13

warning AIDS 2014

преди 6 години

отровени тази година от яйца гости на БЪлгария имат видими отлично AIDS 2014 симптоми..пожълтяване на цялото тяло..

12

Иванов

преди 6 години

През 2012 година провеждах тестови проучвания .На фона на ограбваните от наркомани европейски страни Украйна беше божествена..Милиони живееха отлично.Обща божествена охрана над цялата територия..Единствено яйца по евростандарт в магазините бяха страшно опасни..Общо обсебващо поле на нагли нашественици провеждащи по онова време масови убииства в страни охраняващи средиземно море.НАшествениците се виждаха около корите с яйца като облаци с ясно видими белезникави граници .консуматори имаха ореол

11

Анонимен

преди 6 години

днес в кауфланд се загледах в бисквитена тота с настърган шоколад отгоре. прочетох съставките - и яйчен прах. и се отказах. ето,така се губят клиенти,дори когато някоя фирма не е виновна. стискайте си още яйчения прах !

10

Анонимен

преди 6 години

да не се чудим що имаше толкова промоции на сладоледи тая година.

9

Анонимен

преди 6 години

Интересно, че никой производител, използващ яйчен прах, меланж или както му се казва там, не се застрахова, като предварително сам си изследва суровината, дори в условията на такава екстрена обстановка. Печалбата преди всичко :))Убеден съм, че сме изпапкали много повече и са произвеждали като светкавици.

8

Гюнтер

преди 6 години

Хехее..егати и "бързото предупреждение".Да мине лятото,та да изтеглят тогава сладоледа. Хахаааа

7

Професор Тюхчеф

преди 6 години

Новите немци, не са запознати с езика, цял живот са ги учили , че всичко що има череп на опаковката е полезно за здравето на европееца и сега им е трудно да влязат в противоречие с думите на имама.

6

А,защо,

преди 6 години

Германия ни пробутва заразени яйчени продукти? Нашите не изследват ли какво внасят? Защо ние винаги сме нечия жертва?

5

Неа

преди 6 години

Просто не яжте нищо с яйчен прах ... Ще му изтече годността ще го хвърлят ..ще се набутат и другия път ще внимават . Толкова ли е трудно да не им купувате *** ?

4

Анонимен

преди 6 години

значи,хем за европа е опасен този прах - според ЕК , хем го "изтеглят от пазара, хем според нашата БАБХ не е чак толкова опасен за българи. издръжливо племе сме,хай !...за сега. после ще си проличи по черните ни дробове и болните ни деца,и ще почнем да търсим пари за лечение в чужбина.

3

jk

преди 6 години

До 2:Кой ти каза, че всичкия фипронил е у нас, след като беше открит в 18 други държави от ЕС? И тях ли ще закриваш? Техните чорбаджии по-малко алчни и безкрупулни ли са, след като месеци наред са крили скандала съвместно със съответните държавни институции? Питам аз какво е качеството на немските стоки по принцип и какъв е контрола там след като е възможно да попадне такава отрова в нещо предназначено за храна. Измамници - както лъгаха света с "дизелгейт"

2

Анонимен

преди 6 години

Всички спагети, макарони, юфки, бисквити, майонези, торти, еклери, кифли - на кладата. А то козунаците по Великден бяха дори на двойни цени и откровено си бяха месени с яйчен прах. Не че тогава баш па никой да не е знаел за немския меланж. Що да разваляме Празника на хората с подробности!

1

Анонимен

преди 6 години

Може да се продава като лекарство против въшки.