14

Не де

преди 6 години

До Да деИ после защо нямало раждаемост, като само да ги стегнеш за училище, са две средни заплатиСредната заплата е над 1000лв !520 беше преди 8 години.

13

Анонимен

преди 6 години

До 123321А така!И как става това като българина умирал от глад и нямал пари?

12

Анонимен

преди 6 години

Вече готови първокласници ли можем да купим? Супер,направо готови за училище.

11

123321

преди 6 години

Парвенющината и показността почва още от първи клас. Щото някои бг мамми умрят да си изтупат децата като за "Оскар"-и, после кое с най-скъп телефон, пък кое какво има, пък кое откъде е купено. На мои познати пет-шест годишни деца знаят марки и ги изреждат все едно ако не си с тия марки, не си човек. И понеже това е масово разпространено и сред възрастните, нормални деца почти няма. Глезльовци, простачета или надувковци. Но така е: от *** - маймунки, от кратуна - кратунки.

10

Анонимен

преди 6 години

А колко струва първият учебен ден за новата учебна година на един втрокласник, третокласник....дванадесетокласник???Или те ония вече са смляни в мелницата на образователната система и са готови за гастарбайтари?*** народ- слаба държава!

9

Някой си

преди 6 години

Тази приказка-за увеличение на раждаемостта ми звучи като "загрижил се вълк за агне". Мъката на политиците не е, че сме седем милиона, а че населението намалява драстично и от там и работната ръка. Знаете, че повече работници означава и повече приходи, но и повече лапачка за тях. Защото на обикновения българин му е писнало да живее без пари и му е все тая дали ще работи в Италия, Германия, Испания или Англия.

8

Анонимен

преди 6 години

"Да, ама не са включени разходите за дрехи ..." Това не са "екстра" разходи. Преди да тръгнат на училище, голи и боси ли си държа децата ?

7

Да де

преди 6 години

Да, ама не са включени разходите за дрехи, поне 300 лв. зависи от дрехите, и ако имаш още едно дете, на което учебниците са му около 300-400 лв след 8-ми клас, и се закръгля една хубава хилядарка, че и повече. И после защо нямало раждаемост, като само да ги стегнеш за училище, са две средни заплати

6

родител

преди 6 години

За правителството ние сме касички!!!

5

Анонимен

преди 6 години

със сигурност писалият статията не е влизал в книжарница и не е говорил с търговци. Подвързиите се предлагат целогодишно и не разбирам за какво закъснение би могло да става дума. Все едно да кажеш, че химикалките няма да закъснеят, дори имало и химикалки от миналата година. А пък бележниците закъсняха, факт! С 10 дни и всички търговци го знаеха и го обясняваха. Появиха се чак днес следобед.

4

Анонимен

преди 6 години

до 2отказах цигарите и пак не стигат..но пък вече не са първи клас , а осми и единадесети и правителството реши, че евтините учебници ме обиждат, но за сметка на това ме задължава да ги купувам.

3

k

преди 6 години

"Трябва да се купи и гланцово блокче, което струва 0,50 ст."Значи:2 гланцови блокчета за една стотинка-скъпо ли е?Нататък публикацията продължава с цени-части от стотинката.Рядко неграмотна статия по тема за първокласници!

2

Анонимен

преди 6 години

Първокласниците са безценни, както каза 1, а нужните разходи по първокласника струват далеч по малко от 1 кутия цигари на ден в продължение на месец.

1

Анонимен

преди 6 години

Първокласниците са безценни.