16

муспи

преди 6 години

До Анти ГЕРБКраят ще е много далеч след като в този Съюз не се споменава думата - еврейски, още повече че съюз въобще няма, всичките изброени дивашки племена се докарват от евреите в Европа за да я унищожат.

15

Анонимен

преди 6 години

Ако това е наистина така,а не медийна пропаганда(подобна на нашите "социологически' проучвания),значи германското стадо,по нищо не се различава от булгаристанското и по същия начин си търси ликвидацията!Това означава,че цялото юроспийско стадо вече окончателно е зомбирано,подобно на нашето и с неиморвено настървение си "избира" унищожителите!!!Ами,ако всичко това е дезинформация...?

14

Анонимен

преди 6 години

Уж я замерват с домати...

13

Анти ГЕРБ

преди 6 години

След всичките злини, които Меркел нанесе на Германия да я изберат отново за канцлер, си е чиста лудост. От друга страна като гледам в България какъв *** управлява вече трети мандат, то това е напълно възможно. Явно хората в Европа са с тотално промити мозъци. Хубавото е, че на всяко нещо /добро или зло/ му идва края. При тази политика на ЕС /пардон: европейско, азиатско, арабско, африкански/ съюз, краят няма да е много далече.

12

муспи

преди 6 години

Ще кажете - до такава пък степен да ни подражават в изборите?! Сякаш Бойко Борисофф е натоварен от синедриона да им проведе тези избори!

11

Анонимен

преди 6 години

На кой му пука. Германците Д.Г.Д.

10

Циник

преди 6 години

В Бирмингам са заклали правоверни....ся Мурксул ще каже - видяхте ли , права бях!

9

до 7

преди 6 години

...Не, просто им правят яки промивки. Представи си помията на Дойчестан Джазира, която четем тук всяка седмица...Аз само гледам и слушам новините по медийте и възприемам със собствените си сетива това което се случва около мен и мисля със собствения си мозък. Не чакам някой медиен политически слугинаж да ми промива мозъка, като ми "обяснява" новините.Да правят така и немците ,българите а и всички хора по земята.Затова сме разумни същества.

8

Циник

преди 6 години

Изборите в Германия са пародия...Почти като у нас!В едни ФАЩ ...2 × 4 и чуссс..Мурксул ще умре в памперса...но няма да пусне камшика...16 години ли..Направо да я обявят за първия пожизнен канцлер...поне няма да пръскат милиони за предизборна къмпания...да ги налеят директно в гушите на араби...и африканци!

7

Анонимен

преди 6 години

До точкаНе, просто им правят яки промивки. Представи си помията на Дойчестан Джазира, която четем тук всяка седмица и я утрои + малко хибридна пропаганда и лъжливи новини за руска намеса и заплаха = готови избори по европейски.

6

дуро

преди 6 години

Пфуууууууууууу, най-после една подходяща статия за трола!! Ей ся гледайте колко поста ще изака и кво плюене ще падне:)

5

Анонимен

преди 6 години

Ако баба Ангела спечели, ще е началото на края, не че онзи въртоглав социалист е по-добре, но все пак!

4

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Боко да прати Цецо-шестака един ден преди изборите при г-жа Меркел.Тоя не е губил 10 поредни избора на ГЕРБ(освен президентските) и Меркел да го...хване,за кадем.

3

точка

преди 6 години

Или немците са полудели,или лудата Меркел трябва да си ходи.

2

Анонимен

преди 6 години

Путин да анексира Германия, ако спечели Акбаркел.

1

Анонимен

преди 6 години

"Проучването е проведено сред 1800 германски граждани между 29 август и 6 септември."===Тия 1800 ша да са представителна извадка от всички 82 млн. души, живеещи в Германия.И Килърито водеше на Тръмп и всички бяха сигурни в победата й. Да видим.