57

Анонимен

преди 6 години

а някои рабраха, че невойнсваш ислям нямаако не воюва - помагапосле, като се ислиамизира всичко, се избиват едни други - като в Афганистан

56

До комплексарите

преди 6 години

ВИЕ САМО МОЖЕ ДА СИ МЕЧТАЕТЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ КАТО ЕРДОГАН И ДА СТАНЕТЕ ДЪРЖАВА КАТО ТУРЦИЯ.

55

1071

преди 6 години

Будист = терорист

54

Турчина

преди 6 години

Будизма не беше ли религията на "смирението и вътрешния покой", тия пък сега на кви се правят?

53

Анонимен

преди 6 години

Браво на Ердоган, само той може да спре геноцида над братята рохинги.ЕРДОГАНЕ БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ

52

NL EU

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА-ХА-ХААААААА-AMI TO I GIRTSITE SA KATO VAS SKISANI TSIRVULI I TUFLETSI,MNOGO DOBRE ZNAETE CHE BEZ EU STE GOLA VODA.

51

Анонимен

преди 6 години

Тоа па...продължава да се прави на султан

50

муспи

преди 6 години

Какво ще направят германците, ако, защо не - човек предполага, а Бог разполага, - евреите измрат?! Ще построят 10 милиона клозета по цяла турция, където ще могат турците да работят, а не да се натрисат на Германия. - А Пособия???!!! - Няма!!!!!!!! Плавовете на споменатия Бог за изпращането на цветните на претопяване ще се осъществи по два начина, еднако приветствани от белите. I - оттегляне на бялите от този свят и съзерцаването му отдалече, II - непроходима минна полоса между белете е деваците

49

Бо

преди 6 години

Именно те самите палят колибите и тероризират рохинджите, опитвайки се да подпалят района. Освен терористи, те са също и сепаратисти, които се опитват да "освободят" щата Ракине и да го присъединят към Бангладеш. Всъщност ако човек се разрови в интернет, ще открие, че въпросните "сблъсъци с бунтовниците" се случват исторически в моменти, в които е договорено и предстои подновяване строежа на тръбопроводи от Ракине към Индия и Китай.

48

Циник

преди 6 години

Ерсдухания навря Турция на г*за на географията ...очаквам като иде при 70те девственици - да назначи престолонаследник от синовете му.Азърбайджан в турчилерски вариант...и турците ако поискат смяна на статута си ( на държава от третия африкански свят ) ще трябва да газят до коленете в кръвта на гражданската война! Не ги съжалявам - плоскоглавите примитивници сами си го избраха - да му сърбат попарата!

47

Бо

преди 6 години

От известно време живея в Мианмар и да ви кажа, мюсулманите тук се радват на невероятна толерантност. Самите рохинджи са просто едни бедни и необразовани хора, които обаче населяват основно щата Ракине, където по някаква "случайност" се намират богатите на петрол и природен газ залежи, както и по "случайност" от там минават петроло- и газопроводите за Индия и Китай. А въпросните "борци за свобода на мюсулманските им братя", за основно наемници, финансирани от Бангладеш и Саудитска арабия.

46

Ал ИслямИя

преди 6 години

Малиии, каква наглост от Ердоган! Братя му били главорезите ислямисти! Този изперкал мохамедански дядка вече изобщо дори и не го прикрива, че е член на Ислямската Терористична Организация "Мусюлмански Братя"! Ердоган е срам за всички нормални мюсюлмани, колкото и малко да са те!

45

Анонимен

преди 6 години

Господа редактори и псевдо журналисти. Вземете се запишете и изкарайте барем една бакалавърска степен. "Мианма" всъщност е Мианмар.

44

Анонимен

преди 6 години

Лудия пияндурник е пътник към ...аллах.

43

ФАКТ!

преди 6 години

Руснаците били се в Чечня са казали добрият мюслиманин е мъртвият!А те са видяли много!

42

ккк

преди 6 години

Не се радвайте на чуждото нещастие,защото молитвата на угнетения е приета пред Всевишния.Ама като чета коментарите вие не сте християни,а имитатори,нищо християнско няма във вас(става дума за вас коментиращите)

41

Анонимен

преди 6 години

Кой знае мюслитата какви са ги вършели там. Вече са ни познати изпълненията им в Европа.Само, че другите не са либералните европейци да търпят и да чакат да бъдат избити.

40

Анонимен

преди 6 години

На Ердо всичката Мара втасала с Мианмар ще се занимава.След като обясни на Европа колко е глупава, сега ще ходи онези да ги оправя.

39

Анонимен

преди 6 години

И преди съм виждал да го пишете "Минама", но това е грешка. Може и така да се произнася на техния език, но на български тази държава се нарича Мианмар. По същия начин, на Унгария не казваме Магярорсаг, нали? Дразнещо е от гледна точка на човек, който е напред с географията

38

Истината

преди 6 години

Единствения начин, нормалните хора да се справят с мюсюлманите е да ги елиминират! Ставащото в Мианмар е съвсем нормален отговор на страна и народ, които не искат да бъдат жертва на джихада - самоотбраняват се! Адмирации за което, дано народите на Западна Европа се събудят и помиришат реалността!