18

Един от Северозапада

преди 6 години

Човекът е виновен, неправилно боравене ил преотстъпване на оръжието. Но не за това ми е думата. Какъв рев само, срещу него, по-надолу във форума. А вие сте гласували за него, и за съпартийците му навсякъде, по места? За какво мислехте, когато гласувахте? Не ги ли познавате по места, какво представляват всичките? Не ги ли знаете, че им пука само за далаверите и келепира им? Особенно на гербаджиите? По места е страшно-още помним Фидосова, Димитър Ангелов, а като тях са всичките! Защо го избрахте?

17

анонимен

преди 6 години

Тоя защо вече не е в ареста ?!Само като му гледаш физиономиятя , ти става ясно , че е за панделата , да си играе там на майка и татко!!

16

Хм

преди 6 години

Тоя е прекалено голям ***,дори и за гербаджия...Впрочем,ДНЕС,оръжията не убиват сами,правят го хората,които ги държат!Така че правилният израз е:"Пистолетът,с който бе убит...",а не "Пистолетът който уби.."!

15

1234

преди 6 години

този няколко пъти е включван и изключван това значи че и догодина пак ще е в партийните листи пък знае ли се може и областен да го направят

14

Анонимен

преди 6 години

Браво, геройска постъпка.

13

Анонимен

преди 6 години

Тоя е жив разбойник, а гербаджиите го направили председател на ОС. Страшни структури имат, ДС ряпа да яде.

12

анонимен

преди 6 години

цветанов подаи си оставката

11

Анонимен

преди 6 години

Защо е на свобода този убиец? За гербаджиите не важат ли законите?!

10

Престанете

преди 6 години

да давате "АВТОРИТЕТ" на този индивид с ПИЛЕШКИ УМ,на когото ПОГРЕШКА!! са разрешили пистолет! Като че ви "е мъчно' за сладкия му кабинет.Той е АБСОЛЮТНО ВИНОВНО ЛИЦЕ само заради НОСЕНЕТО на оръжие, стреляне на ДЕТСКИ РОЖДЕН ден: това го правят РОМИТЕ у нас и др. националности (изостанали) по света.Прокурорите какви ЗАДРЪЖКИ имат, та не изпълняват НК.???Все още го галят и дундурдукат, а Влайков СВИКВА СЕСИИ??????

9

Спеца

преди 6 години

Така е при мутрите , подчиняват се САМО на исканията на баш Мутрата!Та тоя престъпник , който се прави на тарикат , Лазов , май ,май ще си получи присъдата от Борисов!

8

Андрешко

преди 6 години

На прокуратурата всичко е ясно. Детето влиза с чичо си в кръчмата,а кръчмарят им поднася топла бира и студени кюфтета. Детето се ядосва грабва пистолетът от чичо си и...стреля. Такава версия може да измисли само един *** милиционер и неговия приятел прокурор,само че в тази държава,кой вярва на такава *** версия?

7

грубиян

преди 6 години

ГЕРБ се гордеят, че веднага се чистят от компрометиралите се техни активисти. Интересното е обаче, че това "веднага" е винаги след като делата на гербаджийските големци и далавераджии станат публични, никога преди това. Явно инструктажът е такъв: "Кради и дерибействай на воля, но хванат ли те, оправяй се сам"

6

Брееей,

преди 6 години

Един читав гербераст няма,бе. Хвани един,удари друг. Все отбор юнаци сбрани от кол и въже,а щетите огромни. Стотици хиляди промити мозъци и объркани души. Сатанисти в действие. Божеее!

5

Анонимен

преди 6 години

Тази кръглолица оффча чутура да влиза в панделата до живот, заедно с приятелчето си, оная червенотога ***, прокурорчето. Толкова е долен, че за да отърве кожата, ще обвинява шест годишния си племенник, рожденник. Но пък ще внимавам и ще се пазя, да не ме наръга с нож, защото всеки петък съм на бани във варвара и карам само на дълги. И не гласувам правилно. Да не се срещнем, че ме е страх,ама много.

4

Анонимен

преди 6 години

Само с това ли ще му се размине.А това,че е собственик на пистолета,го разбрахме веднага.Да не би някой да се е саъмнявал?Прокуратурата да не се ослушва,а да му повдигне обвинение,защото размотаването показва само,че има зависимости,които пречат на разследването.

3

Филипа

преди 6 години

А не трябва ли да се подаде малко и на пандела?

2

Анонимен

преди 6 години

......По подобна версия се работи активно от разследващите органи.......та колко активно ?

1

а така

преди 6 години

подал оставка и толкоз?!?!а разсипано дете,а убитият червеи да го ядат,този ще пие уиски и ще яде луканка-суджук гербов-браво бееее!!!!!!!!!