39

Анонимен

преди 6 години

още един хидроинженер

38

леля крава

преди 6 години

тоя митрев ли предложи при масовата приватизация в българия всеки да получи по шест бона- в хартия, равни в повечето случаи на нула пари. Песен:Комунистите родината ограбиха, поделиха си я на калпак, на народа не дадоха нищо пак.

37

ognyanz

преди 6 години

Вярно ли е, че Митров е платил данъци у нас за тези, получени от Азербайджан, пари. Ако е така, няма какво управляващите да се правят, като че ли сега научават за тях. А и колко още са получили.Нищо чудно нашите политици да считат плащането на данъци за престъпление.

36

Затворете училищата

преди 6 години

Терористи са внедрили нови особенно жестоков редни техники срещу милиони деца в училища и детски градини и това с КАлин МИтрев е опит за отвличане на вниманието на милиони БЪлгари Na Evropol,Interpol i FBI от педофилите и масовита убиици на власт в София>Ограбиха милиарди от народа за закупуване на НАГЛО КОРУПЦИОННА Педофилска техника ЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА

35

Арест за Борисов Б.

преди 6 години

Искаме арести на БОрисов и близкото обкръжение.Подава другаря Тодор Живков от оня ден..Крадат десетки милиарди от народа внедряват нагло вредна античовешка техника няма неповредено дете в БЪлгария от тези нагли престъпници.

34

Анонимен

преди 6 години

ТОКУ ЩО СЛУШАХ ПО РАДИОТО ДОЦЕНТ МОМЧИЛ ДОЙЧЕВ ОТ НОВ БЪЛГАРСКИ УНИВЕРСИТЕТ И ВЕЧЕ МИ Е ЯСНО ЗАЩО БЪЛГАРСКОТО ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ Е НА ДЪНОТО.

33

Анонимен

преди 6 години

Митрев е специалист от световна величине, търсен консултант от много държави. ГЕРБ го предлага в Банката и те го вземат. мислите ли, че от там не са го проверявали?

32

Анонимен

преди 6 години

Свидетели сме на "Гьобелсова аксиома"Сега на всеки 15 минутеи пускаме лъжата, но ако всичко се опровергае и дума няма да има.

31

Анонимен

преди 6 години

ЗНАЕМ, ЧЕ ПО ПРЕДЛОЖЕНИЕ НА БОРИСОВ РОСКО ПЛЕВНЕЛИЕВ НАГРАДИ ПРЕЗИДЕНТШАТА НА АЗЕРБАЙДЖАН С ОРДЕН СТАРА ПЛАНИНА.Но какво да се учудваме? Където има корупция, Борисов е там.

30

Иван

преди 6 години

В друга статия пишеше, че Бокова от нейната позиция е наградила един гражданин на Азербайджан. Може и наградата да е заслужена- беше дадена на жена в област музика и май тази жена не беше с някакъв съществен принос! Но остава въпросът- Дали тази награда е след, като са постъпили финансовите средства за лобиране в семейната им сметка???????????????????

29

Анонимен

преди 6 години

разликата м/у Поптодорова и Митев е тази че Попката си е платила глобата, а Митев данъците

28

Анонимен

преди 6 години

седнаа си на дътата оти от Симитли се задава Суджук фестивала

27

до 24

преди 6 години

Честните комунисти загинаха достойно още преди 9-ти септември.Оцелелите след 9-ти септември 1944-та година са предателите им!Затова в днешни дни честен комунист и червен кон няма!Все пак днес има боя за коса,та кон червен може да се боядиса.Но за честен комунист дори днешните технологии са безсилни да създадат такъв.

26

Циник

преди 6 години

Честно направил пари?Няма такъв филм!Перач на пари...на един от световните диктатори - направил Азърбайджан своя частна собственост! И тука шеметаци с партийни книжки ни "хранят" какъв професионалист бил.Пак...За НЕРАЗБРАЛИТЕ ЧЕРВЕНИ АКТИВИСТИ - ОБВИНЯВАТ ГО - В ПРАНЕ НА МИЛИАРДИ!!!!А женицата му - в лобиране ....отклоняване на обществения интерес от машинациите на азърбайджанския халиф!! Работили са "В ГРУПА"

25

Анонимен

преди 6 години

ЗАБЕЛЕЖЕТЕ И ГОСПОДИНЪТ Е КОНСУЛТИРАЛ ХИДРОПРОЕКТИ- ВИЕ СЕЩАТЕ ЛИ СЕ ЗА ЕДИН ФИЛОСОФ ХИДРОЛОГ- АБЕ ТАКА ЛИ НАРИЧАТ КОРУПЦИЯТА И ПРАНЕТО НА ПАРИ- ХИДРОКОНСУЛТИРАНЕ?!

24

до 18

преди 6 години

Прав сте. Едва ли някой се интерусува от Митрев, но медиите пускайки непрекъснато статия след статия се опитват да насадят, че има някакъв небивал обществен интерес.Хората са заети с оцеляването си и хич не им пука за подобни простии.

23

Анонимен

преди 6 години

Не го познавам лично, но на снимките ми изглежда интелигентен и честен човек.Не бих допуснала, че е направил това, в което го обвиняват.Все пак той е достатъчно богат за да му се налага да краде.Няма логика - човек на такъв висок пост да се компрометира като гереберастката крадла Поптодорова, която Тиквата прати посланик в САЩ.

22

Анонимен

преди 6 години

Все пак Митрев не е толкова глупав да се даде толкова лесно на зорошите.

21

до 20

преди 6 години

Да бе, да - защото пък вилите в Барселона на любовниците и те не се купуват с трици.Ама това е тема табу. Вождът Суджук слуша Брюксел и те го крепят. Нищо че българите го ненавждат. Който дава парите, той поръчва музиката.

20

@

преди 6 години

ха-ха-ха... защо този човек след като е бил частен консултант по корпоративно банкиране и е изкарвал годишно стотици хиляди евро работейки за различни компании по света, решава да отиде и работи на заплатка в Европейската Банка за Възстановяване и Развитие?Министър Горанов също беше банкерче на заплата в пъти по-голяма от сегашната на министър, но реши да се жертва за благото на България и работи за едната слава.Какви българи, какви патриоти!Само за благото на българина мислят!