40

Анонимен

преди 6 години

Германия барабар с Меркел вън от ЕС

39

Анонимен

преди 6 години

Тоя протест е същия като платения "протест" спонсориран от Бойко Суджука и гербаджийската ***.Умни и красиви, ранобудни студентюги и пропчее корумпирана ***.

38

Калеко Кинчо

преди 6 години

"...тъй като в понеделник за първи път долната камара на парламента трябва да гласува закон за излизане от ЕС, отбелязва ДПА."========================КО РЙЕЧИ??!?? Мче нали втора година вйечи мина откак туй са гласува бря, вии нящо са побъркахти!!!!!

37

Анонимен

преди 6 години

Кисело ли е грозденцето?

36

аз

преди 6 години

ЕС ще се превърне в арабо-африканско гето. Постепенно народите в ЕС ще се обезличат,границите ще изчезнат и тази сбирщина ще бъде контролирана много лесно. ЕС се управлява от няколко човека с болни мозъци.

35

Анонимен

преди 6 години

Мюсюлмани от всички страни, Обединявайте се!!!!!

34

Анонимен

преди 6 години

Брекзит е продукт на хибридната война, на Путин срещу запада,както и на хамелеона,с руски корени,Борис Джонсън.

33

Икономист

преди 6 години

Великобритания ще си предоговори условията и ще стане част от Европейското икономическо пространство - както Швейцария, Норвегия и Исландия. И без това нито искат Шенген, нито еврото и са против обща европейска армия. Тоест нямат работа в ЕС. Пак ще имат достъп до общия пазар и ще въведат квоти за работници от ЕС. Схемата е измислена, ние да му мислим с Баце докъде ще я докараме.

32

Точно определение за

преди 6 години

Съвременен английски политик - арогантен, високомерен, изтънчен и много устат *** !

31

Анонимен

преди 6 години

Интересното е че има и други статии за ЕС, в които българите свободно изразяват мнението си против съюза и искат и ние да се махнем. Но на статии за Брексит и правото на английското общество да защити държавата си да виждате нещо нередно в коментарите и минусите?

30

реалист

преди 6 години

До viva EUаз направих бакалавър и магистратура в германия и сега съм на специализация в лондон. махнах се от бг много преди да влезем в ес, и честно казано хич не ме огря това европейско слънце. като отивах 1999 в германия имаше виза, парични гаранции, успех, и т.н. десетки препятствия, само най-мотивираните успяваха. след ес -2007 германия започна да се пълни с роми и всички чакаха помощи. гледам лондон същата работа.. е и кво ми е дал тоя съюз? всичко сам съм си постигнал в тоя живот

29

Анонимен

преди 6 години

Охооо, ама тук си имаме цяла армия платени! Така като гледам по минусите, някой яко пуска, а? КОЛКОТО И ДА ОБЪРКВАТЕ ОБЩЕСТВОТО ТО СЕ СЪБУЖДА И ЩЕ ИЗЛЕЗЕМ И НИЕ ОТ ТАЗИ ПОМИЯ НАРЕЧЕНА ЕС. АЗ СЪМ ЗА БРЕКСИТ!

28

viva EU

преди 6 години

До Анонимен 17що бе преди това беше мед и масло ли :D, аз пък обиколих къде ли не, направих една магистратурка в чужбина и са си харча високата заплатата от фирмата дето , ако не бяхме в ЕС нямаше да е тука, с кеф. Това, че тебе те мързи и си търтей си е твой проблем. А си представям ако не бяхме в ЕС къв коптор щеше да е вече......

27

Бенямин Франклинов

преди 6 години

Европа без Великобритания е една провинция. Някога и ние си мислехме, че Брекзитът е панацеята за Америка, ама на - без нея не можем и до ден днешен... Щото от Лондон се управлява светът.

26

Анонимен

преди 6 години

Платени *** протестъри! 99% от британците предпочитат Евразийско-анадолския съюз пред потъващия кораб ЕС! Ун, Ердоган и Путин са единствената надежда за противопоставяне на соросоидната *** и спасението на света!

25

Факт

преди 6 години

И да протестират все тая !Евр.еите от Ситито са решили да извадят UK от ЕС и никой не може да ги спре!Какво са имали предвид-те си знаят,но никога няма да навредят на интереса си!Най-вероятно за ЕС се планират едни лоши неща и Лондон се оттегля навреме.

24

Анонимен

преди 6 години

Левите безработни протестъри илизат по команда на господаря Сорос, сигурно им е платил наемите за септември.

23

Анонимен

преди 6 години

Интелигентното общество гласува ЗА Брексит! Не против! Да се поправя, защото сметнах че сме на едно и също мнение.

22

Анонимен

преди 6 години

Седнал да ме поправя ***, моля ти се. Ама така като съдя по минусите, не си само ти неграмотен. Така е при всички пропаднали държави.

21

Анонимен

преди 6 години

До 26 ***, ти грамотен ли си? Не можеш ли да разбереш, че точно това съм написал и аз? Отмяната му ще е ПОБЕДА НАД ИНТЕЛИГЕНТНОТО ОБЩЕСТВО (ДЕМЕК ЗА СМЕТКА НА МАЛОУМНОТО) а не НА интелигентното! Връщай се в училище!