8

дедо крачунски

преди 6 години

трябва за десет хиляди неплатен данък да се лежи в затвора три години, а за 700 хилядида се лежи 77 години.И да се конфискува имуществото на такъв.

7

Анонимен

преди 6 години

В Сунгурларе не е тоя крадеца . А да се почне от администрацията и партиите. Так БСП АКТИВИСТ НИ ЗАВЛЕЧЕ 5 ЧОВЕКА С 6 ХИЛ.. Идпихаги и ги обърнаха в кебапчета с к. Учките.

6

boiko

преди 6 години

taka e to za milioni nqma zakoni za koko6ka nqma pro6ka

5

Анонимен

преди 6 години

Май не сте дочели статията- тоя е некой ***, с фирма, която пускала фактури.Сумата е за няколко милиона, след като данъците са 700к.И сега нашите, вместо да вкарат тея фирми в ревизии, които са ползвали фактурите като разход, ще влезе манг.ото, който отдавна е изпил левчетата, които с му давали...Така е, бушона е изгърмял, агнето го няма, но вълка е сит.Гарантирано, знаете от кого

4

Анонимен

преди 6 години

поработил е за пенсията си...и дори не се е изпотил. ще излезе още след година,като се поизлежава там пред телевизора, с мобилния в ръка.

3

Анонимен

преди 6 години

Абе, балъци, какво са 700 х.лв.! Скакалците заграбиха или и унищожиха милиарди българско имущество с привватизация, фиктивни продажби, цени за 1 левче на имущества за дстотици милиони, вие за някакви си 700 х.ллв. Та това е поне 10 пъти по-марко от вилите на някои "велики" сегашни българи. Айде стига пъчене, ХВАНЕТЕ ГОЛЕМИТЕ, ДЪРЖАВНИТЕ КРАДЦИ.

2

_!_

преди 6 години

бих лежал и повече за 700 000евала на съдебната система, респект за всички замесени :D

1

младежът

преди 6 години

Егати съдебната система..700к за 3 год затвор.Нормалните хора това не можат да го изработят цял живот.И какъв е извода?Ако искате да просперирате трябва да нарушават3 некой друг закон. То едва ли ще ви хфанат. Та и да ви хфанат ще е за малко!