76

герп

преди 6 години

Този, който е писал статията няма никаква представа, какъв предпазител има глок. Така, че е абсурдно твърдението дете на 6 год. да произведе изстрел.

75

Комунист

преди 6 години

Врели-некипели.

74

Анонимен

преди 6 години

Никакъв съд за такива-разтрел и това е.

73

Анонимен

преди 6 години

Тоз гербер на снимката крими проявен, но шеф от ГЕРБ ако не се бе натряскал от ядене и пиене, ако полицията не бу ме дала разрешителното за пощоф , нищо лошо не моеше да се случи и човеко щеше да се радва на децата си. Сега е ясно отдавна, че детето ще е виновно, но кой му е дал зареденият пищоф и защо на е на гербер пищов нали народа ги обича??

72

не ви ли е срам

преди 6 години

Какво сте се захванали с ГЕРБ? Нещо да кажете за Пазарджишкия съд, дето вечно оневинява тоя Влайков? Ами помията, дето изсипват върху едно дете? Що за чичо е този Влайков, дето вместо като мъж да поеме вината, топи едно дете? Ами тези родители къде са? С какъв акъл се съгласяват с тая постановка? Нали цял живот това клеймо ще тегне над това дете?

71

az

преди 6 години

Сменете тази снимка на трибагреника със този плужek ! Няма ли снимка с анцуг Адидас ?Ясно е, че свидетелите са или приятели или роднини, нищо няма да изкопчат от тях.А и най новото, сега пак го пускат, но под домашен арест, щото нямало доказателства за престъпление.Е, сега този случай мина границата.Много вони !

70

Анонимен

преди 6 години

Ето това сме ние .При труп , убиец и оръжие ГЕРБЕРАСЧЕТАТА слагат минуси. В Гърция щяха да ви разкъсат на парчета !

69

Анонимен

преди 6 години

Помагай Бойчо ! Заличавай следите на твоя убиец !

68

До Попа

преди 6 години

Срам гербава фамилия не храни брат! Пък и тия хора май не знаят значението на тая дума...

67

Прос Селендур

преди 6 години

Утре очаквайте версията: Ресторантьора Наско Тонкев насила отнел пистолета от Лазар Влайков след това се самогръмнал и падайки подхвърлил оръжието в ръцете на детето...кво ще кажете звучи многооо правдоподобно...!? А даже ще има и поне 20 свидетеля които са видели това...!?

66

Анонимен

преди 6 години

Всяка герберастка местна структура е ОПГ - птедимно банди за рекет или наркотици

65

Анонимен

преди 6 години

Типичен гнусен гербераз - излъчва простотия на вълни и супер наглост.

64

Анонимен

преди 6 години

добре бе как с толкова престъпления зад гърба си, си издигнат от някого за кмет, щото е ясно, че хората от селото не са гласували за него, хорааа трябва да се протестира за промени в цялото управление на държавата, омръзна ми от безнаказаност за властващите престъпници!

63

Анонимен

преди 6 години

дори и на *** е ясно, че няма как детето да е натиснало спусъка, на всички ни е ясно, че тоя се измъква, накисвайки невино 6 годишно, за да си запази престъпната кожа, много лесно се установява, какво стана с натривките

62

Анонимен

преди 6 години

Да, да, а един мармот завива шоколади...

61

Анонимен

преди 6 години

Герб са организирана престъпна група, от която българите ще се отърват едва когато задокеанските им господари решат. Лошото е, че сигурно ще бъдат заменени от още по-зловеща подобна група. Не че е лесно да се сформира такава, имайки предвид блестящите личностни качества на членовете и.

60

Анонимен

преди 6 години

Детето е посочило човека, дал му пистолета, като мъж, с черно яке. Забравило, че това е чичо му. Манипулацията е в пълен ход. Чадър НЯМА!

59

Анонимен

преди 6 години

<div style="position: absolute; top: -1000px; height: 1px; overflow: hidden;">"Подсъдимият не е обикновен човек, той е публична личност и има основание да се предположи, че може да повлияе на свидетели. Освен това, има 6 досъдебни производства срещу него 2 за причиняване на средна телесна повреда и 4 за кражби. От това става ясно, че лицето има склонност към извършване на престъпления", уточни прокурор Малинов.

58

Шоп

преди 6 години

Показанията на дете са невалидни.Убиецът е притежателят на оръжието.

57

Търсещ

преди 6 години

Издирвам 5-6,до 7 годишно дете,че и аз имам един за трепане