65

Анонимен

преди 6 години

Ким не вярва на американски сълзи.

64

Анонимен

преди 6 години

До 65 АнонименМа верно ли бе ? *** кък ша стане бе ?

63

SS

преди 6 години

Тръмпи много-много да не се изхвърля, че да не вземе Ирма & Хосе свършат работата с "изравняването на земя", дето я я бе замислил за КНДР...Ама на собствената му територия - така де, че да види отблизо как изглежда "изравняването"....

62

Анонимен

преди 6 години

USA неразбраха ли че от фактор сее превръщат в наблюдател , колкото и да пропагандират обратното !

61

SS

преди 6 години

какво ембарго, какви 5 юана?... На тоа *** май не не му е ясно, че от север в КНДР денонощно по 4 линии в паралел вървят влакове с всичко!:)А иначе, Китай осъжда туй, и онуй, и "държи на ядреното неразпространение"... :)

60

анонимен

преди 6 години

спрете се бе ид====ти не виждате ли господ всеки ден ви наказва с урагани и пожарине си предизвикваите сьдбата

59

хм до 69

преди 6 години

Какво ще смажеш?Нивата за ряпа на "фермера" Ким Ким ?Или завода за ряпопеци в провинция Чин Чин.Единствените дето може да загубят са САЩ,една бомба и икономически и политически са свършени ,те с един ураган едвам се оправят ,а с ядрен кратер в центъра на мегаполис.

58

ХМ

преди 6 години

Самоубийството не е победа.Ще си блъфират и ще печелят парички.Американския покер е игра която много добре я умеят.Чудя се цял свят не им ли видя картите за толкова години.

57

г

преди 6 години

Една ракета и всичко ше се промени.Ако Тръмп не победи ще загуби следващите избори .Никой не обича такива президенти.

56

Тръмп

преди 6 години

Тръмп е преди всичко бизнесмен. Нагнетява напрежение на корейския полуостров, в резултат на което Южна Корея и Япония поръчват американско оръжие за милиарди. Тръмпчо си взема комисионните и продължава да нагнетява страх и напрежение.Бизнеса си е бизнес.

55

Wlvrn

преди 6 години

Ако беше някой мюслюманска даржава до сега да беше бобардирал Тръмп ама не му стиска *** към това оръжие

54

Гюнтер

преди 6 години

Откачен кравар

53

Анонимен

преди 6 години

Работата е ясна, натопорчено е положението да ...

52

Анонимен

преди 6 години

Всичко е пиеска!Всеки на мястото на Тръмп като правилен президент на САЩ с външен дълг от над 20 трлн долара и заплашен от разпад на икономиката и държавата ще предприеме "обективно обосновани" действия за ограничаване на имиграцията и вноса и увеличаване на износа в САЩ ! И това може да е изненада само за пълните ид.иоти от СМИ и в управлението на някои държави! Същият е номерът с Брексита,така ще е и със всички страни с голям външен дълг!През гугъла: "Списък на страните по външен дълг"

51

Анонимен

преди 6 години

Ти знаеш ли какво значи думата "сътрудничество"? Ако не знаеш, напиши в нета Русия и Китай и провери. Никой не е казал, че една майка ги е ражала. Имат си различия, но имат и сътрудничество, дотолкова, доколкото им изнася. Няма как във всичко да са единодушни, но в никакъв случай не са един срещу друг. Участват и в БРИКС.

50

Ха

преди 6 години

Ха ха краварите подвиха опашка,пред Русия и Китай....

49

Анонимен

преди 6 години

Тук 'фатката е ,както казваше Данчо Фатката, кой на кого колко оръжие ще продава брат'чед, разби'иш ли... Алабалостикете с демокрацията и приятелството са за широката публика.

48

Анонимен

преди 6 години

Не съм чувал Китай да е изпращал някъде войски, още повече в Сирия. А дори и да е пращал, това не е задължително да означава, че Китай и Русия си сътрудничат. Опитите да изолират Русия принуждават Русия да се спасява сама и да търси съмишленици или пазари. И там всеки играе за себе си. Става въпрос за много пари, а не приятелство. И ние сме приятел на САЩ в НАТО , обаче момчетата ни на мисиите в Афг. сами си купуват снаряжението...

47

Анонимен

преди 6 години

Истерията на Империята е насочена непряко към Русия и Китай, които са разглеждани като едва ли не партньори на СК, каквито иска да ги изкара САЩ. Русия е капиталистическа държава от 20+ години. Китай икономически силен съсед и конкурент на Русия. А С. Корея в клещите им. Това за съжаление е истинската картинка, а не онази, която се опитват да ни вменят задокеанските драскачи.

46

Анонимен

преди 6 години

Русия и Китай не си сътрудничат, затова Китай изпрати войски в Сирия при руснаците, нали.