34

Анонимен

преди 6 години

Айде в ареста и тези които са му дали разрешителното за пистолета. Криминално проявен с помоща на полицията въоръжен. Ако нямаше пистолет всички щеше да си е по реда.

33

Ангел

преди 6 години

Дал си пистолета на дете и белята е налице.И тоз "умствен капацитет" общинар чак бил.

32

Умен гущер

преди 6 години

И да се укрие какво? Оня другия герберист ще му носи суджуци. Докато изяде 4 тона, случаят ще се забрави.

31

Анонимен

преди 6 години

Прокуратурата работи по две версии - първата е, че смъртоносният изстрел е произведен от 6-годишно дете, а втората, че е дело на самия Влайков., давате на детето същия пистолет и го карате да натисне спусъка, насочено по същия начин както е стреляно. Интересно ще е да се види как натиска спусъка. След това процедурата се повтаря с Влайков.

30

еБат Бойко

преди 6 години

Нали ви казах още преди дни, че ще го изключим от ГЕРБ веднага.

29

Тодор А

преди 6 години

Атаките срещу Влайков са част от хибридната война на Москва и лично на Путин срещу ГЕРБ и не говия пръв партиен и държавен лидер господин Бойко Борисов.

28

подкрепящ патриот

преди 6 години

Господин Влайков е невинен. На всеки може да се случи да застреля човек, човешко е. Долу ръцете от него. Той направи толкова много за ГЕРБ, колкото и Цветанов не е направил. Свобода за господин Влайков.

27

Скотник

преди 6 години

26 описва точно механизма на глок.

26

Анонимен

преди 6 години

И Бойко Борисов има пистолет Глок. Дори по едно време докато беше кмет, ходеше с една рекламна шапка на Глок.Явно е раздал по един Глок на всички гербави от-реп-ки да се пазят от народната любов.

25

до 26

преди 6 години

Много филми гледаш. Обективно и технически погледнато си написал пълни глупости относно устройството на ГЛОК.Освен това въпросният ГЛОК е модел 3М-5FG, който е доста стар и има само един класически тип предпазител.

24

грамотен човек

преди 6 години

Пистолетите Глок са със страйкър файър действие и сейф акшън предпазител, който действа на 3 нива- блокира спусъка, блокира удърната игла чрез един пин и разединява спусковия лост. При заредено с патрон в патронника оръжие, всеки с интелекта на насекомо и дете над 5- 6 години може да хване оръжието с 2 ръце и просто да дръпне спусъка и да произведе изтрел. Проблема не е в самото оръжие, нито в принципа му на действие, а в ***, донесъл го и раздал на хората да си играят докато пият...

23

Анонимен

преди 6 години

Кога ли Борисов и Цветанов пак ще го приемат в ГЕРБ за четвърти път?

22

Анонимен

преди 6 години

СЪвест??? У гербаджия?!?! Те ,ако имаха съвест, нямаше да са у ГЕРБ!Тия ''хора'' ,по начало си имат морала , като на примитивните скотовъдци от бронзовата епоха :Демек ....Добра постъпка е: ''ако открадна нечия крава'' ...Лоша постъпка е: ''ако някой ми я открадне кравата''.За 4-5 хиляди години ,НИКАКВО развитие не са претърпели.Суджуци ,сър!

21

Анонимен

преди 6 години

Ей, га1дни журналисти, не оставихте възможност на прокуратурата да оневини човека. То не бяха статии, въпроси и цитиране на наказателния кодекс...Сега горкия ГЕРБ-ер ще трябва да плаща много повече на съдиите, за да се отърве.

20

Анонимен

преди 6 години

Герберите много се изложиха като се опитаха да обвинят 6-годишно дете.Та спусъкът на пистолетът ГЛОК изисква усилие от 4.5 кг за да бъде натиснат.Едно дете, дори на 10 години няма такава сила.Иначе самият пистолет теже 1.875 кг.

19

Анонимен

преди 6 години

Май Суджука не можа да убеди Цацата да го измъкне. А пък и случаят доста се разчу. Вече има запитване от Брюксел по въпроса.А както знаем Суджука слуша, много слуша господарите си.

18

Анонимен

преди 6 години

Този герберастки наглец даже в Пазарджишкият затвор ще го линчуват, защото пандишпаните имат повече морал от него

17

Шопо

преди 6 години

Цирк ,,Боко,, !!!

16

Анонимен

преди 6 години

126 гилзи!Наиграли са се..суджуците!

15

Анонимен

преди 6 години

Бойко каза "изключихме го". Лазар каза "сам подадох оставка". Истината е по средата. И двамата са лъжци.