74

Анонимен

преди 6 години

Путин е стратег и умен човек, а чичо Доналд в случая се изхвърля, защото и на него му е ясно че със заплахи няма да постигне нищо освен унижение.

73

Политолог

преди 6 години

Дааа,типично за комунистически лидер! Преведено означава : Всички комунистически БКП-та ,от всички земни кълбета,съединявайте се! Тези лозунги сме чували 50 г. Хайде и българските комунисти да се изселят в Северна Корея - там ще са си лика -прилика с Ким-човците.

72

До Анонимен 64

преди 6 години

В този случай поаканият е Трамр. Ежи се, ежи се, па даде заден ход. Защото нападне ли КНДР, ще трябва да е с ядрени бомби! Но не му стиска - автоматически се включват Русия и Китай. 100% разгром на САЩ със същите средства. И двете страни имат вече хиперзвукови ракети, а американската програма не работи! Чета глупости по адрес на Путин. Смешно и жалко - типично за инфантилните и тъъпи русофоби. Путин е най-големият политик на ХХI век. Сирийската кампания показа на дебелогъзите какво прави малък

71

таварищ грух

преди 6 години

До Анонимен последната ядрена ракета лично ще бъде шофирана от вожда слънце другаря ким чен грух

70

Анонимен

преди 6 години

Краварските песоглавци си лаят, ракетите на Ким си летят. Това е. Точка.

69

шоу

преди 6 години

зомбирани комунистчета които се възхищават на разни зомбирани народи аутсайдери ами да вземат да отидат там да живеят вместо да плюят по форумите и да им се смеят на акъла

68

Смехурко

преди 6 години

"А бе те изборите в Америка спечелиха вие още се съмнявате..."Аха! Спечелиха ги, и шампанско даже пиха. А сега Тръмп им разкатава фамилията.Съвсем по руски: "Хотели сделать как лучше, а получилось как всегда."

67

SS

преди 6 години

До Анонимен 65А бе те изборите в Америка спечелиха вие още се съмнявате , че могат да влиаят на всичко по света. Глупав си та вече няма на каде.

66

чапаев

преди 6 години

тоя къде се бута между шамарите да се прави на важен никой не му иска мнението

65

Анонимен

преди 6 години

това човече е вечно на страната на диктаторите и ***

64

Аман

преди 6 години

Много *** тука бе и поклонници на Прасето и Джуджето.

63

Западноевропеец

преди 6 години

Аз пак съм тук. Познайте кой съм

62

чудомир

преди 6 години

И АКО ИСКАШ ДА ЗНАЕШ ПО-ДОБРЕ ДА СИ РОБ НА САЩ ОТКОЛКОТО НА МАСКВА

61

Анонимен

преди 6 години

Ядрената програма на Ким е последната надежда на несретника Путин за някакво въздействие върху САЩ за премахване на санкциите. Затова е изключително важно за Путин да се водят безкрайни преговори да се обещават примирия да се шикалкави на едро и дребно само и само да не се лиши Москва и от последния лост за въздействие върху Вашингтон. Вероятно всичко в кройна сметка ще се реши за час два и Путин ще остане както винаги с пръст в устата пък може и на по-интимно място

60

чудомир

преди 6 години

МЛЪКНИ БЕ ПРАСЕ КОМУНИСТИЧЕСКО ГЛЕДАЙ СИ ТВАЯ КИМ, А АЗ СИ ИМАМ БОЙКО И МРАЗЯ БЕЗПЛАТНО, НЕ СЪМ ПЛАТЕН

59

Анонимен

преди 6 години

До чудомир 59 Чудомире , ако ти и още десетина процента богаташи сте били роби 45 години , то сега седемдесет процента станахме роби на вас ! И колкото ти ще харесаш и повярваш на мене , толкова и тези 70% ще повярват на тебе !

58

Крави

преди 6 години

Прав е, нека има сътрудничество. По-добре, отколкото война, нали? Но кравите няма да приемат, на тях искат да им се кланят всички като роби.

57

Анонимен

преди 6 години

И понеже на Тръмп много му пука сега се кани да ги изравни със земята да не се мъчат.

56

Анонимен

преди 6 години

Северокорейското прасенце се издържа от години с международни застрахователни измами, и държавата му е най-големият разпространител на фалшиви стодоларови банкноти в света, схемата му е добре известна

55

Анонимен

преди 6 години

Путин отдавна въоръжава севернокорейското прасенце