57

Анонимен

преди 6 години

Никой не може да убие кариерата на Бокова и Митрев те са комунисти .Комунистите са безсмъртни крадливи и безскрупулни.Комунизма си отиде но комунистите останаха и се клонират прогресивно.

56

ognyanz

преди 6 години

До "ognyanp": На теб, както изглежда, всичко ти е ясно и без обяснения. Можеш ли да информираш незнаещите като нас:1. Откъде знаеш, че Митрев не е платил данъци за получените пари. Той казва, че ги е платил, и няма логика да си измисля, защото това може да бъде проверено.2. Откъде знаеш. че в Азербайджан управлява точно сатрап. Ходил ли си там, или си го научил от чичко Сорос.3. Как Юнеско (организация за образование, наука и култура) може да изчисти образа на някой сатрап. С наука и култура?

55

Българин

преди 6 години

До 52: Сигурно "смяташ", че и Поптодорова не е крала на летището във Варшава?

54

Сорос бил виновен

преди 6 години

Така казаха азербайджанците в един друг сайт.

53

Анонимен

преди 6 години

Ей, не се наядоха бе. Значи на този Митрев заплатата му сигурно е 50 000 долара, Бокова и тя едно 50 000 долара на месец в Юнеско, и на всичко отгоре тръгнал да далаверства другаря с Азърбейджан. Къде ще ги влачат тези пари бе, пуууу, то бива бива лами, ама чак пък толкова.

52

Анонимен

преди 6 години

Лично аз смятам, че Калин Митрев и Ирина Бокова не биха си позволили нещо толкова елементарно предвид и поста Бокова. Трябва да се види какви са били предложенията за работа на Ирина Бокова и кой има интерес да очерни Ирина Бокова. Ами Кристалина-Сорос?

51

zg

преди 6 години

до 50Ами взехахо, бре, мой човек. Поне го припознаха за свой. Боко уж щеше да предложи друг представител в Европейскара банка за развитие, но се разкъндардиса. Убеди се, че човекът е от неговата черга. Изключително "стойностен": безскруполен крадец и абсолютно перде.

50

Анонимен

преди 6 години

Тоя Калин Митерве както се вижда е доста добър в краденето.Чудя се как още не са го взели в ГЕРБ.

49

Анонимен

преди 6 години

А парит , които първата дама на Азербайджан даде за хълма Трапезица във В.Търново дали не са по подобна схема ? Щото на хълма не се забелязват особено много.

48

Отвратен

преди 6 години

Комунист на снимка да го видиш , шамар да му удариш.Нормален , разумен човек не може да бъде комунист. Всички са гадове.

47

Анонимен

преди 6 години

Завистта е движеща сила на човешкото развитие.........Завиждайте на Бокова и мъжлето и по - силно, по - яростно и по - безнадеждно.

46

Mrmr

преди 6 години

Тоя журналист май не е от умните за възрастта си. Не знам как е нарочен за такъв, но е много далече от истината.

45

ognyanp

преди 6 години

До ognyanz В целия скандал неправилно се говори за "перачница" на пари след като става въпрос за обикновена международна корупция (другото и име е лобизъм). Тук не става въпрос дали Митрев си е платил данъка или не, въпреки, че съм убеден, че не е платил нищо. Тук става въпрос, че той е послужил като прикритие на далаверите на др. Бокова, която е използвала Юнеско като частна фирма за печелене на пари, като е чистела образа на азърбайджанския сатрап. Алчни, ненаситни червеногъзи маймуни.

44

До 22

преди 6 години

Пич, ще ти го обясня просто, тъй като не си много умен. Първа стъпка - твърдения за пране на пари в медии ( от наша страна е "независимият" Бивол, който се издържа от тениски). Втора стъпка - вътрешната опозиция почва да реве за корупция. Терета стъпка - започват да припяват знайни и незнай НПО-та. Четвърта стъпка - излизат 400 човека на протест ( срещу заплащане) и започват да провокират с цел да се стигне до насилие ( една-две счупени глави). Има и други, ама трябва да ми платиш, за целта.

43

Анонимен

преди 6 години

какво пречи на Сорос и фамилия в Азербайджан, че такава какафония тия дни - газ, нефт или само обичайния хаос за спекула и рояк фондации?

42

ognyanz

преди 6 години

Пророчествата на тоя журналист най-вероятно няма да се сбъднат. При условие, че Митрев е платил данъци в България за тия пари, няма за какво някои хора да представят нещата като че ли сега научават за тях. Финансовият министър Горанов вече даде заден ход.

41

Реалист

преди 6 години

Защо няма и дума за другите първи мъже на България, които публично се заиграха с Азербайджан.

40

Анонимен

преди 6 години

Кариерите на Бокова и мъжленцето им бяха унищожение от тяхната лакомия. Външно трябва да помисли за отнемане на гражданството им, те двамцата и без това служат на кремъл

39

Бокови-крадци

преди 6 години

Тази комунистка Ирина Бокова сега ще изконсумира цялата комунистическа вина с всички "мезета"(както казваше брат и Филип Боков преди 20 години в народното събрание) , които ще и предложи българският народ в интернет пространството...

38

Анонимен

преди 6 години

Абе тая ли беше кандидатурата на комунистите за ООН. Нямаше ли подкрепата на русофилските? Сега вдянахте ли защо баце свали кандидатурата и? Вдянахте ли бре каскети?!?!