобилие,а ако не стигат-ще напечатат и Светът ще им плати масрафа!