11

Св. Петър

преди 5 години

Тези петима терористи пардон петима живи бивши президенти на САЩ ще живеят още много дълго:Джими Картър и Джордж Буш-старши са родени приз 1924гБил Клинтън и Джордж Буш-младши са родени през 1946гБарак Обама е роден през 1961г.Картър и Буш ще живеят до 2021-2022гКлинтън и Буш ще живеят до 2043-2044гОбама ще живее до 2058-2059гСигурно тъй ще стане. За жалост !!!

10

АМАН От НАркомани

преди 6 години

ИМа констатирани МНОГО ЖЕСТОКИ Увреждания на САЩ от добива на ШИСТОВ ГАЗ..На много места трябва да намерим до 300 метра кални глинести *** които да натрупаме на увредените огромни територии.

9

анонимен

преди 6 години

всички са милионери от тексас даваите пари и не приказваитегосподи ти си вьрши работата

8

БИВШИ ХОРА

преди 6 години

ТЕЗИ МУЗЕЙНИ ЕКСПОНАТИ ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ ИЗДАВАТ ЗВУЦИ.

7

American boy

преди 6 години

And May God Bless The USA!!!

6

bolbov

преди 6 години

На земята няма народ който да спре Америка в нейна алчност и разрушителна мощ стовари Ла се върху ред нещастни държави.Бог е чул проклятията на иракските майки и пред смъртните викове на техните деца..Решил е да покаже Бог страданието е за всички и само любов между човеците ще ги спаси.

5

Анонимен

преди 6 години

Така, сега да погледнем глобално - виждате ли защо съвременната цивилизация е тръгнала от Европа? Защото в Европа няма такива екстремни явления като урагани, торнада, супервулкани... Не напразно индианците не са стигнали до индустриализация - то таман направиш нещо и айде ветъра или наводнението го издуха. Ама нека им на алчните кпелета като знаят да развиват аборигенски континенти сега да си трошат главите по ураганите

4

Анонимен

преди 6 години

Своевременна и много необходима подкрепа. След Харви разрушенията в Хюстън са като тези в Хирошима след бомбардировката. Ирма унищожи 90% от Барбуда, но не отслабва, държи 5-та степен и се насочва към Флорида, където нещата могат да бъдат по-зле от Хюстън. А знаете ли, че освен тези 2 урагана са се формирали още 2 - Хосе и Катя? Катя най-вероятно ще засегне Мексико, но Хосе се е запътил към Ню Йорк.

3

дедо Поп

преди 6 години

Дано пукнат тея всичките петима президенти, заради войните който водиха и избиха милиони невинни...колко майки разплакаха тия алчни гадове...

2

Анонимен

преди 6 години

На бас ,че няма да дадат и пукнат цемт просто ще направят фондация за дарения и ще смучат от нея хонорари.Айде стига бе официално обама има към 100 милиона а клинтънови около четвърт милиард.Останалите не ги знам,но предполагам,че под 50 милки не падат.Сумарно дали ще дарят 10 бона мислите ли?Аз не вярвам ;)

1

Айде стига де

преди 6 години

И Обонго - и той за Тексас?