15

Ана Иванова Костова

преди 3 години

Боже не съм вярвала че хората прегазват други хора и то нарочно а още по потресена съм че тези хора прегазват деца .Децата са най скъпото ни богатство а те .Как не им е жал те хора ли са.Бог да ги вразуми. Ама оная жена дето мина през детето три пъти и предлага на семейството на момиченцето пари за да излъжа че съпругът и е шофирал колата калнъ се ако я намеря ще и ускубя косата.

14

Анонимен

преди 6 години

Това е много стара сензация, пробвайте пак след още няколко години

13

Minuvach

преди 6 години

Когато прочетох "световните медии" описаха и ми стана ясно за кои медии става на въпрос...Колкото и да се опитват да дискредитират Китай номера не върви. Те ще бъдат новият световен лидер и подобни фалшиви новини за просто доказ за безсилие.

12

Анонимен

преди 6 години

До В България е по-злеКитай са за пример и съдят виновния. Тук от следващия ден е отново зад волана, ако платят нещо Инсовете. Само адвоката Кери 30%.

11

В България е по-зле

преди 6 години

В почти двумилиарден Китай са извадени два случая. У нас всеки случай е манипулиран в зависимост от интереса от "независими" дознатели, съдии и "вещи лица". Преди няколко месеца цяла нощ се чудеха на кого да припишат вредите от катастрофа причинена от наш политик, който направил катастрофа, ранил хора и преди да го изпробват си отишъл да полегне, и да прогони махмурлука.

10

...

преди 6 години

FAKE AND GAY! Нека кампанията против Китай започне... СЕГА!Това е пълна глупост, но трябва да има и кой да мисли, а не да вярва сляпо.Както каза някой по-долу, второто минаване вече е умишлено действие.

9

редник

преди 6 години

Щом почна плюенето по Китай , значи САЩ удрят на камък и там :)

8

Анонимен

преди 6 години

всяко следващо прегазване след първото е умишлено убийство

7

Анонимен

преди 6 години

Държавата е виновна.Как може да карат хората направили белята да избират .Между милиони за издръжка и 50 бона за убийство.

6

Ангел

преди 6 години

Китайските закони са изключило несправедливи.Получаваш смъртна присъда за две цигари с трева или грам кока,корупция и редица други финансови престъпления а за такива извратени убийства само глоба!Ужас!

5

Надето

преди 6 години

Там не са нормални хора с емоции,а роботизирани същества,с пилешки мозък.

4

Анонимен

преди 6 години

Тази дето предлага пари затова че три пъти е минала през детенцето няма да има време да мигне ще я приключа само за секунди.

3

Анонимен

преди 6 години

"Това е един от най-очевадните примери за fake news"Ин Булгерия, на fake news му викаме "фалшиви новини". Лърн булгериън.

2

Ангел

преди 6 години

Леле.Останах потресен!!!!

1

Анонимен

преди 6 години

"Жената зад волана се замисля за миг, после включва на задна и минава за втори път през детето, а после, за по-сигурно, и за трети път. После предлага на зашеметените роднини на жертвата пари, за да свидетелстват, че зад волана не е била тя, а съпругът й."Аз лично бих й изтръгнал гръкляна още докато ми отправя офертата.