41

Анонимен

преди 6 години

В СОФИЯ ВСЕ ОЩЕ СА ДОСТА МАЛКО, НО НИКОГА НЕ Е КЪСНО. КАТО МИНАТ ИЗБОРИТЕ В ГЕРМАНИЯ И ДЪРТАТА, АКО ГИ СПЕЧЕЛИ, ЩЕ НИ ГИ ПРАТИ ВСИЧКИТЕ 160000, КОИИТО ДРУГИТЕ ОТКАЗВАТ ДА ПРИЕМАТ.

40

Анонимен

преди 6 години

картечници по границите и косене косене,тия граници за красота ли са,дедите ни са измирали за да ни съхранят а сега за две три години могат да ни претопят и превземат без бой,абе това си е инвазия,макар без оръжие,тъпо ще е толкова лесно и евтино да ни превземат

39

С достойнство

преди 6 години

Нашето място е във Вишеградската четворка. Ще станем петорка и ще браним специфичните си интереси. Това може да стане и без да напускаме ЕС.Когато се защитаваш твърдо, но същевременно и добре аргументирано, ще те уважават. Когато избереш поведение от типа на "Йес, сър", ще те презират така, както се презира мижитурка и винаги ще ти дават само трохите от трапезата.

38

Иллко

преди 6 години

Нещо страшнонсе случва.нахлузват го на Европа по тихия начин.София вече е наакана доста особено по центъра.

37

Анонимен

преди 6 години

Do `Jalko' - i na gevreka dupkata daje niamame ...

36

Жалко,

преди 6 години

Че ние си нямаме Орбан......И мноооого други неща вече си нямаме. Остана ни само на геврека дупката.

35

Зоро

преди 6 години

Послушкото Винету Тиквунов само върти опашлето и ближе на всички дирниците!!!

34

EUSSR

преди 6 години

До 36 - "Приветстват изнасилвачите на децата им ".Това ли е последната евроатлантическа ценност от дългия списък на западните извръщения.

33

Анонимен

преди 6 години

В България все пак положението не е толкова зле, защото ние го знаем това и не ги искаме. Ако видите как ги приветстват във Франция, Германия, Швеция и др., няма да повярвате. Приветстват изнасилвачите на децата им. Жал ми е за децата, знам какво ще им причинят ор.ките.

32

Сс

преди 6 години

Планът"Калерги"-това е отговорът!Търсете истината за това целенасочено нахлуване!Познайте кой е зад завесата?Тези араби и *** са само част от пъзела!

31

Анонимен

преди 6 години

Еврейския съюз беше създаден за да се пороби и унищожи Европа, слепи ли сте??? Мислите, че не знаят какво ще стане като доведат милиони уахабити и котлони, които довчера са се изнасилвали и избивали по улиците?

30

Адекватен

преди 6 години

Айде, всички "мега-хуманисти" и "мигро-либерали" и въобще всички които отчаяно, влюбчиво и страстно тръпнат като женски полов орган да приемат повече и повече мигранти да се определят и съберат и най, ама най-накрая да се образува нов съюз от територии!После всички там ще бъдат "удостоени" със съответни "почести" от сбирщината на населението, а след това и ще настъпи очакван финал съпроводен от нови измерения в областта на престъпления срещу личността. НЯМА ТАКОВА СЛАБОУМИЕ!!!

29

Професор

преди 6 години

До ЕрдоганПрави като вятъра турски комунист! Ще видите Ес през крив макарон!

28

Ердоган

преди 6 години

Абе комшулар, защо стоите в този съюз? Не можете без господар ли?

27

един

преди 6 години

до МодератораИзтри ми коментара, ама все още не си разбрал, че Словакия и Словения са две напълно различни държави. Ама то за медиите тия подробности са все тая, нали търсите сензационни новини и внимание от потребителите...

26

Професор

преди 6 години

Унгария никога няма да стане нормална страна докато на власт е ненормалния диктатор Орбан. Унгария Вън от Ес! Фашистите вън от Ес!

25

журналя

преди 6 години

Словения, Словакия, абе там некъде

24

Анонимен

преди 6 години

Госпожо журналист, столицата на Ирак, Иран ли беше? Словакия = Словения?

23

Анонимен

преди 6 години

Евросъюза, Еврокомисията, Евросъда всичките дружно- дгд!

22

Анонимен

преди 6 години

а га ядаха кифтетата не реваха.