18

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 18Англичаните не са се прекарали и не искат никой да прекарат! Не може цяла източна Европа да се изнесе в Англия! Време си беше да хлопнат вратите и който пил-пил!А пък за тези най-вещи бг коментатори относно пакистанци и индийци мога само да кажа че в последните 15 години е почти свръх невъзможно да се заселят на острова освен ако не са от тези с желаните професий - и ако минат изпита! А простичките българи, пък и с претенций, ще ги ритнат защото "хранели" англичаните! :)))))))))

17

Анонимен

преди 6 години

Острова е залят от пакистанци, индиици и всякакви африканци, а те хванали евро-емиграцията да дъвкат.

16

Шаран-БГ

преди 6 години

Точен е коментар 18 !!! Ако някой си мисли, че Велика Британия не се е договорила преди това със САЩ, жестоко се ***. Те са си роднина и се уважават. За да натиснат Европа чрез Меркел и Макрон, янките добре са си направили сметката и гледат да отърват "родата" от проблеми !! Предизвиквайки миграцията Щатите не приемат араПи - защо и Англия да се задавя с тях ??? Блеър е политик, нали? Английски...!? Какво очаквате ?

15

Анонимен

преди 6 години

Повечето си нямат и понятие какво коментират, но се ежат в коментарите.Англичаните може да се прекараха и да загубят, но при всички случаи ще прекарат нас и Европа по 2 ако не стане на тяхното. Още повече ако действат заедно със щатите. Да не говорим за страните от британската общност като Австралия, Канада и ко.

14

Анонимен

преди 6 години

Еми то не става хем агнето цяло, хем вълка сит.Искате контрол на мигрантите, и да си избирате само тея дет ви харесват.Ами ако ние пък решим че не искаме пропаднали пияни и друсани англета по нашето море? Какво, ще бъде дискриминация ли? Ами ако ви поискат визи за ЕС? Ами ако ви обложат ягодите и другата продукция, както трябва и да стане - на кого ще си ги продавате? Ще си отглеждате колкото за вас и готово. Ще си миете сами чинии, ще си лепите сами гипс-картон и ще зидате детските къщички,

13

Тони , Тони...

преди 6 години

СЛЕД БРЕКСИТА, СТАВАТА СТРАНА ОТ ТРЕТИЯ СВЯТ, СКЪПИ...!МАМА МЕЛКЕЛ , ВЕДНАГА ШЕ ВИ РЕЗНЕ СВОБОДНИЯ ДОСТЪП ДО ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАЗАР , А БЕЗ ПАЗАР ...СТЕ ГОЛА ВОДА!ЗАЩОТО ЦЯЛ СВЯТ ЗНАЕ:--НЕ Е ВАЖНО КАК И КАКВО ЩЕ ПРОИЗВЕДЕШ---А , ВАЖНОТО Е КЪДЕ И НА КОГО ЩЕ ГО ПРОДАДЕШ!!!!!!!!!!!!!!КАКТО МИ КАЗВАШЕ ДЕДО МИ ПРЕДИ ГОДИНИ ---НЕ МИ ХВАЛИ СТОКА , ...ХВАЛИ МИ ПАЗАР!ВОЙНАТА ПО СВЕТА Е ЗА "ПАЗАРИ" ...НЕ ЗА СТОКИ /като при соца/....СТОКА ИМА БОЛ!!!!!!!!

12

чъки

преди 6 години

Късно е Тони братче,изтървахте коня у ряката.ЕС е най мощния икономически съюз,най богатия и голям пазар в света,и тепърва ще се развива още повече.Сравнение с ЕС Великобритания е една плюнка.И о,чудо,скоро България ще е начело на съюза за известно време,и ще трябва да правите и пазарлъци с нас.Как се върти света само.

11

dnes

преди 6 години

Сори, ама стигнахте твърде далеч, за да обръщате страната. Сега ЕУ трябва ясно да отстоява позицията си, че сте аут с компромиси каквито за вас , такива и за всички. Не може да се променят закони, защото вие си искате така. Каквото сте си надробили такова ще сърбате. Европа ще е по силна без вас...

10

Анонимен

преди 6 години

Леко зинагля Тонито. :-) Ясно е, че никой европейски лидер няма да му се върже на пазаралъците. :-)

9

Анонимен

преди 6 години

Брексит е прекрасен довод, против пряката демокрация. Масата народ, без никакви познания в областите на икономика, политика и история, бяха подведени, от обещания за спиране на емиграция, за спестяване на милиарди от такси, които ще се върнат в икономиката им, а сега, становището е, че такова нещо, никъде не е било черно на бяло.

8

Опа

преди 6 години

И Англичаните обърнаха палачинки като Ерсмехурян. Уж не искали в ЕС, а взеха да се хващат за палците един по един. Жалка работа

7

Анонимен

преди 6 години

Брей,че хитър джид- контрол над миграцията от другите от ЕС,ама безконтролна вършитба на банките,корпорациите и търговските вериги на ВБ!Че този нахал вече откровено се гаври с ЕС.Вън от ЕС и условия за търговски и всякакви взаимоотношения,както с Бангладеш!!!

6

Анонимен

преди 6 години

Тоя по-горе не е никакъв реалист,а или покрит ислямист или безмозъчен.

5

реалист

преди 6 години

Абе тоя от алцхаймер ли страда? Никой не ви иска в ЕС, а ти си щял да останеш ама само ако приемели твоите условия???Марш навън, но преди това си плати сметката за яденето и пиенето. Ако не платиш - тройни мита на Британските стоки и визи с изисквания като за Зимбабве. И пак ще платиш накрая.Казах!

4

Анонимен

преди 6 години

Почвате да плащате мито за неевропейски стоки на всичко от всички компании, които са регистрирани в Обединеното Кралство. Хората с британски паспорт кандидатстват за туристически, работни и т.н. визи за да ходят в Европа. За какво ограничение говориш? Каквото за Европа, това и за вас.

3

Анонимен

преди 6 години

Ос рахте се! За какви политики ми говориш? В Англия сте си сложили колониалната из мет на пиедесетал. Малко са ви атентатите!

2

Поручика Балканец

преди 6 години

Тони Блеър направо да го назове - КОЛОНИАЛНА СИСТЕМА! В една пазарна икономика всеки продава каквото може и в каквото е рентабилен. Работната сила също е стока, а рестрикцията върху нея превръща свободния пазар в колкониална система.

1

Анонимен

преди 6 години

А.защо не се опитаме да променим Бг ,вместо да се Тревожим за UK ?!Знаете ли защо ?..Защото е по-лесно!