37

редник

преди 6 години

Има действащо решение на проблема с изхранването и свръх популацията на човечеството ! Богатите ще ядат бедните , както винаги са правили !

36

Анонимен

преди 6 години

И животните ще си се разхождат спокойно и ще се множат до дълбоки старини и ще умират от старост.

35

Ангеларий

преди 6 години

То хубаво, ама доколкото ми е известно, клетките имат способността да мотират... А и когато става въпрос за масово произвоство на такова месо, вяроятно случаите на мутации ще са много повече, отколкото можем да предположим. Тези клетки, било то и мускулни, нали все пак носят някаква генетична информация в себе си, а какво ще стане с нея, когато те бъдат копирани многократно...? Според мен, тук има много дълъг пат да се извърви, преди да се започне масово производство на такова месо.

34

Енгелс

преди 6 години

До УмникВъв всеки един завод за смартфони - ти къде искаш да ги ражда? По дърветата ли??

33

Анонимен

преди 6 години

Тези глуппаци не разбират, че животни се гледат заради свинските крака и уши, а месото е просто *** за филета, вратни пържоли и кайма. Кога ще отгледат свинки крака?

32

Ала_Бала

преди 6 години

Ако се направи с химически синтез, ще се в него ще има както Л-аминокиселини така и Д-аминокиселини. Ще стане като хидрираните ненаситените мазнини - маргарин и палмитин. Естествените белтъци са съставени само от Л-аминокиселини и сега се синтезират в живия организъм с помощта на ензими. Химически синтезираните белтъци ще са ненадмината отрова!

31

Е

преди 6 години

На 4:00 - Хората вече така са притъпили вкусовете си че.. едва ли ще разберат какво еПрав сте г-не, след продължителната консумация с години, на некачествена и неестествена храна, хората забравиха за истинският вкус на много от традиционните за страната ни храни и започнаха да боледуват повече, дори неизлечимо.

30

do 31

преди 6 години

то ти и личи !

29

Анонимен

преди 6 години

От 10 години в устата си не съм слагал месо освен риба. Е, нито съм умрял, нито съм болен. След като може, защо са всичките тия напъни?

28

До Визионер

преди 6 години

Дано светът не оцелее до бъдещето, което описваш!

27

Умник

преди 6 години

Енгелс, кажи ми къде природата ражда смартфони да отида да си набера малко.

26

ognyanz

преди 6 години

До "Енгелс": По твоята логика и атомната бомба е продукт на природата.

25

Визионер

преди 6 години

След време всички ще ядем по едно хапче просто...щем не щем...

24

Маркс

преди 6 години

Не е изкуствено месо, а естествено капиталистическо месо, добито по модерен начин.

23

баба п

преди 6 години

До бай ха защо не??

22

Енгелс

преди 6 години

До Анонименщом има намеса "отвън" в делата на природатаНяма намеса отвън, това е продукт на човешкият мозък, а продуктите на човешкият мозък са изцяло природни продукти! Както смартфонът е продукт на природата, така и това "изкуствено" месо е продукт на природата. Човекът не е нищо друго освен мислеща природа. Разбира се, трябва да се внимава, защото както дивата природа прави много грешки, така и мислещата природа може да прави грешки.

21

Пешо

преди 6 години

И какъв е този "шеф" /готвач/, дето се е срещал с "колеги производители на месо"?

20

Пешо

преди 6 години

До АнонименДо 11 - а от къде се взема този "протеин, необходим за изграждането..."?

19

Анонимен

преди 6 години

Отговорът е много пари

18

анонимен

преди 6 години

ние в бьлгария отдавна ядем изкуствено месо пьлно с вода от 350 гр сурово месоизлезе 2 прьстта вода в тавичката а цената стигна вече 7 8 9 лева за кг