26

Пример за ЕС държава

преди 6 години

Решението е: #Hunexit ;)

25

Българката

преди 6 години

Поздравления за Виктор Орбан и неговата правилна и последователна политика!

24

Веднага

преди 6 години

Унгария да докладва имали реални преводи от Брюксел на милиарди евра или както в София крадат от БЪлгарския народ десетки милиарди живи евра и ги харчат по нагло вредни обекти вписани в тн еврофондове.

23

ИСТИНАТА БОЛИ

преди 6 години

хаха брюкселските кифли вече заплашват с пари.. ако не им слушаш хоп ще ти спрат парите..

22

Анонимен

преди 6 години

Боже,Дай на нашата измъчена България такъв държавен ръководител - като Орбан!

21

ФАКТ!

преди 6 години

До АнонименМи да почват бе *** май не почват нещо.Щото без ЕС са гола вода.Много са смели кат не им отърва да се изнасят що не се изнасят кво чакат.Клоуни и българските мизерници им пригласят!Ми изнасяйте се бе има Брикс Африкански союзи и тн.Кво дирите тука!

20

Анонимен

преди 6 години

Единственият смел, разумен и интелигентен Мъж в целия ЕС!!! Браво на Орбан! Останалите "лидери" забиват пирони в ковчега на Европа.

19

Стефка Двуцевката

преди 6 години

А на нашия е МЕК!

18

Анонимен

преди 6 години

Унгария има горчив и кървав опит с османците и техните културни особености. България има още по-горчив, но за разлика от Унгария има и доста троянски коне щедро финансирани отвън. Тези коне няма да допуснат България да се нареди до Вишеградците.

17

Анонимен

преди 6 години

Орбан е корав. Разплете им кошницата отзад на брюкселаците. ... и за десерт им го подаде орално. Мъж, достоен за държавата и народа си.

16

Анонимен

преди 6 години

ОРБАН Е ГОЛЯМ ДЪРЖАВНИК И ЗАТОВА УНГАРИЯ Е ВСЕ ОЩЕ ДЪРЖАВА.А НИЕ СМЕ ЕДНА КОЛОНИАЛНА ТЕРИТОРИЯ. И НЕ НИ СЕ ПОЛАГА ДА ИМАМЕ ДЪРЖАВНИЦИ.

15

Анонимен

преди 6 години

"Всеки, който застава срещу европейското единство по бежанския въпрос, не може да разчита на европейска солидарност - КАЗА ГЕРМАНСКОТО МИНИСТЪРЧЕ.....................................................Но ако някой застава срещу европейското единство, то има ли въобще такова единство, а, хер Хайко2

14

Анонимен

преди 6 години

Ес надхвърли Сив и Варшавския договор. Меркел и щукнало да кани милиони араби, но после дай да си ги разпределяме, че са ми много.Кого попита тази жена?Това е много сериозен въпрос и не може да се решава диктаторски само от Германия.Браво на Орбан! Алооо, Борисов! Виж какво правят хората!

13

Анонимен

преди 6 години

До ПрофесорТи да не си от БАН?Ако в БАН си станал професор, не се учудвам на глупостите, които си написал.

12

Вива Орбан !!!

преди 6 години

Това не е заобикаляне на закона, а е реално осмисляне на ситуацията в държавата и на евентуалните последици от приемането точно на този вид мигранти!Орбан е мъдър и смел държавник. Де да имахме и ние един такъв!Мястото на България е при страните от Вишеградската четворка!Да живее Виктор Орбан!!!

11

:):)

преди 6 години

професореднес да не си в отпуск от психото

10

ами

преди 6 години

Орбан е велик!Нашите подлизуркОВЦИ не са достойни праха му да дишат!

9

Професор

преди 6 години

Унгария вън от ЕС! ДА СЕ НАЛОЖАТ САНКЦИИ НА ФАШИСТКА УНГАРИЯ. ОРБАН СЪСИПА СТРАНАТА.

8

Анонимен

преди 6 години

На Орбан не са му нужни африканци и араби да му лежат по улиците и да продават старо овчо за дюнер на унгарците.

7

Анонимен

преди 6 години

Меркел лява ли е?Щом е лява всичко е ясно.Няма да спре докато не стигне Венецуела.Единственото хубаво нещо е че лудата бабичка ще я извират още 25 години макс.До тогава най-много още 50 милиона да е вкарала от нейните любимци.След това най-вероятно ЕС ще се разпадне.Пак много изкара.Колко СССР.