24

и аз бях там и аз...

преди 6 години

До всички капацитети! В България никой от тия не е влязъл и никой няма да храним! По разни спогодби които явно НЕ познавате бяха привикани турските брегови части и си ги прибраха обратно с малко бой.... така, стига сте плюли родната полиция, а най-накрая се замислете че всеки от тях работи за благото на страната! Да не може да се огрее навсякъде средства няма хора няма, но всеки който така мрази хората в униформа може да започне работа и сам да разбере!

23

Анонимен

преди 6 години

В България се влиза безпрепятствено през импровизираната камофлажна ограда,но след като Сърбия заварди границата си с България никой не може нелегално да излезе от страната ни.За това нашествениците тръгнаха през Влашко.Все по трудно приятелите на Меркел ще могат да се докопат до Германия.Полша,Унгария и Словакия са се заградили и няма да допуснат нито квотно нито безквотно мюсюлмани терористи.А ние понеже сме бедни,и сравнително гадни терористите не ни предпочитат.

22

Анонимен

преди 6 години

Корабите с нашественики към Европа трябва да бъдат потопявани.Така ще се прекъсне всякакъв мерак за европейска хранилка.

21

Burzum

преди 6 години

Бягащите от война заобикалят отдалеч страната на прокълнатите.... хахахаха

20

Анонимен

преди 6 години

Не разбирам идеята да задържат тези кораби, сега ще ги настаняват, пък помощи пък медицински, и тн и тн, а местните хора гладуват заради мигрантите. Не може ли граничната охрана да ги потопява още в морето, нямат ли оръдия или картечници поне???

19

Анонимен

преди 6 години

А най радостното е, че се стремят да ни заобикалят по всеки възможен начин. От Турция директно за Румъния. Но Турция има договор с БГ да си прибира *** обратно и както се вижда си изпълнява задълженията. Все пак и нещо добро за БГ се случва. Нямаме нужда от повече мързелива ***, имаме си достатъчно. Освен това Иран и Ирак не са зони на военни действия, така, че ... сори.

18

до 16

преди 6 години

Па то от Варна надолу си е турско ...

17

Анонимен

преди 6 години

До АнонименОграмоти се малко преди да пишеш. Ако нашите ги бяха взели , само да ги бяха пипнали и сега щяхме да храним 200 и кусур гърла в повече. Просто са повикали турските кораби да си приберат хората. Все пак трафикантите са плавали под турски флаг. Така се прави, кой от където е и нашите хора от Гранична се справят перфектно. Браво ...

16

анонимен

преди 6 години

При Шабла, турската брегова охрана?!

15

анонимен

преди 6 години

Лодките и корабчетата веднага да се конфискуват, а собствениците в кауша!

14

Анонимен

преди 6 години

ПРАВИЛНО ОАТИВАТ НА СЕВЕР В РУМЪНИЯ.СМО НЕ ЗНАЯ НИЕ ЗАЩО ГИ ЗАДЪРЖАМЕ.И КАТО ГИ ЗАДЪРЖИМ, ВИКАМЕ ТУРЦИТЕ ДА ГИ ПРИХВАНАТ

13

Анонимен

преди 6 години

ЗАБРАВИЛ СИ ДЕДО ТАШУНКО, ЗАБРАВИЛ СИ.НЕ Е ПО-ПРАВИЛНО.ПИТАЙ И ЧИЧО ВИНЕТУ, И ТОЙ ЩЕ ТИ КАЖЕ, ЧЕ И ЩЕ ТИ СЕ ПОСКАРА.

12

HawkTheOttomanWhore

преди 6 години

Корабът потопен ли е?

11

Анонимен

преди 6 години

ДОБРЕ, ЧЕ ТУРЦИТЕ НИ ПАЗЯТ, ЧЕ ТО НАШИТЕ БРАКУВАНИ 60 ГОДИШНИ БЕЛГИЙСКИ ФРЕГАТИ ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ.

10

Анонимен

преди 6 години

7Анонименпреди 29 минути 8 0бил ескортиран от бреговата охрана до пристанище Мангалия....................правилно! че до кое друго пристанище да ги ескортират.

9

дедо Ташунко

преди 6 години

Госпожо Вельова, не е ли граматически по- добре да пишете вместо "поели", глагола "прихванали"? Нищо лично, моля не се засягайте. Живея от над 30 г. в чужбина и може да съм забравил нещо от прекрасния ни език. Приятна неделя на всички!

8

Анонимен

преди 6 години

вече турската брегова охрана ли ни охранява на север?

7

Анонимен

преди 6 години

бил ескортиран от бреговата охрана до пристанище Мангалия....................правилно! че до кое друго пристанище да ги ескортират.

6

Анонимен

преди 6 години

Румънско от кога е станало турско?

5

Анонимен

преди 6 години

На борда му имало 97 души (40 мъже, 21 жени и 36 деца), които заявили, че са граждани на Иран и Ирак.Да ги връщат тези страни са мирни. Пък и да не са нямат обща граница с Европа, което ги прави нелегални.